Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxaspepino-racing.comtraxxas

Съчувствие или поздравления!?

rdragostinov

Recommended Posts

Отварям таз тема, защото жена ми ме напусна внезапно преди няколко дена!? smile150

Та ако някой иска да ме поздрави, или да изкаже съчувствие - щот и аз не знам кое е по-подходящо! smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като поставяш нещата по този начин...значи има радвоение в теб.

(без капка сарказъм и подигравателен тон ще кажа)

Дали очакваш да ти приповдигнем духа....

Ако жена ти те е напуснала защото си хоцкал с по-млада и сега има заместителка- Поздравления!

Ако е взела и децата със себе си- съчуствие!

Ако ти си се изнесъл от семейното ложе- пак съчуствие!

Никога не е приятно такава развръзка на отношенията, особено семейни (лично мнение).

Аз наклон на... и тон в живота на никого не давам...

За мен обаче винаги имат вина и 2мата ....затова не обичам да говоря за бивши и тн, щото нали знаеш обикновено излиза (както и много кифли разправят) аз какъв светец съм бил,а те така да са ме наиграли! Демек за жените- аз колко съм добра, а той така ме прелъсти и ме изостави- не ме заслужава и тн......

Самата фатка е :) , как се чустваш вътрешно- ние каквото и да ти кажем, сме само странични хора (даже не и наблюдатели). Ти си знаеш най-добре, да се радваш или да плачеш!

:smt030 пия едно пепси за твое здраве в момента!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То като му тръгне на човек... току що видях през прозореца на офиса един "жълтурко" да ми слага скоба на Шкодичката - отплеснал съм се с тая синя зона ](*,)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз няма да коментирам,само ще ти кажа че живота продължава..........я да взема и аз едно пепси да пия :smt030 ,.......... :smt030 .......то много убаво бе Ися.

Смело напред колега нема да се плашиш,нали имаш обица на ухото вече. smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като поставяш нещата по този начин...значи има радвоение в теб.

:smt017

Щом и за "поздравления" говориш май и ти "не си света вода ненапита"

Абе, с една дума смятам не сме ти никакви да се бъркаме в семейните ти проблеми, още повече че въобще не трябва да занимаваш форума с с тях. smile175

Още повече, че това са ЛИЧНИ неща

То като му тръгне на човек... току що видях през прозореца на офиса един "жълтурко" да ми слага скоба на Шкодичката - отплеснал съм се с тая синя зона

и с това мисля, че не трябва да ни занимаваш - все едно кой знае какво е станало

Поздрави и дано всичко се оправи! smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се сдухвай, понякога раздялата е за добро, както в случая на моето семейство. Бързо ще си хванеш друга, но тъкмо ще знаеш и няма да се подписваш вече ;)

Жената е същество с изменчиви идеи и не бива толкова да и се връзваш, често пъти и те самите не знаят какво точно искат

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отварям таз тема, защото жена ми ме напусна внезапно преди няколко дена!? smile150

Та ако някой иска да ме поздрави, или да изкаже съчувствие - щот и аз не знам кое е по-подходящо! smile091

Готвеше ли поне вкусни манджи. smile091 smile091 smile091

По добре си задай въпроса колега, защо го е сторила?.......но предполагам ти си знаеш.

В интерес на истината,нито ти съчувствам,нито пък мисля да те поздравявам. Съвети също не мога да ти дам,защото не съм попадал в такава ситуация.

Ай...наздраве smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съчувствайки те поздравявам smile034

Май това исках да чуя. smile159

А на "pepi" се извинявам, че го занимавам с лични неща, ама нали такъв е раздела - всеки си плямпа каквото му е на душа.

Малко ме е срам да си призная, ама аз вече имам такива обици и на двете уши smile001

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съчувствайки те поздравявам smile034

Май това исках да чуя. smile159

А на "pepi" се извинявам, че го занимавам с лични неща, ама нали такъв е раздела - всеки си плямпа каквото му е на душа.

Малко ме е срам да си призная, ама аз вече имам такива обици и на двете уши smile001

Давай смело,то сега обици се слагат и на много други места smile021

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От опит споделям - в началото е много гадно.

1. Въпросът е ти да се разбереш сам със себе си какво точно искаш. Да си я върнеш или да ти остане бивша.

2. Ако имаш деца и те са при нея - много е важно да им покажеш обич и да ги убедиш, че станалото между вас няма никакво значение. Вие сте мама и тати и обичта към децата никога няма да се промени.

