Jump to content

skoda-club-bulgaria.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Агресия на пътя


rosensostov

Recommended Posts

Здравейте. Вчера станах жертва на агресия на пътя. Отнех без да искам предимство на един младеж с Голф, извиних му се с аварийни светлини след това, обаче той реши да търси конфронтация. За щастие нямаше щети по мен и колата. В момента карам Дачия Дъстър. Според вас колата респектира ли такива агресори. Мисля да я сменям и се замислям между БМВ Х3 Е83 и Шкода пак СУВ. Мисълта ми е дали такива агресори ще се респектират от Х3ката и няма да търсят конфликт, или е  по-добре да си взема Шкода СУВ. Може въпросът да звучи глупаво, но агресията на пътя е проблем, който засяга всички нас. Ще чакам отговори, спокойна вечер колеги! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Респектират се и още как. Ако в момента ти чупят стойки с Х3 няма да те закачат при същите условия и ще стоят мирни.

Миналата седмица се прибирах от командировка, за 800 км един не ми е свирнал, мигнал или нещо, не че и аз съм провокирал и точно на кръговото преди Младост, задържах за момент, че не бях сигурен за един без мигач дали ще продължи направо или завие към Младост. И тогава се намери един да ме освирка, показах му че и аз имам клаксон и от безопасно разстояние, две ленти между нас, само попита на екскурзия ли съм тръгнал. Чак ми стана смешно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Благодаря за отговора колега. Според теб кое е по-добро като решение. Х3 2008 или по новичка Шкода. Четох, че като характеристики като багажник, място в купето са горе-долу еднакви. Просто вече ме е страх да карам по късно вечер, защото неведнъж са ми скачали на бой.... Най добрия ми приятел кара такова Х3 и ми каза, че поддръжката не е кой знае колко скъпа, а и като се возим той си кара доста агресивно и никога не се е случвало някой да се дръвчи..... На какво мнение си, на кое да заложа, Х3ка или Шкода?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каквото излезе. Но Шкода Йети е по-малка и като багажник и като размери. От друга страна Х3то е към 2 тона. И то си иска двигател да върви. Освен това е по-малко маневрено в сравнение с Шкода, поне с Фабията. Аз 2 л дизел на БМВ не бих взел, че късат вериги. И внимавай, че и при Шкода и при БМВ има модификации само с един задвижващ мост.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Излезе ми много изгодна оферта за Х3 3.0Д 218КС. Мой близък човек си продава неговата Х3ка, единствено ме притеснява раздатката, чух че се чупела много.... 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поне такива агресори мислещи се за богове ще се замислят ли преди да скачат, как мислиш? В крайна сметка ако ще се возя спокойно без проблеми си струва

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цялата тема е супер смешна, определено :D Показва културата на българина на пътя, за жалост... 

 

Важните въпроси тук, лично за мен не са, дали ще "плашиш" някого с колата си (аххахахаххаха, хахахаххахаха), или няма, ами:

Дали поддръжката на трибуквие, Шкода и Дачия ще е съпоставима на някое ниво изобщо? Готов ли си за това. :) 

Чупи ли се по-често Х3-ката от другите, защото имам приятел с бензиново Х5 /нали уж е по-висок клас от Х3?/, което НЕ Е НА ГАЗ, и да ти кажа - 3 сваляния на двигател и 7 сваляния на скоростна кутия /последния път му помагах да я свалим/ за 250 000км. Колата се обслужва напълно подобаващо, защото човекът е педант. Х5-цата си я има от чисто нова и си я кара само той. Яко, а? :D 

И с тоя двигател, който гледаш Х3-ката, да не плачеш много после... 

 

Да знаеш, че Дъстъра няма нищо общо с тези, които си изброил :) Нито, като здравина, нито като поддръжка, нито като изпълнение, нито като гуми, нито като нищо. Дъстърчето е относително здрава кола - и ако тя ти се чупи сега (нямам идея), да имаш предвид какво да очакваш от другите "по-премиум марки" :)

 

Тааа... в този ред на мисли, ако ти се е случила "случка" веднъж-два пъти (зависи от колко години шофираш), която толкова много те е впечатлила - преживей ги нещата, избягвай да се заяждаш на пътя (дори да се заяждат с теб), щом не можеш да се оправиш, и си карай спокойно, без да гледаш настрани, без да се занимаваш с никого, заключи се в колата и си карай спокойно - обикновено би трябвало да помогне. :) Да, вероятно ще имаш чувството, че са те "смачкали" и т.н., но и това ще ти мине, споко :) 

