Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

airbag свети след спиране с кл

generalvazov

Recommended Posts

Здравейте колеги, 

от скоро съм собственик на шкода октавия 2004 1.9 TDI. Още при закупуването и светеше лампата на airbag а което в последствие се оказа че е имало crash data и двата airbag а ОТСЪСТВАХА от местата си! След като ги поставих тях и цетралата със същият номер (на старо разбирасе), изчистих грешката срещу 20 лева и спря да свети лампата. Днес обаче ми се наложи да си возя детето в кош на предната седалка и след като спрях  airbag  а с ключа лампата отново светна независимо, че го включих след това. След като отидох при въпросният майстор който ми изчисти грешката той заяви "ооо има проблем 35 лева ти е диагностиката", на което аз му пожелах хубав ден :D. С един приятел изчистихме грешката (висок импеданс на пасажерски airgbag) и сега отново няма проблем, Въпросът ми е всеки път ли когато си изключвам airbag a с ключа ще регистрира грешка и на какво се дължи това? Познат ми каза че проблема се дължи на това че системата не е обучена. Благодаря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.