Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

Добри марки вериги за гуми

Tonito

Recommended Posts

Здравейте, колеги!

Честита Нова Година на всички!

Прибирам се от чужбина и ме “зарадваха“ с новината за обилни снеговалежи, а аз вериги никога не съм купувал и съм карал като малък колата на баща ми, и той все си ги е слагал и купувал. Сега нещата тук по планините на няколко години се усложниха през зимата и много искам да си купя хубави вериги за колата. Някой може ли да ми каже марка или сайт от където да си закупя вериги от добро качество и лесни за поставяне? Много ще съм ви благодарен, че семейството ми леко се поразболяват и ако се наложи да излизам с колата след този петък искам да съм подготвен.

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси, колега! Аз в интернет намерих много места и тази страница също. За това исках да попитам ако някой е имал добри впечатления от марка или страница да ми помогне. Предполагам, че си ползвал услугите на тази фирма?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За това исках да попитам ако някой е имал добри впечатления от марка или страница да ми помогне. Предполагам, че си ползвал услугите на тази фирма?

От няколко години пазарувам от тях. Купувал съм вериги за леки автомобили, бусове и товарни автомобили ... качеството е перфектно.

Звънни им ... ще те консултират, кой модел ще е оптимален за изискванията ти.

Редактирано от nelasms
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От няколко години пазарувам от тях. Купувал съм вериги за леки автомобили, бусове и товарни автомобили ... качеството е перфектно.

Звънни им ... ще те консултират, кой модел ще е оптимален за изискванията ти.

Супер! Много ти благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отоговорите. След малко ще се обадя, но се зачудих сега дали с моите 205/55/16 няма да ми направят беля? Колата не е при мен тези дни и ще ми я докарат утре вечер. Според вас дали ще е проблем 12-16 мм вериги на този размер гума за Октавия 2009, комби?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не би трябвало стига веригата да е подбрана за съответния размер. Иначе за марка мога да препоръчам Кьониг, само такива съм ползвал, но знам че разликата между добрите и евтините е, че вторите се късат много бързо ако стъпиш на чист асфалт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...Да не пускам нова тема и аз исках да питам за вериги, но по-скоро алтернативни (може еднократни) - един вид хем да не заемат много място , хем да не са скъпи. Идеята ми е,че винаги съм с прилично нови зимни гуми , не се изживявам като офроудър и не се "убивам от път" из страната през зимата и за почти 20години стаж , не ми се е налагало нито веднъж да ползвам вериги. И все пак винаги е добре да имаш някаква застраховка. 
Загледал съм се в модели като следните или подобни, въпроса е някой ползвал ли е или да е чувал отзиви ? 
Вариант 1  

Вариант 2

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпросът е дали може да разчиташ на тях когато ти се наложи? Може да е веднъж, но е важно да можеш да разчиташ на тях. На мен ми се е налагало 2 пъти за 14 години, но бях доволен че ме извадиха откъдето имах нужда. Справка подписа ти  :banger_2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...Знам, че правилното е да взема хубави вериги и все пак ми се струват грешни пари - звучи като да ми кажат вземи си Лазерен Епилатор, нищо че никога си нямал нужда то може да ти се наложи и е най-добрия! Явно ще си държа сгъваемата лопата в багажника и ще се оглеждам за алтернативи докато не ми изпаднат едни 2-300лв свободни ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.