 

И да... в България, овча държавица, колата респектира голяма част от овцете на пътя, но не забравяй, че има и такива, като мен, на които не им дреме в каква кола си и ако "правиш простотии" /не казвам, че правиш - образно казано/ слизаш от колата по един или друг начин на следващия светофар - има начини. Всеки пуска кръв, всеки папка и всеки ака - значи, не е повече от всеки друг на тази земя, независимо каква кола кара "в момента". :) Точно с едно момченце с новичка Х5чка, което си мислеше, че е с предимство на околовръстното в лявата лента, щом е с Х5чка, мигаше, святкаше, чудеше се какво да прави, напъваше всички коли, а после искаше да ме бие нещо, заяждаше се с мен, ама не му се получи - избяга... Така, че, ако нямаш топки, ако ще да караш и самолет на пътя - все тая. Обикновено предимно тези в трибуквията правят простотии по пътя (много голям процент от тях, НЕ ВСИЧКИ) и после въздух под налягане, ако решиш да ги настъпиш леко. Разчитат на колата да те уплаши, пък то обикновена консервна кутия, като всяка друга, просто е измислена да хапва десетократно повечко парички от всяка друга марка за най-малката гайка. :) 

 

Имай предвид и тези неща, ако нямаш топки, да не ти я вземе някой с голф на пътя, да се повози с нея малко, защото тия в голфовете, обикновено нямат какво да губят, особено ако са от Винкелгаард /нищо лично, имам много приятели там/. :)

 

И да... докато карах Шкода, а и сега, когато се кача във Фабията /или всяка малка колица/ - всички се опитват да ми вземат предимството, нахалстват, бутат се, всичко, което се сетиш... Като си седна в Санта Фе-то и ми е скучно направо - всеки се пази и гледа да не се бута много-много, защото може и да не го познаят, ако му забия двутонен джип в колата, ако не успея да спра. Та така. Овча държавица с овчи народ - това с вида на колата все още работи при голям процент от овцете, да. 

 

Пак ти казвам - ако не можеш да се оправиш в джипче, като Дъстър, и по-голям да си вземеш - пак същото може да ти се случи някъде с друга по-голяма кола. Какво ще правиш тогава :)

Ако пък случката ти се е случила веднъж-два пъти - не си заслужава да си сменяш колата, ако нямаш други съображения, разбира се... Говедата на пътя се множат всеки ден, всеки знае, че е свободия и "няма кой да го накаже" и все по-лошо шофират по пътя. :) Лично за мен, да пази Господ от такива неща (пу-пу), по-голямата кола носи по-голям процент Аз да мога да слезна да помагам, отколкото да слезнат да ми помагат на мен, когато някой предизвика подобна ситуация. Да пази Господ от такива неща!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Агресията на пътя (според мен) се предизвиква от комбинацията много тестостерон и малко мозък т.е. с какъвто и автомобил да се движиш и попаднеш на такъв индивид , пак ще преживееш същото. Разбира се има митове , които са насадени в съзнанието на населението , които не могат да бъдат разбити .. карам и Голф 2 и ми прави впечатление , че двойката е синоним на хулиган и респективно по кръстовищата винаги Голфа минава първи , дори и да засечеш някой , той ти се усмихва , а дори и на пешеходна пътека ми се е случвало пешеходец да спре за да ме чака :) .. с черното БМВ ще имаш същото предимство , но какво се случва ако засечеш черен МЛ или Г- клас ? В океана винаги ще има по-голяма риба , но ако леко се повиши нивото на възпитание , няма да мислиш дали да си вземеш кола карана от мутри и хулигани или такава каквато ти харесва .

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Венци, точно така е относно манталитета ни. Но за двигателя не си прав, 3ка дизел 218 к.с. е един от най-добрите им двигатели, стига да е поддържан.  За поддръжката, просто много стрижат, като видят БМВ. А в много отношения ремонта е много по-лесен отколкото при Шкодите.

А за хулигана с 2ката, нищо не се случва, колегиалност.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да те цитирам: “...защото не веднъж са ми скачали на бой..”

