Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Това е виртуална машина с XP и инсталирана ЕТКА. Идеята е да тръгва на W7 и нагоре. При мен работи добре върху 32 битова 7-ца, на 64 битова не съм пробвал.

https://www.dropbox.com/s/eql7wlun3j2u5aw/uXP_ETKA.rar

Публикувано (Редактирано)

По заявка на Явката, ама може да е интересно и за някой друг:

Това е виртуална машина с XP и инсталирана ЕТКА. Идеята е да тръгва на Win7 и нагоре. При мен работи добре върху 32 битова 7-ца, на 64 битова не съм пробвал.

Машината е композирана с VM 7.

ЕДИТ: Сбърка ми се браузера нещо затова са два поста.

Редактирано от Цецо75
Публикувано

Аааа жив да си, Цецо! На мен също ми трябваше! Преди няколко дни се опитвах да сложа на 64-битова 7-ца и изгубих цял ден, така и не тръгна. Навсякъде пишат, че тръгва, обаче има една стабилна играчка с драйверите на хардлок-а... Понеже не са signed и още други мизерии, отказах се да я боря, че имах и друга работа. :) Сега това ми идва наготово!

Благодаря!!!

Поздрави

Публикувано

Бе първо го пробвай дали върви... че знам ли вече, напоследък яко ми вдига нервата тоя VMWare....

Публикувано

Мерси, Цецо, жив и здрав. Довечера като се прибера, ше я дръпна и тествам

Аз ползвам само VMware Player (kaldata линк)- безплатен е и върши перфектна работа за всичко. Workstation-a има доста повече функции, но пък аз не ги използвам въобще. Нуждите ми са да тръгне виртуалната машина и да ми е на фул-скрийн, посредством vmware tools-четата - всичко останало ми е супер излишно. Затова ползвам плеъра, перфектен си е - можеш да hibernate-ваш, да правиш snapshot-и и т.н. Друго какво би ти потрябвало :) Има си всички драйвери, всичко си емулира, перфектен е просто :)

Още се сваля - свалям с 1-2мб/с от дропбокса... и после ще кажа - след 10 минути би трябвало да съм я пуснал вече.

Поздрави

Редактирано от shaft
Публикувано

Всичко си бачка идеално!

Поздрави

Публикувано

Всичко си бачка идеално!

Поздрави

Под каква хост ОС? 7 х64?

Публикувано

Е той Шафта се е оправил явно, ама забравих да уточня, че етката е инсталирана в администраторския акаунт на XP-то.

Акаунта с кучето се лепва по дифоулт на микроХП, не го знам за чии е, ама тая дистрибуция поне заема по-малко място и се търкаля прилично по-бързо във виртуалката от профешънал едишъна на ХП-то.

Както и да е, тя идеята на цялата машина е да се ползва само за етка и затова съм го зарязал така, мързи ме да мисля.

Мдам... Аз използвам Windows 7 64-bit Ultimate. Слагах и 8-ца, но имаше адски много "дърве", не трески, за дялане и затова я махнах :) От няколко години съм си със 7-цата и това е. По-стабилна ОС на M$ не съм виждал до сега.

Общо взето през администраторския акаунт влязох и я пуснах, попита ме за ъпдейт, ама иска и парола - зарязах го, видях, че до 2010-та има данни за Октавия, отварят се нещата, и просто това ми стигаше :P

Поздрави

ПП: Не би трябвало да има никакво значение каква ти е Host OS-a, защото може и под линукс да си го пуснеш без проблеми - тествал съм го - работи си :)

Редактирано от shaft
Публикувано

А да ъпдейта не работи, верията е мисля от 2011. Мисля, че по руските хранилища някъде имаше и по-съвременна, ако трябва ще я диря.

Явка, сега получих месидж от дропбокса, че поради ексклузивен трафик временно блокирали кутията ми. Явно им се е видяло множко :) Незнам колко е временно, ама ако довечера не успееш да го дръпнеш, кажи ще мислим вариант от някъде другаде да ти я шерна.

Това е виртуална машина с XP и инсталирана ЕТКА. Идеята е да тръгва на W7 и нагоре. При мен работи добре върху 32 битова 7-ца, на 64 битова не съм пробвал.

качи я в DOX.BG ,че да дръпна и аз :)

Редактирано от sauro
Публикувано

А да ъпдейта не работи, верията е мисля от 2011. Мисля, че по руските хранилища някъде имаше и по-съвременна, ако трябва ще я диря.

Явка, сега получих месидж от дропбокса, че поради ексклузивен трафик временно блокирали кутията ми. Явно им се е видяло множко :) Незнам колко е временно, ама ако довечера не успееш да го дръпнеш, кажи ще мислим вариант от някъде другаде да ти я шерна.

Я скивай тука какво става:

ETKA 7.3 International (2012) ===> http://zamunda.net/details.php?id=336334&hit=1

Тази не успях да я подкарам при мен на 7-цата. Имам я свалена и т.н.

Поздрави ;)

Публикувано

2. Какво не се толерира във форума (за всички раздели).

...

2.10. Публикуване на тема или мнение касаещи по пряк или косвен начин нелицензиран софтуер.

:sorry:

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.