Jump to content

skoda-club-bulgaria.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Да спасим колата


bshopov

Recommended Posts

Браво bshopov, добре си се сетил да пуснеш темата тук. Ако се съди по маската, това е Octavia Super, с по - големия мотор.

Обаче малко ме съмнява, че някой ще се опита да спаси тази хубава кола. Но съм сигурен, че ако беше по - близо да Варна, ти щеше да се опиташ да я спасиш!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

как се излагаш само, не усещаш ли...

 

Колега, rsk според теб кой се излага повече, като гледаш така!? Този, който е изтрил темата защото е на неправилно място? Или този, който е реагирал като селски "бек" (без да искам да засегна някого) И на мен са ми трили темите, защото са на неправилно място или не като хората написани но не съм писал подобни неща въпреки, че не е като да не съм имал желание!

 

Идеята ми е че просто не е това начина да се зададе въпроса "защо ми бе изтрита темата"

 

Поздрави! smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... Идеята ми е че просто не е това начина да се зададе въпроса "защо ми бе изтрита темата".
За това съм напълно съгласен!

Обаче един човек, с има - няма 5 мнения, пуска тема с идеята да се спаси една Skoda и ето как е посрещнат:

 

Хайде вместо да даваш нареждания и акъл какво да се прави, отиди ти и провери информацията
Ами тъпо е... После bshopov е казал, че е от Варна... После pow изтрива темата, защото не го кефи... И като сравнително нормален човек, bshopov го храни на лично... Ама pow не остава по - назад! Връща темата, пуска личното, което вече не е "лично", а е "обществено", след което заключва темата, защото тако го кефи... Егати справедливият критерий. На доста хора им е писнало от подобни своеволия и не искат да си губят времето тук...
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Възпитанието на един човек, за жалост, не се определят от това колко коли е "спасил"... smile175 А като гледам селския манталитет, просто не ми се пише повече. Форума си има правила и те трябва да се спазват. На който не му харесва - smile045 smile056. Не съм адвокат на Ицо, ама това не е начина да се общува просто.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така да кажа и аз няколко думи в моя защита

 

пуснах тази тема с цел да се обърне внимание на Шкодичката, а излиза че вие всички обръщате толкова внимание на едно лично съобщение което съм пуснал към pow

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всъщност въпросът, за това къде е пусната темата, не е бил поставян от pow... Аз не, че съм адвокат на bshopov, но ако призива с линк към репортажа на btv не е бил за "Всеки за всичко", то една забележка и/или преместване на темата, е нормалната реакция! Но не мястото на темата е подразнило pow...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а излиза че вие всички обръщате толкова внимание на едно лично съобщение което съм пуснал към pow

 

Нямам обяснение защо така излиза... А ти имаш ли? :smt032

 

Преди всичко тук сме хора и гледаме да поддържаме нормални отношения помежду си, както във форума, така и "на живо"(много от нас са намерили приятели тук), и чак след това идва Шкода.

 

Роска, Ицо сам може да си каже кое го е подразнило. Не мислиш ли? :-k Знам прекрасно, че си на мнението, че форума е ZLE...всички го знаем това. smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласен съм, с всичко, което си написал :smt017 Като цяло, мнението ми е, че наистина може би модовете биха могли да не са чак толкова крайни на моменти и като трият дадена тема поне да пращат едно лично! Но от друга страна не случайно форума си има правила и модовете не са длъжни да дават обяснение на всеки, който го е домързяло да прочете, къде и какви теми се пускат. (и аз се слагам в това число защото го правя все още на моменти) Като цяло идеята ми е, че подобни епитети, не е нужно да бъдат използвани, но за съжаление на моменти, просто нервите не издържат!

 

Но, темата, не е пусната за това! Съжалявам ако съм засегнал някого!

