Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

Мнение за Octavia 2 1.9 TDi

Spiro

Recommended Posts

Здравейте, харесах една шкода, но проблема е, че е на другия край на България. Някой дали го е поглеждал автомобила, ако може да сподлеи нещо за него.

Ето е обявата: http://www.cars.bg/c1858954

Според вас цената как е предвид състоянието?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Конкретно за колата не знам, но автокъщите в с.Труд се славят с едни от най-амортизираните и скапани екзепляри на нашия пазар. Моят съвет е да търсиш кола от частно лице по възможност купувана нова от България. Бюджета ти е добър, може да видиш и коли 4х4, които в комбинация с 1.9 тди са с 6 ск. за разлика от тези на предно, които са с 5. Успех

Редактирано от maikooo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предполагам че тази събота ще ходя в с.Труд с приятел да гледам един Пасат 131кс. така че искаш мога да е погледна с Вага и да ти кажа как е колата.

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Конкретно за колата не знам, но автокъщите в с.Труд се славят с едни от най-амортизираните и скапани екзепляри на нашия пазар. Моят съвет е да търсиш кола от частно лице по възможност купувана нова от България. Бюджета ти е добър, може да видиш и коли 4х4, които в комбинация с 1.9 тди са с 6 ск. за разлика от тези на предно, които са с 5. Успех

Не съм съгласен с горе писаното.Да не би търговците в Дупница,Враца

,Горубляне или където и да било са коректни.Както навсякъде трябва да имаш едно на ум за всички автоджамбази.Колата я изглежда добре,но всяко око различно гледа.Цената според мен е добра в предвид на това,че е всички големи харчове след покупката на кола са направени,а те не са никак малко.Трябва на место да се прецени и ако си късметлия,ще си доста  радостен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и благодаря за отговорите.

Снега ни затрупа в Русе, та нямам мърдане на никъде... Въпросната кола за която попитах я намерих и в мобилето, там се виждаха забележки, все едно гледах друга кола.

Колкото до второто предложение, за 2.0 4х4, аз първоначално избягвам 4х4, поради по - скъпата поддръжка и ненужната екстра, която не ми обходима.

Благодаря все пак за отговорите :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А така...хем ви е затрупал снегът и няма мърдане, хем 4х4-то е ненужно? :running:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега и аз бях на това мнение, че 4х4 е ненужно да го потдържаш заради 15 дни в годината примерно.Да ама не. Това което плащаш допълнително е около 200-300 лева за първоначално обслужване и караш 50 000 км. нищо повече.Както знаеш 4х4-то на тази шкода която гледаш не е постоянно а си караш на разход само на предните колелета .Така, че не виждам кое е по-скъпото.Аз се реших на 4х4 и не съжалявам имам си малка екстра повече от другите леки автомобили.Не ходя на офроуд , но ето сега във Варна имам и задни бутащи колела и ме изкарват много много по-лесно от преспите.Да не говорим, че и самата кола е по-стабилна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам представа, винаги съм странял от него понеже според мен е ненужна екстра. Не разбирам много от коли, но до колкото съм чел не е само халдекса, трябва винаги да са 4 еднакви гуми и т.н. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега и аз бях на това мнение, че 4х4 е ненужно да го потдържаш заради 15 дни в годината примерно.Да ама не. Това което плащаш допълнително е около 200-300 лева за първоначално обслужване и караш 50 000 км. нищо повече.Както знаеш 4х4-то на тази шкода която гледаш не е постоянно а си караш на разход само на предните колелета .Така, че не виждам кое е по-скъпото.Аз се реших на 4х4 и не съжалявам имам си малка екстра повече от другите леки автомобили.Не ходя на офроуд , но ето сега във Варна имам и задни бутащи колела и ме изкарват много много по-лесно от преспите.Да не говорим, че и самата кола е по-стабилна.

Напълно те подкрепям с написаното с написаното от теб и аз карам Октавия 2 4х4 и за друга няма няма да си помисля вече.

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.