Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

Esto service

micyri

Recommended Posts

Oгромни благoдарности за колегата Esto!

След многобройни ходения по най-различни газаджии,заради увеличилия се разход на газ(19л/100км.градско),настройки,смяна на изпарител ,резултат никъкъв,даже вървежа на колата се влуши.

Случайно седнали на кафенце,споделих си болката с esto и,чудото стана....

Въпреки ангажиментите си,колата беше закачена на ВАГ-Ком и установихме ниско напрежение от алтернатора(динамото 12,8V-13,4V).Сменихме четките и релето,Митака отпусна малко притока на газ от изпаритела и нещата се промениха коренно.Алтернатора зарежда вече на 14.3V,колата литна(е не е като TDI),сега остава да замеря и разхода на газ.

Благодаря ти Митак! smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко са хората като Митака, готов е да скочи и да помага от Варна за в София. И аз имам впечатления, и аз изказвам огромни благодарности. smile126 smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, че имаме добри колеги във форума. Става ли въпрос за пари работата не върви. Затова съм станал половин майстор, правя си всичко сам, помагам на колеги без комерсиална цел, но на "майстори" нямам доверие. Тук bega4kata е голямото изключение от думата майстор, за разлика от масата, която не смее да сподели нищо, не че има и какво де с техните познания, за да не им изядем хляба той е готов винаги да помогне.

Относно газовите уредби - сърбал съм я тази попара и има някои основни правила за да ти гори нормално колата и да върви задоволително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цецо,утре да не го пишеш Митака в черен списък,като си видиш разхода ;) smile091 smile159

Утре Митака ще е цял ден при нас в сервиза,може да дойдеш да почерпиш/бонбони Мерси и сокче/ или да го освиркаш.Чакаме те!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цецо сериозен бе.Дойде и почерпи както му заръчах smile027

Аз на майтап го казах :)

Иначе добро лафче му дръпнахме,само дето бързаше малко.

п.п.на идване наказал някакво Аувди....много вървяла шкодата :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цецо сериозен бе.Дойде и почерпи както му заръчах smile027

Аз на майтап го казах :)

Иначе добро лафче му дръпнахме,само дето бързаше малко.

п.п.на идване наказал някакво Аувди....много вървяла шкодата :D

ей луд тоз Цецо бе! smile159

п.п.багодарности за почерпката с мойте любими бонбони

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

esto сервиз за газови уредби ли има или просто ти е помогнал с познания и кабел? Защото ако е второто темата ще бъде преместена в общия раздел или в раздела на модела (изборът е твой). Тукашния раздел е за отзиви от сервизи и хора, занимаващи се професионално с ремонти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

esto сервиз за газови уредби ли има или просто ти е помогнал с познания и кабел? Защото ако е второто темата ще бъде преместена в общия раздел или в раздела на модела (изборът е твой). Тукашния раздел е за отзиви от сервизи и хора, занимаващи се професионално с ремонти.

Честно казано,esto разбира много повече от доста "майстори" и сервизи където съм бил!

Просто ми помогна! За сега няма сервиз,но за в бъдеще се надявам,но не и в България :smt017

Пращайте темата където и е мястото.

Значи трябва и да има тема: "Благодаря ти колега..."

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...Значи трябва и да има тема: "Благодаря ти колега..."...

Това е много добра идея. Утре ще я реализирам.

:smt030

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.