Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

Участие на Skoda във Volkswagen Club Fest 2011

Skoda_Estelle

Recommended Posts

През 2010 г. се проведе първият по рода си автосалон с експонати, собственост на истинските VW фенове. Бяха представени едни от най-добрите коли в България, направени с изключително желание, старание, труд и любов.

Тази година организаторите на "Volkswagen Club Fest" решиха да поканят и автомобил от всички марки, които са собственост на VAG. Ние като членове на "Skoda Club Bulgaria" трябва да изберем автомобили из между най-добрите ни и да го представим на това изложение.

За целта ще помоля тук всеки да заяви желанието си за участие с неговия автомобил, по възможност да го представи, след което чрез тема-анкета ще бъдат избрани участници от всички членове на клуба.

Допълнителна информация за мероприятието ще намерите на следните адреси:

http://www.vwclub.bg/pages.php?page=10

http://www.facebook.com/home.php#!/even ... 46&index=1

Предварително благодаря на всички отзовали се.

Поздрави

Заявили участие:

1. lubomirov1985 с "Nikol"

2. Skoda_Estelle с Estelle

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 91
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• masterOne

13

• митето

9

• Skoda_Estelle

8

• riator

7

Най-много писали в темата

И аз с голямо удоволствие ще се кандидатирам,за да засрамим Голфажиите smile001

Но щом ще е само един автомобил...няма да е лошо да е наточена РС-ка.....сещам се само за 1 черничка

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че е по-добре първо да разберем точните условия и изисквания за участие, вместо да спорим кое може и кое не!

Преди години съм бил изложител на автосалоните в Интер Експо Център и знам как се организираха нещата там.

1. Едва ли това участие ще бъде безплатно /освен ако VW club не плащат целите изложбени площи и на добра воля ни канят да участваме с един автомобил/

2. Ако ние участваме като "изложителили", тогава нещата се променят:

- трябва да се запази/заплати изложбена площ

- да се измислят клубни рекламни материали неоходими за добро представяне на клуба.

- да изберем колко автомобили ще представляват клуба

- и най-важното, как ще се спонсорира всичко

Ако някой има контакти с организаторите от VW club може да провери какви са условията. Ако нещо не съм разбрал моля да ме извините.

smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

всичко е до спонсори smile001

Участието е безплатно!

п.п.

темата е за колите от клуба ;)

ето ти към кого и повече инфо:

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=60&t=242529

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

всичко е до спонсори smile001

Участието е безплатно!

п.п.

темата е за колите от клуба ;)

ето ти към кого и повече инфо:

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=60&t=242529

Ок,

Все пак няма да е лошо да се даде повече инфо относно това, което ще се изисква от тези които ще участват, за да могат да се потготвят от рано.

поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какви са задачите за участника? Цитирам:

Принципът е следният - автомобилът се вкарва в залата по график в петък и остава да пренощува в залата петък и събота вечерта. По желание на собственика може да се изкара в понеделник сутринта или в неделя след края на мероприятието.

Лично желание на собственика е дали иска да стои до автомобила си и да обяснява подробности за него (което аз лично препоръчвам и предпочитам). Естествено, може и да се остави да се гледа само отвън, но ...

Добре е автомобилът да дойде пред залата в определения час в петък измит, макар да имаме готовност за изплакване, а при нужда и измиване изцяло. След това автомобилите са подсушават, вътре ги преглежда специалист по полирането, почистват се със суха кърпа и се излъскват до блясък. Естествено, ако собственикът предпочита да прави всичко това сам и си носи собствени разкрасителни принадлежности - няма никакъв проблем.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

Казвам се Добрин и съм председател на "Клуб на привържениците на Фолксваген в България" (а.к.а vwclub.bg). Поканата, която изпратихме до Шкода клуба има за цел да покаже на феновете всички марки, които са част от ВАГ, а е напълно естествено вие, като фен клуб на Шкода, да решите кой/кои автомобили биха представили най-добре вашия клуб. Не е въведено строго ограничение за броя на участващите автомобили от ВАГ групата, но едва ли ще бъде повече от 3 за всяка една марка. Естествено, както писах, ограничение строго определено няма, така че са възможни и изключения.

