Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

Голф3 - проблем с оборотите

Recommended Posts

Колеги един приятел има Голф3 1.8 моно-инжекция и има проблем с оборотите.Къде може да е проблема в тпс-датчика или стъпковия мотор.Като подадеш гас почва сама да се изфорсирва но него прави постоянно.Извинявам се ако не е за тука темата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сто процента е стъпков мотор и моето гти правеше така смених със втора употреба за 50 лева и заспа

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сто процента е стъпков мотор и моето гти правеше така смених със втора употреба за 50 лева и заспа

твоето гти няма ТАКЪВ стъпков мотор

Неднам за кое точно гти говориш но и с механичната инжекция и с електрическата нямат такива неща-има обходен клапан със стъпков мотор което е съвсеееем друго

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Възползвам се от темата на колегата, тъй като и аз имам проблем с оборотите на VW Vento 1.8 90 к.с. ABS мотор. При мен след изключване от скорост и спиране на натискането на педала на газ-та (на празен ход) оборотите остават на 2000 вместо да паднат на нормалното ниво. Колата работи на LPG. На какво може да се дължи това. При повторно натискане и отпускане на педала оборотите падат до нормалните за празен ход.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Възползвам се от темата на колегата, тъй като и аз имам проблем с оборотите на VW Vento 1.8 90 к.с. ABS мотор. При мен след изключване от скорост и спиране на натискането на педала на газ-та (на празен ход) оборотите остават на 2000 вместо да паднат на нормалното ниво. Колата работи на LPG. На какво може да се дължи това. При повторно натискане и отпускане на педала оборотите падат до нормалните за празен ход.

Колеги,не че имам нещо против,но тези питанки що не ги отправите в http://www.vwclub.bg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.