Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

Проблем с осветлението на багажника

esto

Recommended Posts

имам проблеблем с плафоните в багажника,на моменти не светят или примигват.

някой има ли идея през къде минават ,къде има снадки, и въобще от де може да е проблема.Тока за плафоните директно през микретата в бравата ли минава или през комфорт модула?

ще съм благодарен на всякакви идей.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снопа с кабели минава от ключалката на петата врата, през тавана в горният ляв ъгъл, слиза по страничната греда от там през левия подкалник и стига до крушките - това е на октавия 1 комби. В левия подкалник има няколко клеми. Почистете ги, проблема може да Ви е от там, защото там минава и маркучето за течността за задното стъкло и ако има изтичане на течност, клемите клеясват и се получават тези проблеми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при мен примигва, не знам какъв е проблема. Мисля, че се захранва от комфорт-модула, но не съм 100 % сигурен, нямам схемата пред мен в момента.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при мен примигва, не знам какъв е проблема. Мисля, че се захранва от комфорт-модула, но не съм 100 % сигурен, нямам схемата пред мен в момента.

днес разкостих багажника и установих,че проблема е от микретата,като шунтирах единия контакт, захранва се през една от двете микрети с минус, а комфорт модула прекъсва плюса след 20 мин. светене.

ще пробвам да ги сменя и ще кача снимки.

п.п.микретите са открити и недобре влагозащитени

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво е микрета?
:oops:

И аз питам за да знам моя проблем откъде е-въобще лампата в багажника не изгасва,оттам след време пада напрежението,алармата писва и т.н. Махнал съм крушката,за да не се случва всичко това ,а това не е решение на проблема. :-k ОК 1 1999г.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

митак каде подяволите е този комфор модул че при мен нацяло ми умря осветлението в купето

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

митак каде подяволите е този комфор модул че при мен нацяло ми умря осветлението в купето

цъка някъде под волана

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз питам за да знам моя проблем откъде е-въобще лампата в багажника не изгасва,оттам след време пада напрежението,алармата писва и т.н. Махнал съм крушката,за да не се случва всичко това ,а това не е решение на проблема.

и при теб проблема е същия

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.