3. Ако решиш, че няма да си я връщаш (както е в моя случай) - изслушвай я, не я обиждай и вътрешно си се радвай. В крайна сметка тя мое си плямпа квот си иска, ама не ти е вече в къщата, нали (или пък ти не си в нейната).

4. Ако решиш, че ще си я връщаш........ това вече е тема за на по една бира, няколко пъти.

Гледай пак "Войната на семейство Роуз" и потърси общото или различното. Колкото повече различия, толкова по-добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така без да знам предисторията на отношенията ви не мога да преценя какво да ти пожелая... така че пожелавам ти каквото ти сам си пожелаеш - щастлив ерген или нещастен изоставен съпруг, молещ жена си да се върне. И в 2-а случая обаче дано имаш нещо, което да запълни образувалата се неизбежно празнота в живота ти - например отделяй повече време и внимание на работата, хобито /ако имаш/, разни развлечения... и изобщо нещата, за които не ти е оставало досега поради семейните задължения - това е моят съвет.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бързо ще си хванеш друга, но тъкмо ще знаеш и няма да се подписваш вече

Хехе аз наскоро се подписах и не съм умрял, тъй че без излишни притеснения от брака ;)

Щом колегата пуска такава тема, значи заслужава поздравления smile027 , ако беше за съчувствие работата едва ли щеше да се похвали тук :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бързо ще си хванеш друга, но тъкмо ще знаеш и няма да се подписваш вече

Хехе аз наскоро се подписах и не съм умрял, тъй че без излишни притеснения от брака ;)

Щом колегата пуска такава тема, значи заслужава поздравления smile027 , ако беше за съчувствие работата едва ли щеше да се похвали тук :lol:

:smt017

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще умреш като тръгнете да си делите имущество, нЕма да се плашиш още ти е рано. Винаги обаче можеш да прехвърлиш шкодата на леля си :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... всичко придобито по време на брак.... smile004

а жените умеят да си взимат това което си поискат.... smile048

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... всичко придобито по време на брак.... smile004

а жените умеят да си взимат това което си поискат.... smile048

Взема това, което й дадеш. Е сега, ако много даваш много ще ти вземе. Аз почнах така да давам. Дадох и едно видео, една камера, едно перде, щото разбираш ли тя си го била купила с парите от майчинството. Да де ама през времето докато си е харчела нейните пари къде е яла и спала. При мен хубавото е, че има една кола придобита след брака, а тя не струва и 1000 лв. Като не ми подпише да я продам, разглобявам я и на части квот може, а квот не може на скрап. После я бракувам и ай довиждане. Така или иначе от тая кола съм на загуба и дали ще загубя още 200 или 500 лв. вече не е от значение но от колата няма да види една стотинка!!!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нема такова нещо бре, колега! Внезапно! Или си бил сляп или просто не ти е пукало, за това, което ще последва.

Ма както и да е! Ако смяташ, че това напускане ще ти отвори празнина - прави неща, които си искал, но не си имал възможност. Пък може и някоя бира да обадим, около празниците...

smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нема такова нещо бре, колега! Внезапно! Или си бил сляп или просто не ти е пукало, за това, което ще последва.

Ма както и да е! Ако смяташ, че това напускане ще ти отвори празнина - прави неща, които си искал, но не си имал възможност. Пък може и някоя бира да обадим, около празниците...

smile159

Бе тя плаши че ще напуска от 6 години, та бях свикнал, затова ми е внезапно. А иначе бирата е едно от нещата, с което запълвам празнината... smile159

Хубавото е, гледам живееш на Земята, значи ще се намерим.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В този форум ако всички които са разделени (напуснати, разведени и т.н.) вземат да пишат в тази тема - просто не е истина колко Важна ще стане темата :-)

Колега - горе главата, на всеки може да се случи - просто остани мъж докрай, дръж се като един джентълмен с бившата половинка, бъди на ниво и й помагай с каквото и колкото можеш. А ако имате и детенце това горното просто е задължително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В този форум ако всички които са разделени (напуснати, разведени и т.н.) вземат да пишат в тази тема - просто не е истина колко Важна ще стане темата :-)

Колега - горе главата, на всеки може да се случи - просто остани мъж докрай, дръж се като един джентълмен с бившата половинка, бъди на ниво и й помагай с каквото и колкото можеш. А ако имате и детенце това горното просто е задължително.

Благодаря, и аз това гледам да правя. Имаме син, на 5 години, затова ми е най-гадно.

Иначе и аз гледам, че доста хора имат същия проблем - явно сега е модерно. В интерес на истината тази година що народ се изпоразведе около мен ... може да е вирус.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.