Колега, а замислял ли си се, дали не предизвикваш другите с шофирането си? 
Иначе, може да сложиш един видеорегистратор на видно място - не рипат много-много като им го посочиш. Т’ва е най-безболезнения вариант! Но като чета - за теб, по-малко от Х5 не става. Колкото до твоя приятел, каращ агресивно с дамски Х3 - звучи като поредното избиване на комплекс (ама не жилищен).

Аз гледам да не стигам до конфликт! Получи ли се някаква ситуация, която да го предвещава - или натискам газта и се отдалечавам, или намалявам и оставям поредния “малкопишкивец” да мине пред мен и да си еб@ава макята :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колкото е смешна темата, толкова е и тъжна. Така да се каже раздвоен съм в чувствата си като я чета. :)

 

Като конкретен отговор на въпроса ти ще споделя опита на един приятел, който е показателен. Въпросният приятел имаше един период, в който притежаваше едновременно стара Рав4 с регистрация от провинцията и що-годе нова (на 5 години) X5-ца. По негови думи - като се качи на Рав-ката, 1 секунда да се забави на светофар и веднага почва едно свиркване и псуване. Като е с X5-цата се случвало и цял светофар да проспи без да се гъкне зад него. Както той, а и някои от колегите във форума написаха по-горе - "овчи народ". 

 

Като мнение за дилемата ти - карай си Дъстъра (или още по-добре Шкода :) ) и не се занимавай с глупости (не се връзвай на глупаци). Взимай си поука от грешките на пътя и с времето ще ти се случват все по-рядко такива случки. Не ме разбирай погрешно, че защитавам агресорите на пътя - винаги има начини да се решават конфликни ситуации без да се стига до излишни емоции и само простите хорица използват агресията като решение на такива ситуации. 

 

Ако мислиш, че с купуването на по-премиум марка ще си решиш някакви проблеми, мога да те уверя, че само ще си създадеш нови такива. Не един или двама познати имам, на които им разбиваха BMW-тата или Audi-тата, на кой през нощта, на кой посред бял ден. Ако с Дачията можеш спокойно да си заведеш детето до парка, с някоя от изброените марки може и да не можеш да запалиш заради откраднати части, ако изобщо си намериш колата след като си паркирал на улицата (отново реферирам действителни случаи). Да не говорим, че и полицаите ще почнат да те спират по честичко за "проверка". 

 

На кратко - всяко нещо си има плюсове и минуси. Моето мнение е, че ако ти трябва практична кола, която да не я мислиш твърде много при ежедневна употреба, не си взимай премиум немска марка. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ти харесва Дъстъра, не виждам причини да я сменяш. Винаги може да си както от едната страна в дадена ситуация - така и от другата, независимо каква кола караш. Винаги има както "по-силен" от теб, така и "по-слаб". Просто трябва да се стремим да не се поддаваме на моментните състояния и емоции, а да спазваме правилата за движение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако искаш да се пазят от вида на автомобила- ролс ройс фантом.....

Гаранция че няма да те закачат ;)

Както казаха по горе- заключваш се в колата и не обръщаш внимание на другите. А мое лично мнение- и един лютив шпрей ;)

Бъди по внимателен на пътя и като видиш или чуеш някой да се форсира, по добре му направи път и не се занимавай с него.

В последно време в България не знаеш с какво е прекалил, я с кафето, я с чай, я с хамбургери.....

Желая ти безаварийно каране и споойсвие на пътя с каквато и да е кола :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 4 часа, zloQQ написа:

 

Аз гледам да не стигам до конфликт! Получи ли се някаква ситуация, която да го предвещава - или натискам газта и се отдалечавам, или намалявам и оставям поредния “малкопишкивец” да мине пред мен и да си еб@ава макята :)

 

С това се изчерпва всичко. Както съм коментирал с приятел, при такава ситуация има два възможни варианта:

1. Ще те набият - лошо.
2. Ти ще набиеш някой - лошо (да не кажа, че това даже е по-лошо).

В общи линии няма полезен изход.

Наличието на по-скъп/по-голям/по-впечатляващ автомобил няма да ти реши проблема.

