Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

Автосервиз Експрес 2 (реглаж предница)

ivansev

Recommended Posts

Доволен съм от този сервиз, Октавията се нуждаеше от реглаж, отидох в уречения час, нямаше закъснения, за 15-20 минути всичко беше готово и воланът ми сега си е прав. Цената беше 30 лв, но си струваше според мен :smt017

http://www.autoexpress-2.com

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А забеляза ли , че ти сложиха калъф на волана - за да не ти го цапат smile126

отдавна съм там на реглаж - другаде не стъпвам

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сервиза е на много високо ниво! Стенда за реглаж го закупиха от нас и е първият който работи с 3D технология на измерване, най-добрият в България. Колкото и да е интересно, там за реглаж се записва час!

препоръчвам го и аз :smt017

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

120 ски приемат ли? s_flag

Нямам идея колега, виж на сайта телефона и им се обади. Само с това мога да ти помогна.

Сервиза е на много високо ниво! Стенда за реглаж го закупиха от нас и е първият който работи с 3D технология на измерване, най-добрият в България. Колкото и да е интересно, там за реглаж се записва час!

препоръчвам го и аз :smt017

Вярно е за часа. Аз се обадих по обяд, и свободните часове бяха от 17:30 нататък. Точно в 17:30 минах и аз, нямаше закъснение ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 4 месеци по-късно...

Посетих сервиза преди месец за реглаж на Октавията и останах доволен от обслужването.Препоръчвам сервиза за реглаж.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 година по-късно...

Два пъти съм ходил в този сервиз за реглаж на предницата и съм много доволен от обслужването, много са коректни хората. Единия път се върнах защото волана стоеше с градус два в едната посока но човека веднага ме прие и се държа учтиво,като си игра още 15 минути докато ми угоди. Първия път му обясних че ми се струва че нещо шуми и идва от задницата и бях чел по нета че препоръчват смяна да единия от ъглите стоково зададени на задния мост, обсъдихме го, променихме ги и резултата беше положителен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+1 :)

Когато си купих колата и ремонтирах предницата баща ми ми препоръча да ида точно в този сервиз за реглаж. Записах си час, приеха ме с малко закъснение, но със сигурност не е болка за умиране. Момчето (Дамян) огледа доста подробно колата и се отнесе с нея с внимание, което определено ми достави удоволствие. В момента волана ми е 1, 2 градуса на едната страна, но на мен лично не ми пречи особено, а пък аз реших да не се връщам за подобно нещо да занимавам човека, въпреки, че той ми каза и при най-малките съмнения за нещо недоизпипано веднага да се върна при тях. Определено съм много доволен от професионализма там и със сигурност ще се върна отново, когато ми се наложи интервенция от подобен тип :P

s_flag

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз бях там и съм доволен. Направиха ми реглаж на предните и задните колела. Момчетата са много точни и работят съвестно!

п.п. За реглажа става въпрос.От сервиза нямам никакви впечатления.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.