Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

Питане за комутатор Favorit

maxrpm

Recommended Posts

Сега вече, след като имаме схемата в раздел литература искам да попитам ще стане ли комутатора ако да речем се окъси бобинката на делкото от 3килоома на 750ома. Предполагам ще се натовари силовия транзистор, или пък не? Кой части трябва да се сменят, за да управлява адекватно бобината?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето схемата благодарение на thebestforman и biseror. http://store.hamsia.org/docs/index.php? ... ectId=1577

Nякой може ли да каже? Мисля да сложа 2,5к съпротивление но така ще има голями разсейки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не им се занимава на хората с твоите "глупости"

п.п.сега да не се обидиш-без лоши чувства

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хората който не искат да се занимават да не пишат, опитвам се да запаля една бърза шкодичка и до там ми стигат познанията че да попитам в форума. Не съм велик, не съм всезнаещ затова се интересувам. Знам, че никой не е слагал на фиатово делко такъв комутатор, но ми се струва че фиатовото е мизерия и тъй като имам фаворитово се замислих защо да не пробвам. Разликата е само в съпротивлението на бобината едната е 0.75к другата е 3к. Видях че на схемата преди изход G има 8к съпротивление и се зачудих дали може нещо да се направи

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.