 

Колкото до първопричините за агресията, намирам, че е комбинация между средностатистическа простотия (която съществува по цялото земно кълбо) и чувството за безнаказаност. Последното обаче е измамно, тъй като телефони, видеорегистратори и камери има навсякъде. А пътното хулиганство си е официално състав в НК от 3-4 години насам. В общи линии, ако някой подаде сигнал, една 24ка не му мърда на "хулигана". Може и по-весели неща даже...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 7 часа, zloQQ написа:

Аз гледам да не стигам до конфликт! Получи ли се някаква ситуация, която да го предвещава - или натискам газта и се отдалечавам, или намалявам и оставям поредния “малкопишкивец” да мине пред мен и да си еб@ава макята :)

Добро като намерение, но не винаги изпълнимо. Даже установих, че ако седиш кротко се настървяват още повече. Като пишльото с БьееНВье тройка с далЕчНа регистрация, който ми беше спрял пред гаража и когато му присветнах за да да се премести (дори не съм свиркал) се опита да ме блъсне. Два пъти. В колата бяха и двете ми деца! Ами в момента в който излязох побеснял с гаечния ключ в ръка остави двойна черта, с такава скорост изчезна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само да кажа, че темата ме разсмя доволно. Не бях срещал такава!

Ти ако разчиташ колата да те пази от начина ТИ на шофиране... Нямам думи.

У Враца и с Майбах да се излетиш като "пет лева" на някое кръстовище - пак ще ти строшат главата!

И последно да питам - агресора с голф ли е бил или с астра? Че четох друго мнение на едно друго място.

Редактирано от Алекси Георгиев
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До " @rosensostov " - Аз съм Човек, на който Шофирането в България му е много болезнена Тема. Като пиша много, разбирай много много. Първо - по принцип се смятам за спокоен, както Шофьор, така и Човек. Второ - няколко пъти съм слизал да се саморазправям и нито един от тези пъти не съм гледал марката/модела на Автомобила. Имам съмнение, че нещо си направил, за да предизвикаш саморазправа. Моля, опиши максимално подробно ситуацията..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да ви обясня нещо за слизането и саморазправянето, особено ако сте решили да "вадите" и "помощни средства" от сорта на брадви, бухалки, гаечни ключове, овчарски геги и прочие.

Аз съм висок 175cm. и тежа 85 кг. Иначе казано, по-скоро съм под размера на средностатистическият мъж. Обикновено карам кола, която е в порядъка на 5-10К лева. Облечен съм или със сако и риза или с няква весела тениска и дънки. С това казано, бая аверидж човек.

Всичко гореописано НЕ означава, че не ходя да се боксирам 3 пъти в седмицата. Също така не означава и че не съм 100% от времето въоръжен. И си представете сега хипотезата, в която съм направил някоя тъпотия, като да ви отнема предимството, жена ви ви е нервирала, а детето реве на задната седалка. И аз съм на път за яслата с моето дете, а някой решава, че ще ме засече за да ме спре и ще ми размахва нещо, докато детето ми е в колата. Как ще свърши това според вас? А ако ви кажа, че има много, ама много по-страшни хора от мен? А ако ви кажа, че има по-страшни, защото са олигофрени и нямат никаква емоционална интелигентност? И могат да решат, че ще ви наръгат с нож или ще ви прегазят с колата си?

А ако някой от някъде ви снима и се обади в полицията и както сте си нормални хора, така се оказва, че сте задържани за 24ч. в близкото РУП? Една евентуална необходима ви справка, как ще обясните на даден работодател защо сте търкали нара преди 2 години? А недай си боже в младите си години да сте свършили някоя глупост, като да счупите някое стъкло на спирка или па да са ви хванали с трева и да сте задържани и за това? Направо ше ви шибнат една пробация. Ходи обяснявай после, че си добър човек и си си изпуснал нервите.

 

И всичко това за нещо, което хайде сега си признайте - Колко време след ескалация на нервите ви заради някаква пътна простотия си спомняте? 1 минута? 5 минути? Съмнявам се някой да губи сън, защото един пед*л го е засякъл сутринта много тегаво.

Мамка му, да, има хора, които безумно ме дразнят с наглостта си. Ама какво мога да направя? Да ги набия, да им потроша колата? Ще ги промени ли това? Естествено, че не. Още на следващият ден ще са си същите дебили. Не забравяйте, че има хора, които правят глупости на пътя, просто защото толкова си могат и не са добри шофьори. Те не са виновни за това, в крайна сметка шофирането е само някакво средство да стигнеш до някъде.

