Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

Автокаско къде ?

бай Вълчо

Recommended Posts

Става въпрос за евтин автомобил ~ 3000 лв. Моля за мнения по въпроса. Коя компания според вас е най коректна? /знам че като стане въпрос за плащане всички мишкуват :mrgreen: /

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, аз лично съм най-доволен от ДЗИ. Но сега за BMW-то, което си купих 318IS, 1990 год. ми отказаха да го застраховат. Много било старо:) И поради тази причина се наложи да заложа на Армеец. Това ти го пиша само като информация.

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Алианц , Армеец, Дженерали. С тези никога съм нямал проблеми.

Алианц обаче бръснат яко и сега минах от 1 година към Армеец- никакви ядове.

За ДЗИ? Поне в Добрич са им много тромави процедурите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

бягай надалеч от дженрали :evil:

Цяла година трябва да се пазиш от щети.Станат ли 2-3,получаваш честитка,че ти прекратяват полицата,понежи си рисков вече!

Така ми се случи,че на кола,застрахована за над 30 к лв. имах 4 щети,не по моя вина,ама на дженерали не им изнася да си търсят и парите от другите компании!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поразрових се из нета .... ама май никой не покрива злоумишлен палеж от трето лице :?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Правилният избор е АЛИАНЦ.

:smt017

Момчета, забелязали ли сте какво се случва със застрахователната премия ако имаш 2-3 щети през годината???

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично в случая бих препоръчала услугите на ДЗИ. Колата ми е застархована в момента на приблизително същата стойност и затова се включвам по темата. До момента не съм имала никакви проблеми при завеждане на щета или изплащане на обезщетение, за разлика от други компании, които създават доста излишни проблеми но собственика в такива случаи. Но това разбира се е въпрос на личен избор :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета, забелязали ли сте какво се случва със застрахователната премия ако имаш 2-3 щети през годината???

честно казно: нцъ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

при дзи обслужването е пълна боза когато взимат парите нямат грешка после те обвиняват че за всяка щета вината е твоя

Кой нормален човек умишлено ще си причинява щети по колата и ще иска да се занимава с глупости луда работа

при дзи съм имал няколко щети които са плащани в брой по "експертна оценка" но не са покривали повече от 30-40% от реалната цена на щетата защото колата била стара

какви ненормални теории са ми развивали например как крадците се опитвали да отворят предната врата като преди това са отворили задната която била оставена от мен отключена или направо отворена

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата ми е вече на 9г. и откакто е купена я застраховам само в Алианц както вече споменах. От 8г. нагоре вече нямам право на възлагателни писма, плащат само по експертна оценка. Макар и по-малко отново си плащат за всичко без проблеми, последно преди 1 месец по невнимание в тъмното не прецених височината на един бордюр и при слизане закачих леко единия праг колкото да се олюпи боята на долния му ръб в протежение на 3-4 см. Отидох при тях и си казах случая както си е, естествено както винаги си заведоха щета без да става дума аз ли съм виновен и защо съм виновен.

За деветте години от както я имам цялата кола с изключение на задния капак и единия заден панел е пребоядисана по щети

БЕЗ никакви протоколи от КАТ или др. подобни, щетите са били от олюпки и драскотини направени от "внимателни" шофьори по паркингите, и кучето което понякога скача по вратата ми от радост. Тавана и предния капак имаха лека градушка.

Пак повтарям при огледи на щети никой никога не ми е задавал тъпи въпроси или не е правил намеци да ми вменява вина за нещо. Правилото винаги е било и все още е: плащаш си каското - имаш нужда да го ползваш - отиваш - искаш - получаваш.

Обслужването по завеждане на щети в /София/ става в модерна закрита зала за огледи която е директно свързана с офиса, цялата процедура става на едно гише за 10-15мин. без попълване на листове с тъпи и безсмислени обяснения.

Спирам до тук, че ще стане реклама. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо не се случва. Миналата година имах 3. По протоколи някъде към 2500лв общо. Тая година пак съм в Алианц и вноската ми е по-малка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо не се случва. Миналата година имах 3. По протоколи някъде към 2500лв общо. Тая година пак съм в Алианц и вноската ми е по-малка.

Аз 3 пъти съм завеждал щети и 3 те пъти при подновяването цената е по висока поне със 100лв.,като попитам защо ,отговора е -заради щетите и въпреки това не бих си и помислял да сменям Алианц ,за 8 години не знам какво е да имаш проблем със застраховател.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз никъде не съм писал,че не плащат. Напротив. Зафирата на Гришата беше при тях и имаше за боя 3 или 4 детайла,без изчукване и т.н. Пратиха го в оторизиран сервиз в Обеля някъде беше, колата я правиха 2 седмици. Следващата година премията му беше около 900 лв. за кола на 9 години. Рисков е и има щети. Направих справка в ДЗИ за същата застрахователна сума - премия 600 лв. А за доверен сервиз ако някой иска колата му да бъде ремонтирана качествено,нека пише - ще му кажа къде да отиде.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

+1 Армеец, макар че за стари автомобили изплащането на "добро" обезщетение е "висш пилотаж" за застрахователите :)))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.