Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-club-bulgariatraxxas

Музиката спря да работи..

Plamen89

Recommended Posts

Привет колеги

Преди няколко дена парното ми спря да работи и се оказа че панела-управлението изгоря,подмених го с друго и се оправи.

При сглобяването му дойде реда да слагам сд-то че бях го махнал и при връзването му с кабелите реших да го пробвам да ли ще тръгне преди да го вкарам в таблото и тръгна но не се съобразих с антената.Не бях  я закачил буксата и по невнимание  се допря до едната изходна букса за говорителя и даде на късо и спря да работи.Предположих че е изгорял бушон и започнах да проверявам.

Първо проверих с уреда бушона на сд-то и след това главния бушон на таблото и се оказаха че са здрави.

Измерих кабелите който идват от купето и се оказаха че няма ток.Закачих сд-то на другата кола за всеки случай да го проверя и него и тръгна да работи.Бях сигорен че е изгорял бушона и по каталог е 42 но не на всички Шкоди съотвестват номерата.За това извадих всички бушони един по един да ги проверя и се оказаха здрави всички.Махнах под волана кората да проследя кабелите от сд-то за някой скрит бушон или за прекъснат кабел но не видях.

Интересуваме  дали наистена има някаде скрит допълнителен бушон или какви са възможните други причини.

Колата е Октавия 1,1999год,1.9 тди

Редактирано от Plamen89
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако сиди-то ти работи на друга кола значи го изключваме като вариант...остава да нямаш захранване на твоята кола...това много лесно се разбира.

За да работи коректно сиди-то ти трябват  ДВА ПЛЮСА едновременно...най вероятно имаш само едното...

лесно можеш да разбереш кое ти е постоянното 12 волта(за паметта) и кое се прекъсва (от ключа)...

Там мисля е разковничето

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.