 

Колега, rsk, Поздрави, напълно съм съглсен с написаното в горното ти мнение... не е това начина!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като знам как се възстановява почти здраво купе представям си тоз гнилоч ка ще се възстанови , да не говорим , че документално може винаги да си остане чужда , щот обикновенно такива изоставени коли са с починали собственици и наследници пръснати по цял свят , тъй че колегата ако има интерес да я разтури и да я ползва за донор мога да се наема да мина и да я огледам и съответно да оставя някакви негови координати , но се съмнявам , че някой ще му се обади ... преди време на 3 или 4 МВ -та и на един Фаворит без номера оставях бележки и така и не се намери някой да се обади , а без съгласието на собственика вдигането дори и на такава кола се води кражба smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като знам как се възстановява почти здраво купе представям си тоз гнилоч ка ще се възстанови...
Аз се обадих на един познат, на който му трябва Octavia за донор. Ако стигне до нея и има нещо интересно, ще пиша.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

грозно е когато се стига до псувни, още повече такива в които става въпрос за градове и местожителство.

но от друга страна Ицо изобщо не беше прав да се заяжда още при първото (или второто) мнение в съответната тема

нещото което мен лично най-много ме издразни беше представянето на "кореспонденцията" между главните заподозряни.

 

според мен едно нещо като е озаглавено ЛИЧНО, то трябва да остане ЛИЧНО. това не е чат, в който всеки може да чете и коментира. това са ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ! независимо какво пише в тях, не мисля, че е редно да стават публично достояние. това напомня малко политиката на едни двама, дето в момента водят парада, а даже ме е гнус да им спомена имената (жокер ЦЦ+ББ)

и още нещо, чакайте бе хора, защо говорите за възпитание. веднага бързате да заключите, че даден човек бил еди какъв си. ами след тежък ден и на мен да ми се изрепчи някой ще си отнесе един-два "куплета", още повече когато за самото изрепчване не е имало повод.

 

пийс.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази тема е за боклука!

 

Боре, айде да си скриеш жокера, поне тук да не говорим за политика. Че е и против правилата.

 

rsk, Гената написа за издирването на собствениците и вероятно и случая е такъв. А какво правим, ако не отрие собствениците? Сам ли ще си взима колата?

То имаше един клип в този раздел, с ромски бисери и един беше: "Ние не крадеме, взимаме си..." Разбирам да си собственик и да искаш да помогнеш на някой ентусиаст, ама някой видял кола по телевизията и айдееее...

В тази връзка в днешния Ауто Билд има интересни снимки на катакомбите под Неапол и изоставените коли в тях. По-точно зарязани от полицията. Я някой, да вземе да слезе и да провери колко Фиат Тополино (Мишлето) има и да каже. Може и аз да се дигна да си докарам няколко. Да ги спася!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...
Aко изоставената кола няма собственици, моят познат няма да направи нищо. Аз съм му дал още няколко варианта. Преди време с мен се свърза човек, който има изоставена Octavia в двора си. Не искаше да я изхвърля за желязо, искаше да я даде на някой с такава кола, за да може да я ползва за части. Сега моят познат ще му се обади, за да види какво е положението. Колко е изгнила няма никакво значение.

 

007404352-special.jpg?r=0

 

А за да възстанови това бижу, Дидо, лека му пръст, беше купил още една за донор. От този донор някои неща Дидо даде за Kveta.

Така че темата може да е супер ценна за някой! И можеше да не се превърне в поредната боза, но не би.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласен съм, че може да помогне на някой, но "видях в репотаж по БТВ..", мястото на клипа е в изоставени Шкоди.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласен съм, че може да помогне на някой, но "видях в репотаж по БТВ..", мястото на клипа е в изоставени Шкоди.

:smt017

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, уважаеми читатели

 

Прочетох всичките Ви мнения, някои са прави други не дотам

Съгласен съм само за едно ОБЪРКАЛ СЪМ МЯСТОТО КЪДЕТО ТРЯБВАШЕ ДА ПУСНА ТАЗИ ТЕМА.

 

но за друго въобще не се чувствам виновен

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбирам да си собственик и да искаш да помогнеш на някой ентусиаст, ама някой видял кола по телевизията и айдееее...

 

 

ами щом така мислиш няма проблеми, аз се водих от чистото желание да споделя какво съм видял, защото на някого може да му влезе в упореба, съгласен съм че колата е зле, но моето мнение че ако не се споделя за такива коли и не се търси някакъв начин да се спасят лека полека тези коли ще изчезнат и един ден Октавиите в България ще са броят на пръстите на едната ми ръка

 

но както и да е

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е част от ЛС от мен до колега от форума.

