Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

Багажник за Октавия комби без релси на покрива О2

turistak

Recommended Posts

Здравейте,

Имате ли идея от къде да намеря багажник за октавия комби 2? Във всички каталози за багажници моделът го дават с надлъжни релси, които са спестени за БГ пазара.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здравей, колега! наличието на рейки не се определя от пазара, а от нивото на оборудване. би трябвало да имаш оставени сервизни тапи по протежението на тавана, върху които се монтират рейки или направо багажник за твоя модел. виж тук: viewtopic.php?p=193408

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз продавам такъв за без надлъжни рейки. От Фабия 1 е. Стига да става ще се спазарим.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега аз също съм с комби и нямам надлъжни рейки. На триъгълника ( Люлин ) на спирката на 309,53 и 108 посока люлин има магазин. Мисля че е на Руснака, така му казват. Там си харесах едни напречни рейки срешу 37 лв, които се захващат на опъване между вратите. Не знам дали е най удачното и дали го обясних точно , но след като нямаш надлъжни рейки най- лесния и евтин начин да си сложиш нещо върху покрива е този. Всякакви оргинални аксесоари , ако в ЕТ ти кажат че все пак могат да ти добавят ще ти скъсат джоба до глезените. Пробвах ги много бегло и видях че стават. От горе ще слагам приствка за ски на HAKR ALU 4 ili ALU 6 за около 80-100 лв

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет!

Препоръчвам един магазин в Редута: http://www.superautobg.com/ Не искам да правя реклама, но човекът там си разбира от работата и има достатъчно голям избор и варианти да ти постави от ски багажник до кутия с или без да имаш т.нар. рейлинги. Поздрави! smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.