По отношение на участието на Шкода клуб. Никакви такси няма да бъдат събирани за участието на автомобилите, което е напълно естествено. Няма да се плаща и такса участие, ако искате да участвате като клуб за да се рекламирате или да представите по някакъв начин вашите идеи и дейност. Ако искате обаче да имате щанд, ще трябва да се заплати таксата, която ние дължим на Интер Експо Център (малък щанд 3х3 метра например е около 400 лева без ДДС - цената включва изграждане на щанда от октанорм конструкция, брандиране с вашето име, четири стола, една маса, една изложбена маса, ел. захранване). Изложбената площ е наша грижа и ния я плащаме на ИЕЦ, но щандовете и допълнителните услуги се заплащат отделно и всеки изложител, включително и ние, трябва да плати за своя щанд или каквато и да е услуга. Плащането става през нашия клуб като организатор на мероприятието, а ние плащаме към ИЕЦ всичко, което е заявено, платено и монтирано в залата.

Моля да обърнете внимание, че тези условия важат само за вас и другите клубове на марките от ВАГ. Други участници (търговци, вносители, магазини и т.н.) подлежат на таксуване по съвсем други тарифи.

Успех в избора, и нека най-добрата Шкода победи smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и от мен.

Да се представя - член на УС на "Клуб на привържениците на Фолксваген в България" и участвам в комисията по избор на колите за феста.

Добрин мисля, че даде яснота относно условията за участие.

Ако имате допълнителни въпроси, смело ги отправяйте в тази тема. Влизам редовно във форума и ще отговарям.

П.П. В мое лице имате един върл фен на Шкода. Макар, че карам Ауди А4, а Голф 2 седи в гаража ми, не бих отказал Супърб ІІ 4х4 или Скаут на Октавия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи да разбираме, че задномоторните шкоди не са поканени? smile049

Тук имаше въпрос, на който все още чакаме отговор от Dobrin или brabus. T.e модели на марката само от VAG ли са поканени? Поне аз разбрах друго в началото.

За гласуването, мисля че е рано. Нека желаещите сами заявят желанието си за участие. Все пак те ще трябва да отделят 3 дни за изложението, не вие. ;) Те трябва да преценят дали могат или не.

Моля да се придържаме към същноста на темата- желание за участие и въпроси към организаторите! Да не разводняваме излишно!

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи да разбираме, че задномоторните шкоди не са поканени? smile049

Тук имаше въпрос, на който все още чакаме отговор от Dobrin или brabus. T.e модели на марката само от VAG ли са поканени? Поне аз разбрах друго в началото.

Къде видяхте да е написано, че могат да участват само модели от периода след вливане на Шкода във ВАГ?

Единственото, което написах беше, че вие избирате с кои автомобили да участвате.

Ще го напиши и черно на бяло - може да участва всеки един модел на автомобилите Шкода, независимо от година на производство или други особености. Трябва просто да е Шкода и да бъде избран от вас. Да е в безупречно състояние и да има какво да покаже.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък да попитам,на това изложение ще има ли какво да се "чуе" освен да се види. Мое мнение е, че кар-аудиото е доста атрактивен начин за привличане на посетители.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

разбира се,че ще има какво.

Сега конкретно за аудио,едва ли.

Други интересни неща ще има \:D/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За сега заявили участие са само 2 автомобила. Мисля че пусканто на анкета ще бъде излишно! Предполагам ще може да представим и 3те автомобила.

Срокът за заявления за участие е до 25.02.2011г - петък!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина трябва да се конкретизираме за това участие, защото трябват приготовления все пак.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 4 седмици по-късно...

Колеги,какво стана,ще имаме ли участници? :-k

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поканата засяга всички модели Шкода, както и всички членове на Шкода клуб България. В крайна сметка само три Шкоди ще бъдат допуснати на фестивала. Организаторите изрично уточниха, че не е от значение дали колата е от ерата на Шкода преди ВАГ или след това - важното е автомобила да впечатлява. Затова ще помоля без коментари и съвети за това кой може да присъства на събитието и кой не. Някои постове са премахнати, извинявам се за което.

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги готови ли сте за феста smile035

Ще има ли някаква органиция за 19, аз лично преди това ще имам изпит от 10 и след това ще посетя феста.

Много се раздвам за нашите форумни участници в Експото smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще ви посрещам на входа на залите (ще късам билетчетата :D ), моля представяйте искам да се запозная с колкото се може повече хора от тук :-)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.