Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Вчера на ОМВ-то някой колега предложи да се изкачим някъде нависоко, на нашта прекрасна Витоша и да направим няколко хубави снимки на колите за студените месеци на Календар 2011. Ако ви харесва идеята, казвайте кога да е, може една от редовните срещи да не е на Бояна, а по чукарите. Хубаво е също и предварително да определим местата за снимки, че бая планина си имаме. :mrgreen: Присъствието на всички собственици със различни екземпляри на моделната гама на Шкода е повече от желателно. ;)

Поздрави.

Публикувано
... Ако ви харесва идеята,..

:smt017

... казвайте кога да е,..

Най-добре на някоя от редовните срещи на НИМ, да се съберем,

пък после в индианска нишка по избраните предварително места smile001

Публикувано

Аз предлагам срещата да я направим на хижа Боерица,над Ветровала,достатъчно високо е,има много сняг, а и голям паркинг пред хижата.

Хижата е реновирана с хубави стаи и голям ресторант,така че може и да се отиде с преспиване с децата.

Наблизо е х.Кумата и Конярника,за тези които искат разходка!

Само гледайте да не е този уикенд,че още съм по френските Алпи и се прибирам в неделя! smile027

Публикувано
...

Най-добре на някоя от редовните срещи на НИМ, да се съберем,

пък после в индианска нишка по избраните предварително места smile001

Аз ще дойда с Нива-та и въже да подръпвам тия Шкоди които имат нежелание да се катерят smile048

Публикувано

О.К. нека да е сбор и тръгване от НИМ. За часа на събирането обаче - нека да е от 10:00 ч. примерно, че ако тръгнем в два, докат се качим, докат се разстановим - станало време за ракия. :mrgreen:

Публикувано
О.К. нека да е сбор и тръгване от НИМ. За часа на събирането обаче - нека да е от 10:00 ч. примерно, че ако тръгнем в два, докат се качим, докат се разстановим - станало време за ракия. :mrgreen:

Добре звучи. Дайте да уточним датата само. Ако имам възможност да дойда(като се познавам, ще намеря такава smile001 ) е вероятно да доведа и про-фотограф в лицето на брата на Фреша. smile021

Публикувано

Ти вземи Фреша! Ние фотографи ще намерим smile092

BTW - гледайки прогнозата (а и през прозорец smile004 ) сняг ще има още седмица-две :-k Та ако ще е групова зимна снимка трябва да е следващата събота-неделя ....

Публикувано

Тази събота и неделя го дават над 15 градуса и май пак има вероятност да се стопи снега, че и без това не е много :-k

Публикувано
Тази събота и неделя го дават над 15 градуса и май пак има вероятност да се стопи снега, че и без това не е много :-k

Горе все нещо ще остане. А ти верно, навивай брат ти и Миленка да се разходят с нас до горе smile027.

Публикувано

О, искате да кажете, че става дума за съботата и неделята след Иванов ден? Знаете ли колко Ивановци и Иванки чакат в списъка с "най-близки"? 2 седмици няма да можем ги обходи. :roll:

Публикувано

Ей го тва, дет Ники Ковърдей го предлага, на мен ми харесва - Хижа Боерица

Публикувано

Много спомени имам в тая хижа ... включително счупен картер smile049

Публикувано

Картера не замина ли малко по-надолу, бре, Пепи - на Борис III-ти май му изхвръкнаха ангелите. :mrgreen: Ай недей ни гаси ентусуазма с тея спомени. smile048

Публикувано

Ице,

Картера на 100S-a. И го спука бащата ... защото от сняг не го видя. Тогава 100s-а спря защото отпред беше събрал метър сняг ... с предната броня smile049 Годината е около 1980 ... и преди това smile048

Публикувано

Значи има Хотел Боерица и Хижа Боерица. За кое говорим, Ники, хотела или хижата? Инфо и снимки за хотела има в нета, за хижата почти нищо не намерих.

Като дати - предлагам да е другата събота и неделя, 16-17.01.2010, за да имаме време да уточном бройката на пожелалите да участват, точното място/места и евентуално ако се избере обект за преспиване да се знае колко колеги ще са с преспиване и да се направи предварително проучване на мястото, цените му, както и резервация.

Давайте предложения.

Поздрави.

Публикувано

абе какви преспивания бе, нали за 4-5 снимки ставаше въпрос?

Публикувано

До 16-17 не е ясно колко сняг ще остане горе, покрай затоплянето, което предвиждат(нищо, че сега вали здраво smile048 ) :-k. Дано да бъркам де. Та, предлагам този уикенд (9 или 10) да си организираме "календарна среща", а ходенето на хижа с преспиване да го оставим за по-нататък.

Публикувано

joeless, споко! Ние ще си донесем палатките и спалните чували. То няколко снимки, ама може да ни хареса и да се бухаме в снега като прасенца в кал.

п.с. Ако е за тази събота и неделя няма да сколасаме. Но, ако е за следващата - няма грижи! smile021

Публикувано

Аз съм за- казвайте кога и къде и Зеленка е на линия smile021

Само да е минал тоя с лопатата :-) smile129

Публикувано

Ице,

хотела е в новата хижа,а старата е до нея! :)

Публикувано

А на снимката може ли да се вижда как издърпваме някой бордо SUV от преспите? Не наистина, но да изглежда така smile001

Публикувано

Сичко може, Ивчо. Ники, дай малко инфо за тоя хотел - 22 места ли е, кенеф за всека стая има ли, колко пара на вечер, ресторант хубаво, ма не мое ли наше ядене да се носи и секви други екстри - казвай, не се срамувай. :mrgreen:

Поздрави.

Публикувано
А на снимката може ли да се вижда как издърпваме някой бордо SUV от преспите? Не наистина, но да изглежда така smile001

Чшшш`ей, нЕма да обиждате на Пепи Нивата на "СУВ"! smile048

Публикувано

Аз съм за 16-17, че на 9 и 10-ти закривамеловния сезон.

Публикувано
...Само да е минал тоя с лопатата :-) smile129

Няма проблем, ако се наложи ще удариме един калник :mrgreen:

Като гледам прогнозите, може и да няма снежец до 16-17

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.