Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

Мнение за конкретна кола

krum

Recommended Posts

Здравейте,надявам се бъдещи колеги :) харесал съм си този автомобил https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11619617441381881&slink=kermhr и бих се радвал да кажете мнение.На  мен ми прави впечатление,че на скоростния лост липсва надписа Laurin&Klement ако вие виждате други съмнителни неща ще се радвам да ги споделите .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това не го бях забелязал,сега ми направи впечатление,че на пасажерската седалка ги няма бутоните на облегалката за местене на седалката на всички който съм гледал в нета ги има или това е допълнителна екстра ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На предния беше допълнителна опция. 40 лв при поръчката или нещо от сорта. Вижте в конфигуратора на ЕураТек но и това не е гаранция. Може да попитате и дали правят все още оглед, ако се разберете с продавача да я закарате преди покупката. Наред с друго дават и историята от сервизите на Шкода от цяла Европа, както и последно влизане и км тогава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отговорите, със сигурност ще се допитам и до официален представител на Шкода

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.