Jump to content

skoda-auto.bgautozone.bg

За ракиите, салатите, мезетата, манджите и барбекюто


Recommended Posts

Понеже се оспамва една тема и моя съдвигателник Боби каза по-добре в друга тема,ей я на!

Който знае какви са пропорзиите на коктейла мента със спрайт да казва!

 

П>С>Иначе аз съм на вълна Промари Узо с шопска салата и маслинки! smile035 smile048 (не че в момента ги консумирам - някой да не си помисли нещо)

http://www.nestorimports.com/Plomari/gl ... lomari.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 602
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

  • biser.or

    71

  • РусенскоВарено

    57

  • VALDO

    71

  • Green_Witch

    76

Най-много писали в темата

Тамън да седна и да пусна тема, и ме превариха. :mrgreen: Нищо, темата е обещаваща, видя се по срещи и национални събори, че целокупното Шкода общество не страда от липса на апетит и жажда. smile035

 

Аз лично сядам на масата най-вече с умрела от студ водка (Смирноф, Финландия), Пепси Лайт и витаминозна салата (зеле, моркови, пресни чушки, царевица, маруля, репички, домат, краставица и маслинки, поляти с сок от лимонче) или с класическите шопска и овчарска.

 

Бирата и ПК-то няма какво да ги коментирам, те са задължителни, но не мешам водка с бира, че после не мога да нацеля ключалката. :D

 

Аааа, прочетох поста на Митачето и се усетих за чери колата, дето сам си я правя - в халба от 500 мл се смесват равни части (Х 250 мл примерно) Кока кола и Капи вишна и сте готови. :smt030

 

Наздраве !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Валдес, smile049

Лятото по кафенца и тн. съм на мента/спрайт (в умерени количества).

Поръчваш си (няма значение) малка/голяма мента в голяма чаша.

Пълниш я с ледени кубчета,докато почти стигнат горното ниво на чашата .

После я пълниш със спрайт почти до горе и си smile021 .

Поне аз така го пия. Не съм чувал да има строго определени пропорции?

Ако някой знае- да сподели.

smile027 (трябва да си намерим емотче с мента )

 

Рядко пия и то само по купони,или дискотеки.

Обичам PADDY,Bush и водчица (който ме почерпи с домашна ракия-не отказвам).

На събора си взех Smirnoff Green Aple-ама някой ми го тапа smile009 .

Тъй като домати не ям, салатата от краставици ми е любима.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък си пийвам предимно биричка - то си и личи де! В замразена чаша си сипвам Пауланер или Ердингер хефе вайцен. Върви ми и със салатки, и с ПК (пържени картофки). Иначе лятото е сезона на джинчето с тониче, според мен. И то мноо ми върви!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1 шишенце малко мента е точно за 2 Спрайта от 330

а може и 1 към 1 на който му е слаб градуса

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде и аз да ви издам едиа смес много яка за лятото

50мл. Мента

50мл. Водка

50мл. Джин

и остатъка Лед + сок кайсия.

Това му се вика жабурняк :) От кайсиевия сок и ментата цвета става като на блатна вода. Много е яко ,ако не обичате джин, без него.

Наздраве smile159

 

П.П. Консумира се умерено, не повече от 2-3 дози smile048

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сачо Перлев,що не ядеш домати ве?И белени ли не вкусваш? :-k smile048

Не- домати/патладжан/тиквички/пъпеш не ям. Злояд съм.

 

Интересното е,че много обичам лютеница и кетчуп.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой да обясни защо дават узото да не се вържи в камерата а да се сипва в лед!Аз продължавам по традиция да си го държа в камерата,за да ми е "КРИСТАЛНО"! smile091

P>S>Перлев,там да ни закараш докато е още цяло : http://society.actualno.com/news_252758.html

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък си пийвам предимно биричка - то си и личи де!

 

Яяя, с тебе сме от една партия smile027 smile001.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как ви нее срам да пиете тези боклуци бе??? smile048

Вие нищо ли не сте чули за домашна кайсиева с кехлибарен утенък, двоен препек?Нямам търпение да заредя казана тая събота с новия материал. smile045 А пък какви салатки умея да спретвам ако знаете.Мммммм да си оближеш пръстенцата и да пиеш до насита(но винаги с мярка).Иначе обичам да пийвам и студена бирица но

в последно време гледам да я избягвам че нещо взех да не мога да си закопчавам панталоните. :smt034

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

biser.or,резервирам си едно шише ракия от твойта! smile035
нЕмаш ядове,ма я бутни задължително във фризера да поседи някой друг час.Пък да видиш после как се точи като зехтин като я наливаш в чашата. smile001
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мале, мале! Ква дискусия се заформи тука. А я сега кажете какво хвърляте на скарата за мезе?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aз ВИНАГИ така правя! smile035

 

+1 !

 

Мога да споделя и бързата рецепта за отлежаване на ракията. Става дума за 2-годишна отлежала. Когато сварим ракията и нямаме 2 години време за чакане правим следното :

Държим една нощ шише с ракия във фризера. На следващия ден го вадим и държим на топло. Повтаряме същата процедура още едно денонощие и ракията вече е двугодишна.

Пием в приемливи количества . smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

biser.or,резервирам си едно шише ракия от твойта! smile035

опа,и аз се нареждам на опашката smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Eй, вие тука докато спамите аз изкарах един казан кайсиевка. Още три са на ред ,ма сега нямям време и съм ги запечатал за след седмица. smile001

А , иначе по темата, понеже не понясям миризмата на анасон лятно време любимото ми питие е джинче с тоник -много студени и обезателно смесени. И във всички салати слагам консерва риба тон. Просто съм любител на рибните ястия. smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Eй, вие тука докато спамите аз изкарах един казан кайсиевка. Още три са на ред ,ма сега нямям време и съм ги запечатал за след седмица. smile001

А , иначе по темата, понеже не понясям миризмата на анасон лятно време любимото ми питие е джинче с тоник -много студени и обезателно смесени. И във всички салати слагам консерва риба тон. Просто съм любител на рибните ястия. smile027

 

О ами що не каза че си ценител на рибните специалитети- там където пихме кафе правят много яки рибни салаткии .

 

 

 

другия път като идваш пробваи нещо smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък си пийвам предимно биричка - то си и личи де!

 

Яяя, с тебе сме от една партия smile027 smile001.

smile159 С биричката сме неразделни по 3-4 литра на ден особено в тия жеги. Не че отказвам на домашна ракия със хубава салатка :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

..... Не че отказвам на домашна ракия със хубава салатка :)

Това никога не си и помисляй да го отказваш , защото Господ ще те накаже. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е и аз да се пусна по течението. Като за начало пломарито се пие топло за разлика от другото. Нали сме си БГ обикновенно 200л. ракийка не стигат от сезон до сезон и за тва си помагаме с плодовка така помежду. За отлежало трудно се говори/не че няма/. Уважавам/поне моита/ около 50-60 гърленца и да сложа малко лед и водичка. Тука нещо зачетох за риба тон - като сложиш и прасна залатка колко пиееее.Според зависи твърдото е доматки със сиренце обилно поляти с олио,айрянчи с маслинки. За рядкото според твърдото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Във салатката от домати ..поръсена със сиренце, задължително настъргвам няколко люти зелени чушленца(откъснати от градината).Иначе много бързо свършва мезето smile004

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.