 

Та в резюме - Колкото и да се нервирате, колкото и да ви удря по егото, колкото и да ви гложди чувството за справедливост, НЕ ПРАВЕТЕ простотии, за които ще съжалявате жестоко в последствие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прекалено много емоции за дреболии. Ако си контролирате нервите на пътя в много от случаите ще избегнете всякаква опасност от инцидент. Не се зъбете, а си помахайте за поздрав. Не забравяйте, че в натоварено движение или задръстване никой не е по-бърз от другите, в каквото и да се вози, а често се налага на умните да отстъпят. Кола може да респектира ако присветка със синьо и/или червено. С друго- поне на мен- не. Бивш бакшиш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, komitoff написа:

Не,  Шкода СУВ.... Ауди Q8 е най-добре.

 

Нали, да може да бяга по-бързо, като почнат да го бият :D:D:D Според мен Порше... най-добре. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 5.11.2019 г. at 9:33, sauber написа:

Искам да ви обясня нещо за слизането и саморазправянето, особено ако сте решили да "вадите" и "помощни средства" от сорта на брадви, бухалки, гаечни ключове, овчарски геги и прочие.

Аз съм висок 175cm. и тежа 85 кг. Иначе казано, по-скоро съм под размера на средностатистическият мъж. Обикновено карам кола, която е в порядъка на 5-10К лева. Облечен съм или със сако и риза или с няква весела тениска и дънки. С това казано, бая аверидж човек.

Всичко гореописано НЕ означава, че не ходя да се боксирам 3 пъти в седмицата. Също така не означава и че не съм 100% от времето въоръжен. И си представете сега хипотезата, в която съм направил някоя тъпотия, като да ви отнема предимството, жена ви ви е нервирала, а детето реве на задната седалка. И аз съм на път за яслата с моето дете, а някой решава, че ще ме засече за да ме спре и ще ми размахва нещо, докато детето ми е в колата. Как ще свърши това според вас? А ако ви кажа, че има много, ама много по-страшни хора от мен? А ако ви кажа, че има по-страшни, защото са олигофрени и нямат никаква емоционална интелигентност? И могат да решат, че ще ви наръгат с нож или ще ви прегазят с колата си?

А ако някой от някъде ви снима и се обади в полицията и както сте си нормални хора, така се оказва, че сте задържани за 24ч. в близкото РУП? Една евентуална необходима ви справка, как ще обясните на даден работодател защо сте търкали нара преди 2 години? А недай си боже в младите си години да сте свършили някоя глупост, като да счупите някое стъкло на спирка или па да са ви хванали с трева и да сте задържани и за това? Направо ше ви шибнат една пробация. Ходи обяснявай после, че си добър човек и си си изпуснал нервите.

 

И всичко това за нещо, което хайде сега си признайте - Колко време след ескалация на нервите ви заради някаква пътна простотия си спомняте? 1 минута? 5 минути? Съмнявам се някой да губи сън, защото един пед*л го е засякъл сутринта много тегаво.

Мамка му, да, има хора, които безумно ме дразнят с наглостта си. Ама какво мога да направя? Да ги набия, да им потроша колата? Ще ги промени ли това? Естествено, че не. Още на следващият ден ще са си същите дебили. Не забравяйте, че има хора, които правят глупости на пътя, просто защото толкова си могат и не са добри шофьори. Те не са виновни за това, в крайна сметка шофирането е само някакво средство да стигнеш до някъде.

 

Та в резюме - Колкото и да се нервирате, колкото и да ви удря по егото, колкото и да ви гложди чувството за справедливост, НЕ ПРАВЕТЕ простотии, за които ще съжалявате жестоко в последствие.

 

 

Много правилно казано, подкрепям на 100%!

 

Да си кажа и другото мнение - за съжаление, да, размера и марката на колата са от огромно значение тук. Аз лично съм го виждал много пъти. Също като Венци, като се кача на Санта Фе-то се чувствам като Морфей, всички ми правят път. Лошото е, че свиквам, и се усещам как все по-рядко пускам мигачи и си позволявам да не спазвам някои правила. Но просто навсякъде всеки прави път, не се натискат, не се закачат. Още повече пък, че колата е черна, с черни стъкла фабрично, и с разните модерни фарове, ксенони, ала-бала, изглежда още по-масивна. Качвам се в някоя от по-малките коли, да речем голфа, или пък сузуки суифт - еми няма такова каране. Всеки засича, изблъскват ме от пътя, заяждат се. Ужас е. Карането е коренно различно, и тук вече става борба за оцеляване. По повод темата - има значение дали си в Дачия, пределено. Но ако агресията е предизвикана от начина на каране - и х5 и Кю8,9,10 не са спасение. 

