Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-club-bulgariatraxxas

проблеми със сензорите за заден ход


Weber

Recommended Posts

Имам "Шкода Октавия 2" с монтирани четири сензора за заден ход. Преди няколко дни при запалване на двигателя и включване на заден ход се появи дълъг сигнал, който не е характерен, а след това при приближаване към препятстние на заден ход предупредителният сигнал не се чува. Първоначално като загрее двигателят проблемът изчезваше, но днес и при топъл двигател сигналът няма. Сензорите не са замърсени. Моля, ако някой има подобен проблем, да ме посъветва какво да направя. Бих ли могъл сам да отстраня повредата или трябва да потърся сервиз?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

най лесно и бързо като го закачиш на вагком.. той тества датчиците един по един и указва..Съществува и някаква вероятност точно в момента на проверката всичко да е наред и дефекта да се появи след няколко дена примерно.Това което можеш да направиш сам е да се навреш под бронята и всеки датчик е на букса с 3 пина.. вадиш и слагаш наново..може просто да е замърсен лош контакт и прочие... исках да ти пусна снимка на датчика ама аз ли съм толкоз тъп не мога да намеря как се закачат снимки тук?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.