Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Кошмар, ако е вярно


FAV135

Recommended Posts

  • Отговори 85
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

  • C2H5OH

    8

  • MoLoX

    7

  • BlackPearl

    6

  • bega4kata

    5

Най-много писали в темата

В смъртоносните ралита участват всякакви коли. Има "Порше", "Ауди", БМВ, "Мерцедес", "Пежо" и какви ли още не...

Айдееее, фанаха ме :lol: А сериозно - дано по скоро я построят тая писта за F1 край София или някаква си там писта, та да спре това безумие по пътищата!

p.s. Да си призная и аз наскоро карах с изключени фарове по тъмно и в дъжда от Кооперативния пазар почти до тунела на Люлин и се чудех, защо по дяволите разни коли излизащи от пътища без предимство ми мигат и ми свирят... ама като е осветено слабите фарове на Фелата все едно ги няма изобщо, та се усетих чак като си погледнах таблото, че не свети :oops: Ако бях скючил тогава поне облог, щях сега да черпя :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ужас. Ти'я в'ерно н'емат много ъкъл в главата. Къде наистина им е мисълта че може да убият невинен човек докато карат така. !!!!!???!!

 

За съжаление има такива гонки и в други държави. