Jump to content

skoda-auto.bgautozone.bg

Фелиция 1.3 МПИ Проблем-изгаснаха ми фаровете и парното


SkitnikA

Recommended Posts

Здравейте.Трябва ми малко помощ.Вчера докато си карах и бях пуснал парното,изведнъж моторчето на парното спря заедно със светлините.Габаритите си работеха ,а от лостчето за дълги,като го дръпна и дългите премигват,но като го бутна не се включват(при включено копче за светлините).Вързах дясната фасунка на къси директно към акумулатора и двата фара светнаха на къси,колкото да се прибера до вкъщи(дори на таблото светлинката за къси светеше независима от всичко).Проверих всички бушони,нито един не е изгорял.Чудя се дали е реле,но не знам.Нямам и книжка да видя кое къде отива.Сега започвам да ровя из нета,но реших първо тук да попитам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.