Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

Проблем със задната облегалка- Моля за помощ?

combi 64hp

Recommended Posts

Опитах да издърпам лостчето за отключване на облегалката и едното се откачи нещо вътре-сега се движи свободно нагоре-надолу. Моля да ми обясни някой как да го разглобя при усливие ,че облегалката не може да се свали в момента (закачена е за пантите си-горните).

Прдварително Благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зависи какво си направил. За разглобяване по-добре иди при тапицер. Иначе ако не се прибира плътно дръжката, може да я натиснеш до долу да щракне и след това натискаш облегалката на седалката към багажника и тогава да дърпаш дръжката нагоре. Самата дръжка е с две зъбчета които повдигат една пластина и така се отключва седалката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бръкнете с отвертка в процепа около ключалката и натиснете. Точно как да го направите можете да видите като раздвижите здравата ключалка и гледате кое накъде се премества. Вдигнете седалката, сгънете облегалката и огледайте как тя се крепи на долните си панти. С отвертка завъртете гнездата на осите на пантите и извадете облегалката. Май трябваше да отвинтите и някакъв детайл, но то ще се види на място.

Счупена е пластмасовата тяга на ключалката. Занесете облегалката на тапицер и той ще присади тяга от тел. Или направо закарайте колата при тапицера и той ще махне и облегалката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Повтаряй след мен: "Отче наш, Ти който си на небето....."

smile091 :smt017

Ти и за моя проблем така каза по едно време, ама го оправихте smile126

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря Колеги!

Счупена е щипката на тягатаСамоедната половина. Временно сложих някакси една зегерка и докато кара после май ще трябва да се разглобява тапицерията май.

п.с. Не излиза ли самата пластмасова ръчка някак без да се разтапицира?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мене само се извади щипката и оттогава много внимавах и не съм имал ядове. Но ако откриеш начин без претапициране, сподели го. И мен ме интересува.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.