Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

Колега от Варна

beer_champion

Recommended Posts

Обръщам се специално към варненците във форума. Искам да попитам някой колега от варна дали, ще има доброто желание и малко свободно време, за да погледне един автомобил и да ми каже дали си струва да се дигна от София за да го гледам?

Нарочно не пускам линк с обявата на колата за да няма излишен спам. Ако някой има доброто желание да ми помогне да пише на ЛС за да му покажа за какво става въпрос, Благодаря предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само да поясня става дума за дизелов автомобил хубаво е човека, който евентуално ще изяви желание да помогне да има поне малка представа какво трябва да гледа в колата. smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ХХаХ, и ти си прав! Става дума за опел гтц 1.9 150кс?

Е ,значи Сами е твоя човек!

Той е виден опел-джия!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ХХаХ, и ти си прав! Става дума за опел гтц 1.9 150кс?

Е ,значи Сами е твоя човек!

Той е виден опел-джия!

Той, ми предложи помоща си за което му благодаря с него се разбрахме благодаря същои на колегата vankovarnata който ще отиде да види колата, като имам информация ще пиша! smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам, да благодаря на колегата (vankovarnata) за помощта и за личното време, което отдели за да види колата! Наистина, много ми помогна smile027 За момента, ще се въздържа от ходене до Варна, малко съм разколебан а и обявата е от доста време и първоначално беше на 15 000 сега падна на 13 500 може пък и още да падне! За тези на които им е интересно това е колата: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

И още веднъж искам да благодаря на (vankovarnata), за това, че отиде да погледне колата и обстойно ми обясни за какво става дума, дано не съм ти изгубил много от времето!

Също така, и на Сами (bega4kata) за това, че предложи да прегледа колата в своя сервиз.

Благодаря ви, заради хора, като ваз съм на мнение, че това е най-задружния форум в България където, като кажеш колега наистина ти е колега и, можеш да разчиташ на него. И точчно, поради тази причина, това е форума в който, най-много влизам въпреки, че карам Опел, а не Шкода, просто това е мястото!

Още веднъж благодаря!

Поздрави smile159

smile149

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още веднъж благодаря!

Поздрави smile159

smile149

Аз казах ли ти да се не праиш на мод, бре. :evil: Ща глобявам, ей, три каси пенлива и освежаваща теност в бутилки като наказание си събрал вече, да знайш. :mrgreen:

На дзверо дет го караш ко му е, или ша зимаш втора бегачка?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз казах ли ти да се не праиш на мод, бре. :evil: Ща глобявам, ей, три каси пенлива и освежаваща теност в бутилки като наказание си събрал вече, да знайш. :mrgreen:

На дзверо дет го караш ко му е, или ша зимаш втора бегачка?

Хах, и за пореден път извинявай, несъзнателно го правя, спирам да ползвам катинарчето, а за бирата нямаш проблеми smile159

А, иначе, идеята беше дядо ми да вземе моята, а аз да се метна на тази от обявата но за сега, ще се въздържа, че нещо не съм сигурен! А пък и нещо семейството не е много съгласно, че дядо ми трябва да шофира! smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В тоя ред на мисли, някой да има впечатления от тези Варненки:

http://www.cars.bg/u279567

http://www.cars.bg/u275789

Цената ми идва нанагорно, ама ако някой ги знае, нека сподели.....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обръщам се специално към варненците във форума. Искам да попитам някой колега от варна дали, ще има доброто желание и малко свободно време, за да погледне един автомобил и да ми каже дали си струва да се дигна от София за да го гледам?

Нарочно не пускам линк с обявата на колата за да няма излишен спам. Ако някой има доброто желание да ми помогне да пише на ЛС за да му покажа за какво става въпрос, Благодаря предварително!

Давай да ти продам една Шкода стига с тия Опели smile092

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бъди по-конкретен. :) smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бъди по-конкретен. :) smile027

2,0 TDI 6 скорости спортна линия тази от къртинката 2006 година супер запазена и поддържана питай ако неще конкретно те интересува

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За тези на които им е интересно това е колата: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Taз много "пернишка" ве брат, я по-добре си карай твоята, а на дядото му вземете някоя дедешка кола да не се претрепе недай боже с тия бегачки. Малко на изуст говоря, като казваш дядо разбирам човек около и над 70, а от лични наблюдения знам, че на повечето такива рефлексите им вече не стават много за шофиране. Лично аз гледам да не се налага тъста да ми вози детето особено в лошо време или по тъмно, той сам си признава че не се чувства уверен, макар да кара огромна Лагуна комби. Ама ако е някой млад дядо само на 50-тина това е друга бира вече ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За тези на които им е интересно това е колата: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Taз много "пернишка" ве брат, я по-добре си карай твоята, а на дядото му вземете някоя дедешка кола да не се претрепе недай боже с тия бегачки. Малко на изуст говоря, като казваш дядо разбирам човек около и над 70, а от лични наблюдения знам, че на повечето такива рефлексите им вече не стават много за шофиране, ако е някой млад дядо само на 50-тина това е друга бира вече ;)

Пернишка от ЕТ ](*,)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен колата ми харесва пернишкото в нея е бронята и блендите на фаровете но това се оправя, Иначе не е толко зле колата! А, иначе, бих се хвърлил на тази шкодичка но си мисля, че цената която ти и търсин няма да ми е по силите! А иначе то на дядото квото и да му се даде няма да кара бързо така, че.... лошото е, че той и бавно да кара пак има голяма възможност да се претрепе защото си е на години и сега го разубеждаваме общо взето! smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.