Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

Съвет за Фабиа

petkok

Recommended Posts

Колеги това нормална цена за тази фабия ли е?

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

винаги е оставен мегдан за пазарлък

Имам предвит че фабиите вървят около 6000 след 2001-ва година а тази пише че е от 2003 и е 3999. Вярно че двигателя е малък 1.2 60коня но все пак???

Изобщо някой може ли да даде мнение за този модел фабия?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

само да вметна, че двигателя не е 1.2 а 1.4 - старият чешки мотор, има изписано много за него във форума. Колкото до конкретната обява, цената е прилична, притеснява ме "с право на данъчен кредит" предполагам, че търговеца е сложил отметката без да иска иначе не виждам смисъл-освен да е регистрирана като товарна...

Ако това е бюджета ти си струва да я погледнеш, но ако си заделил повече, инвестирай ги в по-добър мотор.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

само да вметна, че двигателя не е 1.2 а 1.4 - старият чешки мотор, има изписано много за него във форума. Колкото до конкретната обява, цената е прилична, притеснява ме "с право на данъчен кредит" предполагам, че търговеца е сложил отметката без да иска иначе не виждам смисъл-освен да е регистрирана като товарна...

Ако това е бюджета ти си струва да я погледнеш, но ако си заделил повече, инвестирай ги в по-добър мотор.

Аз се обадих по телефона и човека твърдеше че е 1.2 и че обявата е сгрешена. Някой колеги твърдят че имало такъв 3-цилиндров двигател на WV дето го слагали и на поло.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

разбира се, че има 1.2 3 цилиндъра...сега като уголемих снимката май наистина пише 1.2 НТР..

ами ...от трън та на глог...за този мотор има още повече писано във форума, потърси....аз лично не бих го взел

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

разбира се, че има 1.2 3 цилиндъра...сега като уголемих снимката май наистина пише 1.2 НТР..

ами ...от трън та на глог...за този мотор има още повече писано във форума, потърси....аз лично не бих го взел

Самия факт, че "грешат" обявата.....айде сега

Аз лично бих ти препоръчал да си търсиш дизел, откак подуших нафта , за бензин не искам да чуя, особено пък за такава сапунерка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да и на мене неми харесва защото не е елеганс т.е. много от екстрите ги няма в купето апък и на 1.2 с климатик едвали ще върви.1.4мпи е моята и пак се задъхва на климатик.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.