Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

Лампа за маслото

STUCI

Recommended Posts

Колеги моля за мнение,днес ми светна лампа "oil" на таблото под километрите,заедно с ключенцето,а имам още три хиляди километра до смяна на масло,и нивото му си е нормално.Ще съм благодарен ако някои знае за какво мига....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Карам я по 50 километра на ден,25 градско и 25 извън градско,минали са около 6 месеца от смяната на масло или 7000 километра,възможно ли е да ми напомня през останалите 3000 километра до 10000 че наближава смяна на маслото. :-k

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Занули ли го точно след смяната? В противен случай ECU няма от къде да знае, че наистина е сменяно маслото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги моля за мнение,днес ми светна лампа "oil" на таблото под километрите,заедно с ключенцето,а имам още три хиляди километра до смяна на масло,и нивото му си е нормално.Ще съм благодарен ако някои знае за какво мига....

Бягаш от заложеното в софта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.