Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

Турне на Bon Jovi в Европа

PRO

Recommended Posts

Предполагам, че повечето знаете за концертите на небезизвестната група тази година из нашия континент. Пускам темата да разбера има ли желаещи да посетим групово някой от концертите. Изявите им са в почти всички държави от стария континент с изключение на България smile049 Ето и пълен списък smile035

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз чакам утрешния ден откакто е излязла информацията за концетрите в Европа! От утре пускат билетите за Букурещ и Истанбул! За другите градове са пуснати отдавна! Ние сме около 15 човека за Букуреш! smile035 smile035

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

с тия нашите "организатори", вече не се и надявам на кой знае колко много концерти

аз обаче съм се засилил да ходя на Roger Waters в Загреб. това може би ще е последния път да видя частица (и то каква) от магията на Пинк Флойд на живо smile035

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...аз обаче съм се засилил да ходя на Roger Waters в Загреб. това може би ще е последния път да видя частица (и то каква) от магията на Пинк Флойд на живо smile035

Боре! Това ще е концерта на живота ти! Не го пропускай! После ще разказваш.

п.п.Извинявам се за отклонението, но съм лют фен на Флойд и не се стърпях. smile049 Искрено се радвам за Борката, че ще го види на живо, аз не успях да си сбъдна таз мечта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Със сигурност съм на този концерт:

http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2011 ... na_8_juli/

За другите ще помисля! smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Със сигурност съм на този концерт:

http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2011 ... na_8_juli/

За другите ще помисля! smile159

е как концерт на бялата змия без ковърдейл :D

joro-120L: още не е съвсем сигурно пътуването, от финаносва гледна точка smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз чакам утрешния ден откакто е излязла информацията за концетрите в Европа! От утре пускат билетите за Букурещ и Истанбул! За другите градове са пуснати отдавна! Ние сме около 15 човека за Букуреш! smile035 smile035

Сами ли ще пътувате? Къде ще спите? Разкажи ми малко подробности, за да можем да решим да се присъединим още към вас smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да сами ще пътуваме! До Букурещ е по-близо отколкото до Варна! 390 км са дотам! За спането още се двоумим дали да е в Русе или в Букурещ! Преди малко са ми изпратили мейл от официалния сайт на JBJ, че билети се пускат в продажба на 05.02.2011 в 10.00ч. местно време, т.е. наше време! А от утре започва предварителната продажба само за членове, но оттам могат да се купят са по два билета! Още не съм разучил дали ще има някакви места или кой където намери ще гледа! Ако няма определени места за членовете(аз съм такъв), аз ще си купя два билета още утре, ако обаче има ще изчакам до събота и ще си вземем всички дружно билети, за да може да сме заедно!

Ако мога да съм полезен с още нещо питай!

П.П. Сега виждам, че дата за концерта в Истанбул я няма вече в официалния сайт! Дали не биха искали да я сменят със София!!! Както обичам да казвам: "Ха дано, ама на дали!"

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Букурещ не е ли на някакъв площад концерта? Ти си към фен клуб на групата или с регистрация в сайта на Bon Jovi?

А който все още има съмнения дали да посети подобно събитие...

smile035

Нека вече ги няма smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Днес отделих два часа да си припомня творчеството на групата - определено си заслужава! Предлагам да видим колко човека ще сме от Бургас и да купим заедно билети онлайн.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес отделих два часа да си припомня творчеството на групата - определено си заслужава! Предлагам да видим колко човека ще сме от Бургас и да купим заедно билети онлайн.

За това говоря! Не само от Бургас, нека и други от източна България да заявят участие. Поне една кола трябва да напълним smile048

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 4 седмици по-късно...

Аз ще пътувам от Варна с жената купих си билети вече. :-) Замислил съм за сега да да отида там в деня на концерта по навреме през деня там и след концерта вечерта да отида в Русе в един приятен хотел да нощувам . Навит съм ако иска някои да караме на отиване заедно . !!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 месеци по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Колеги, някой знае ли колко е таксата за преминаване на Дунав мост в двете посоки? И също така - седмичната винетка за Румъния 3 евро ли е и има ли къде да се купи такава непосредствено след моста или е добре преди това още? И също така, ако някой има информация, ще се радвам да сподели как стои въпросът с паркирането - намира ли се лесно място, има ли платени паркинги (тъй като ми се иска да оставя Фабиана на сигурно през нощта) и какви пари искат?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.