Можеше с едно уточнение, че има тема и т.н. И каквото и да е написал или изтрил мода, след като не го е обиждал колегата, недопустими са обидите в отговор. Това е моето виждане, било то право или грешно.

Като мод на съответетен раздел реши нещо, това е! Ако не си съгласен със съответното решение, винаги можеш да изложиш проблема пред глобалните модератори или администратори. И ако мода си е превишил правата, дотам ще е... А и всеки що годе читав форум не позволява отговори подобни на твоя към хората натоварени с поддържането на съответните теми.

За твоя линк, хората които реставрират стари коли обикновенно си търсят частите. Доскоро се продаваха Октавии за по 1000 лв. или и повече в далеч по-добро състояние. И пак ще се продават. Но и аз бих определил темата ти като безполезна и оттам за какво да се мести и да се създава на други работа? Имаше смисъл ако се продаваше само с листче "продава се" и я няма из интернет обявите. Така можеше да стане достояние на повече хора, но така с неясни собственици, без желание да се продава.... От личен опит мога да ти кажа и нещо друго, разни хора, като видят че имаш интерес и веднага почват да си мислят, че боклукът им е златна мина и надуват цената. Обикновено остават с пръст в уста.

Пак ще се повторя, това е моето виждане!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги тази тема беше "Да спасим колата" или "Да научим bshopov на прилично държание". Има ли значение къде точно е пусната темата. Човекът имаше желание да покаже нещо, което е видял по Би Ти Ви-то и го показа. Току виж колата се намира в съседство на някой от нас. И какво се случи на финала - 2 конструктивни мнения и 100 кила поучения на тема кое къде се слага и защо не трябва да се слага на друго място. С цялото ми уважение към всички вас, които познавам лично - не сте прави, а също така сте адски резки в реакциите и изявленията си. Превръщаме се в затворено общество, което много трудно допуска мнения на....как точно да нареча новите хора във форума - новобранци, нови, нови колеги - все тая. Заприличваме на форума на радио Витоша. Там е точно така. Ако някой новобранец земе та изкаже мнение бива сдъвкан и изплют или бива заринат с надменни коментари, след което новобранецът тегли по една сосна на всички и получава банан. И ние ли ще сме такива?! Пречи ли да бъде обяснено на дадения нов колега, че неправилно е пуснал темата си в дадения раздел, защото така и така и този нов колега сам да я премести там, където трябва. Начинът, по който се процедира може само да отблъсне новите и бъдещите потребители от нас, което аз считам, че не е добре. Нищо лично към никого.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

с неясни собственици, без желание да се продава.... От личен опит мога да ти кажа и нещо друго, разни хора, като видят че имаш интерес и веднага почват да си мислят, че боклукът им е златна мина и надуват цената. Обикновено остават с пръст в уста.

А как разбра, че това е в сила за конкретния случай?

 

Но и аз бих определил темата ти като безполезна и оттам за какво да се мести и да се създава на други работа?

При всичките приказки за ракии и мезета във форума, не е точно тази тема безполезната.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудесно. С нетърпение чакам след толкова приказки, да прочета как възстановявате колата. Това само би ме зарадвало. Дори и да няма тема в съответния раздел, поне някой от форума да я вземе. И ще е жалко, ако накрая след всичките приказки, колата все пак отиде в електродъговата пещ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да ви кажа , че телевизията и камерите са гадни лъжливи копеУета ... днес ходих до въпросната Октавия , седях около час и малко с надеждата от видимо обитаемата къща да излезе или влезе някой , ама никой не мина ... в близост има автомивка , ма там нищо не знаят ... самата кола е в период на полуразпад , липсват лайстните , задна дясна вежда е увиснала на няколко ръждиви мустака , заден ляв стоп е счупен , а фаровете са трагични , скоростите са други , щот лоста е долу ( по извивката прилича на жигулов ) и може би най - ценните неща са надписа на задната маска и нещо като голям телевизор в средтата на таблото , което през мръсните стъкла прилича на някакво антично радио , ама за последното не гарантирам ... е те това е колата ... някой ако иска снимки от смотан телефон да пише на ЛС.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.