Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

Питане за предпазител на ФВ/Шкода

maxrpm

Recommended Posts

Приятелка има новото Поло IV 1.4 бензин. Около нова година и се наложи да подаде ток, тогава забелязах, че Полото има върху акумулатора пластмасов панел с нещо като предпазители за еднократна употреба. Много искам да сложа и аз предпазители на колата си и тъй като сега обмислям вариантите, искам да ви попитам някоя от ВАГ Шкодите има ли подобна пластмасова планка и за колко пари мога да я намеря 2 ра ръка със здрави предпазители?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фабиите и Октавиите 1 имат. А за цената звънкай по моргите.

П.П.: При мен там предпазителите са бая мощни. Много над 30А.

П.П.2: Ти къде си виждал предпазител за многократна употреба в коя да е кола?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Усетих че не се изразих много правилно, но исках да кажа, че не се сменяваха мисля, че бяха запресовани за стойката.

За сега това което съм измислил е с гнезда за главни бушони с предпазители по 35А и 63А за алтернатора, но това ми изглежда толкова селско, че нямам думи това аз ако го видя, ще кажа "брат, кой е за "бойлера" " smile021

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам някъде руски бушон с голям ампераж - автоматичен е, като тези домашните на 220в, които изключват при претоварване. Бях си го взел за халогените, но жичкаджията ми сложи нормален. Ако го намеря ще проверя колко ампера е, мисля че се продаваха в магазина на Лада /при Арменеца/ такива и не са скъпи, 3-5 лв по спомен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.