Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

Проблем с Octavia 2

mae_

Recommended Posts

Здравейте,

Колата е двигател BXE, проблема е, че изгасна в движение и сега не иска да запали при опит за запалване светка лампата за волана и започва да свири и не иска да завърти. Другото което ми направи впечатление е, че перките се включват сами при изваден ключ след около 10 минути по-късно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е от акумулатора, когато е студена пали и след около 2 минути по-късно гасне и включва перките.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Помпата подкачва гориво, лошото е, че при диагностиката неможем да влезнем да прочетем само през ABS се влиза и от там пише, че няма връзка с компютъра. Това е засега.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отворете компютъра, вижте да не е повреден отдужника, да няма окиси по пратката, да е намокрен....

Някоя мишка да не е гризала нещо... Някой сноп...

Пробвай с др. Комп.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оказа се компютъра,който е бил отварян вече и бърникан сега се търси друг ако някой може да помогне ще съм благодарен. Колата е Октавия 2 ВХЕ 1.9TDI 105 кончета, номера който ми дадоха от сервиза е 03G906021LB

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оказа се компютъра,който е бил отварян вече и бърникан сега се търси друг ако някой може да помогне ще съм благодарен. Колата е Октавия 2 ВХЕ 1.9TDI 105 кончета, номера който ми дадоха от сервиза е 03G906021LB

https://www.facebook.com/groups/1401456356816834/permalink/1599549037007564/?sale_post_id=1599549037007564
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

https://www.facebook.com/groups/1401456356816834/permalink/1599549037007564/?sale_post_id=1599549037007564
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как разбраха, че е пипано по компа. Някакви грешни данни ли е показало при диагностика? Нали уж всички дилъри на коли пипат компютрите, за да върнат километража.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как разбраха, че е пипано по компа. Някакви грешни данни ли е показало при диагностика? Нали уж всички дилъри на коли пипат компютрите, за да върнат километража.

Като са го свалили, примерно си личи че е лепен със силикон. При диагностика се познава, когато няма връзка с някои модули или не се четат контролерите. На някои не е нужно да се отварят за връщане на километри. Има си играчки за всичко.

Редактирано от shaft
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лепен е със силикон и кабелите са набодени зверски та се наложи един по един да ги изолираме. Колата е закупена  от Еуратек и аз съм и втория собственик, първият е фирма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лепен е със силикон и кабелите са набодени зверски та се наложи един по един да ги изолираме. Колата е закупена  от Еуратек и аз съм и втория собственик, първият е фирма.

Еми... ходили са при някой каруцар да го закърпи, колкото да го вземеш ти... класика. :)  Дреме ти, нали се оправи - всичко ще/да си е шест вече! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.