 

Влизал съм и аз в разправии. Няколко пъти, и то винаги НЕ по моя вина. Интересното е, че винаги с малките коли става. Веднъж един бакшиш ме беше блъснал, като ми отне предимството. По-скоро аз го блъснах, и човечеца излезе да ми обяснява как съм бил сляп и не съм го видял, какъв тъпак съм бил, как ей сега ще вземе телефона и целия квартал ще стане жълт. Абе заяждаше се, човечеца. Само слязох от голфа, с бавно движение изкарах 110 килограмовото си телце от колата, застанах до него с наперени гърди, и човечеца рязко смени плочата. Ама защо трябва да се стига дотам? Миналата седмица отново с голфа. Седя си на светофара, и чичото пред мен реши да дава назад. Защо - остана мистерия. Дава назад, дава азад, аз вече съм се набрал на клаксона, нема, бате - подмести ме, почти до колата зад мен. Еми ядосах се. Тъпо е. Пак същата ситуация, излезе чичото, ядосан, все едно аз съм го ударил,  гледа, гледа, и вика "еееее, нищо няма, давай да си ходим". Гледам аз, борната на голфа счупена, виси, едно парче от боята се отлюпило, около него нацепено. Еми не е като да няма следи от удара. Този път поотпуснах душата, пак наперих 110 килограмовото си телце и му се накарах хубаво. Изпуснах парата накрая, и го потупах по рамото и му казах да си ходи. Човечеца се беше свил, горкия, сигурно чакаше да го бия. Разбира се, няма как да стигна до физическа саморазправа, но такива тъпи ситуации понякога са способни да изкарат и най-уравновесения човек извън релси. И пак казвам - такива тъпотии не се случват, когато съм с някоя по-голяма кола. Дори и към кодиака имат респект, и на него му правят пътека и не го засичат. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А случвало ли ви се е, да имате "инцидент" с едно и също лице три пъти, и то в София? :D
Ако някой ми беше казал преди 3 седмици, че ще се сблъскам с една и съща овца на един и същи булевард в рамките на 2 седмици, щях да се смея много. Но....случи ми се. И на третата среща слязох от колата и щях да вляза в хипотезата на колегата sauber ? Лелката при първата ни колизия ме изхвърли в насрещното , защото беше убедена ,че щом е в дясната лента е с предимство при престрояване в моята лента. Дори слезе от колата си, за да ми се кара,че не съм и направил път, което не беше нужно, защото тя си ме избута и едва не ме заби в насрещния трафик :D Както и да е, посмях се и нищо не казах, с тъп човек не си е работа да се разправяш, а с тъпа жена още по безсмислено. След 3 дни същата особа правеше същото ,на същият булевард,но беше по напред от мен и тероризираше други участници в движението. И тази сутрин отново имах нещастието да я засека  на П.Ю. Тодоов, до Южния парк. Лелята ме избута на завоя в насрещното , после и колата пред мен и следващата. Направо не разбрах, как не стана катастрофа. И на Г.Делчев я настигнах, завихме надясно, тя се оказа зад мен и започна да ми свири, и не издържах. Слязох, и щях да я удуша, ако не се беше заключила. Зад нея пък беше друг от потърпевшите, и той слезе. Лелята се надриска вероятно. Надявам се, че поне 1 седмица ще кара по нормално. И най страшното е, че тази овца ,а и много "нейноподобни" наистина вярват в правотата си и са много опасни. Утре ще засече някой неопитен и може да стане страшно. Та, като няма ефективен контрол от "органите" (не женските полови, а контролните), и на човек му прекипява понякога. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 4 часа, Typi_taratajki написа:

"органите" (не женските полови, а контролните)

 

Па те са едни същи. То затова е така по пътищата. Кой знае тая леля "органка" от колко години е карала така - без да знае правилника. И оня "орган" дето й е дал книжката е "голям орган"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.