Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Много се радвам да се присъединя към Шкода форум. А относно автомобила - О3 , 1.4 tsi 140 hp , механична скоростна кутия и ниво на оборудване Selection. За 1 месец шофиране : 2860 км ср.р 5.6 l. Направо съм очарован от автомобила и от марката . За първи път карам тази марка и мисля че ще остана много дълго фен на Шкода! Поздрави до колегите!

Публикувано

Браво - поздравления за избора и добре дошъл сред нас :-) Страхотен разход

Качи снимки да видим красавицата....

Публикувано

Добре дошъл в шкода магията :)

Публикувано

Честито за придобивката, дано затвърди мнението ти за марката!

Октавия 3, е прекрасен автомобил!

Бялото, наистина му отива на този модел на Шкода.

Поздравления

П.С. Като се замисля за цвета, се сещам, че в един - да го наречем "алтернативен" Форум, биха те приветствали с: Добре дошъл, в Отбор "Хладилна техника"... :) Голям смях

Публикувано

Честито и от мен.Давай снимките.

Публикувано

Честито и от мен колега !

Сега на снимки , пък скоро може и на живо :)

П.П. Боре , ако трябва да спазваме фактологията , основателя на отбора бяла техника е Коцето (malkiq)

post-139-0-22155400-1434564319_thumb.jpg  post-139-0-13914200-1434564328_thumb.jpg  :tongue_1:

Публикувано (Редактирано)

Честито и от мен! Белия цвят за кола е супер, но е много задължаващ. Да си я обгрижваш както заслужава и да те радва колкото теб ти се иска, после да порасне до Супърб!

ПС: Докторе, ти по-големи снимки нямаше ли бря old-zoom-original_6634.png

Редактирано от Izolini
Публикувано

Сега искаш да си призная , че не знам как се пускат миниатюри ли :blush:

Ице , .... поправих се :)

Публикувано

Привет и от мен. Моята Octavia също е Candy White и определено стои прекрасно на модела :) Успех с новата машина и безброй безаварийни километри :)

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Честита придобивка и много безаварийни км.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.