Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-club-bulgariatraxxas

Ламбда сонда за Октавия 1

axel

Recommended Posts

Здравейте Колеги.

От известно време имам проблем с разхода на гориво и след компетентната намеса на Pepino (благодаря му за което), се оказа, че ламбда сондата е за смяна. Разгледах в интернет за варианти, но се оказват прекалено много и за лаик като мен е доста трудно/невъзможно да разбера каква е разликата между тях и затова реших да се допитам до вас. Бих се радвал на съвет относно коя марка и модел да предпочета и в какво се изразяват разликите, защото на BOSCH примерно намирам 5-6 модела. Колата е Октавия 1 бензин 2,0.

Благодаря предварително

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

според мен си вземи оригинална от еура тек

Защо трябва да е оригинална, колега? Каква е разликата? С различни показатели ли е афтърмаркета?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ментета са иначе изглеждат досущ кото истински слагаш го на колата и се оказва че не работи коректно или ако иска афтърмаркет трябва от вностеля да се взема а те продавт с едни надценки (ако нямаш връзки и не ползваш някаква отстъпка) може и по-скъпа да излезне от колокото тази в еура тек

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви за мненията колеги.

След разясненията от страна на Pepino :doubleup:  и известно време прекарано пред компютъра :computer: , вече съм доста по-ориентиран от вчера за тия сонди и освен това се оказа, че най-вероятно и двете са за смяна, така че можеби ще се ориентирам към афтърмаркет, защото предполагам оригиналната ще е доста по-солена. Въпреки това ще се пробвам в ЕТ и Автотрейд, както препоръчва бега4ката и ако ме изненадат с прилична цена, ще се мятам  :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ще я караш на газ,може да вземеш каквито и да е.Но практиката показва,че оригиналните са най качествени.И знаеш,че като ги сложиш ще работят дълго коректно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.