Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

Сервиз "Джоки" - някой ходил ли е там?

peterchopetrov

Recommended Posts

Привет, колеги. Нов съм в форума. Имам Skoda Octavia s_flag и ми се налага да ми боядисат калника, в Oвча Kупел, София живея, но не съм ползвал услугите на сервиза. Близко ми е, затова искам да питам ако някой е ходил там, нека си каже мнението как работят - по другите форуми има много противоречия за там.

Благодаря! smile027 и наздраве

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не знам за Сервиз "Джоки" не го знам но виж този мисля че работи добре http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=42144&st=0

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Една кола закарах там за изкучване и боядисване на пета врата, като си плащах аз от джоба.

Не удържаха дадените срокове и си оставиха ръцете при боядисването, боята беше на капки - силно непрепоръчителни са.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.