Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-club-bulgariatraxxas

Recommended Posts

Skoda 1000МВ DeLux,  1968, в пълна техническа изправност (пали от раз). Колата е отрегистрирана от КАТ. Има налични резервни части,намира се в район Велико Търново

Цена: 1500 лв

тел. за контакти: 0888 520 989

033336299-special.jpg?r=0033336309-special.jpg?r=0
033336302-special.jpg?r=0033336305-special.jpg?r=0

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Здравейте,

интересува ме какъв е статутът на автомобила, защото това е от голямо значение. Направи ми впечатление, че регистрационните табели липсват, което ме навежда на мисълта, че е възможно колата да е бракувана. Това от своя страна би било доста неприятно. Написал сте, че е отрегистрирана от КАТ, т.е. е спряна от движение, това би бил по-поносимият вариант.

Другият ми въпрос е дали Шкодичката е гаражна?

Благодаря предварително за отговорите!

Поздрави! :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отрегистрирана от КАТ означава "с прекратена регистрация" = бракувана.Защото ако е спряна от движение талона остава на съхранение в КАТ,но регистрационните табели си стоят на автомобила.

Дано все пак случая да е по-лек и да не създава пречки на бъдещия купувач.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Izolini locked this тема
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.