Jump to content

skoda-auto.bgautozone.bg

Омаслена полуоска, калпав семеринг- Фаворит


plovdiv123

Recommended Posts

 Преди повече от месец смених семеринга на едната полуоска, в близост до жилото на скоростомера, че доста отдавна сълзеше. След няколко седмици, гледам че пак се е омаслянкал целия маншон, дори повече от преди. В "Люси'', хората много съвестно отново отвориха полуоската, сложиха този път чешки оригинален семеринг. След една седмица- пак същата история?! Обадих се в сервиза и ми казаха пак да я докарам за по- обстоен преглед. Споменаха, че или  някой лагер е изпуснал или хвърля жилото на скоростомера. Скоростите се сменят нормално, не долавям виене или пукане, дайте съвет, къде да се търси проблема?! Сега е дори още по- омаслено, отколкото преди да сменя стария семеринг.

Редактирано от plovdiv123
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако е сигурно , че тече от семеринга - сваляш полуоската , с водна шкурка минаваш вътрешното каре и на края набиваш нов семеринг , но малко по-навътре. Почти съм сигурен , че вътрешното каре има канал от някой добре опечен семеринг.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Интересното е, че не чувствам никакви необичайни вибрации или тропане във волана, като ускорявам? Нали това е един от признаците за дефектирал лагер в диференциала?!    

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.