Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

НИМ 16.01.2011г.

Pechatara

Recommended Posts

НИМ 16.01.2011г. Ето какво улови безпристрастният обектив на днешната среща:post-7032-138453278156_thumb.jpgpost-7032-138453278401_thumb.jpgpost-7032-138453278405_thumb.jpgpost-7032-138453278407_thumb.jpgpost-7032-13845327841_thumb.jpgpost-7032-138453278414_thumb.jpgpost-7032-138453278416_thumb.jpgpost-7032-138453278419_thumb.jpgpost-7032-138453278422_thumb.jpgpost-7032-138453278428_thumb.jpg Коментарите оставям за вас!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много безпристрастно, наистина ;) Между другото тая блондинка е толкова зла, че си е изръфала тапицерията на задната седалка smile091

Срещата беше много, ама много приятна. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

DANGER BLONDE? Това как се превежда, като "Опасност блондинка" или "Опасна блондинка"? :smt032 smile021

Питай Мишо Алкохола. Той имаше една много хубава трактовка на израза. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бе той колегата Pechatara безпристрастен уж, ма иначе рокаджия е опасен...и страстен!!! :mrgreen: Ей гу доказателството: ;)

022107276.jpg?r=0

Останалата снимкаджийница - малко по късно, уникални дивотии и компромати има. :smt004

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги другата седмица ще има ли среща в неделя,мислех и аз да намина с новата си придобивка,но за мое съжаление не успях днес... :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги другата седмица ще има ли среща в неделя,мислех и аз да намина с новата си придобивка,но за мое съжаление не успях днес... :(

Всяка първа и трета неделя от месеца! Следващата среща мисля, че се пада на 6 февруари. :)

Ице, "следмалкото" мина :) Искам снимки! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ице, "следмалкото" мина Искам снимки!

Е, ми нали си ме знаеш - нисериозник отвсекъде. smile049 Малкото големо стана, важното е, че стана. За съжаление около 90 снимки са с проблем - или не се чете файла, или на една снимка са наслагани много образи, все едно колаж от три. Нямам обяснение. Дали пък не съм объркал нещо? После пък като тръгнах да качвам в снимка бг, накрая видях, че албума е качен наопаки, почва със последните и върви към първите снимки. Нещо не ми вървеше ни на заснемане вчера, ни на качване после. Както и да е - мат'риал има, даже и хубав. Срещата беше страхотна. Ето няколко щрихи:

Сладурите Рошка и Тери:

022110054.jpg?r=0

Австрийски щитовиден огнедишащ дракон: :mrgreen:

022110195.jpg?r=0

Тумбаци - не ви е срам, бре, Юли, Васко и Ивчо, да си глътнете шкембетата, а аз мойто да го издуя, кат с четризнаци в 9-тия месец излезох - проклятието на папарака цял ден по мен вървеше: :lol:

022110368.jpg?r=0

Ела котьо, ела легни тука, да ти изхортувам едни благи работи: smile001

022110333.jpg?r=0

Тука блондинка щура кара, с охрана във колата, спазвай дистанция, дръж се прилично, дръж се културно, че да не стане опасно:

022110139.jpg?r=0

022110265.jpg?r=0

А, да не забравя - колегата Жоро 4Х4 АВТ си продаде Октавията преди време, дълго мисли и накрая взе с доплащане от негова страна.....нещо синьо:

022110430.jpg?r=0

Всичко останало, отзад напред :oops: - тук

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ице, снимките ти както винаги са наистина страхотни! Не виждам за какво се оплакваш, че не ти е вървяло, като има толкова много и все хубав матр'ял! Благодаря ти от сърце! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз минах поне за малко, но трябваше да събираме колата. Вече съм в движение smile004 и съм много доволен. Останаха малко дреболии за довършване. Снимки скоро.

Жалко, че не можахме да свършим за да дойда с нея, но следващият път съм на линия.

Готина среща е била и ме е яд много.

поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз минах поне за малко, но трябваше да събираме колата. Вече съм в движение smile004 и съм много доволен. Останаха малко дреболии за довършване. Снимки скоро.

Жалко, че не можахме да свършим за да дойда с нея, но следващият път съм на линия.

поздрави

Бял списък! smile168 :smt034 smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

поздрави

Не сме довършили още........остана за тези дни smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не сме довършили още........остана за тези дни smile027

Малко остана Маджооооо!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.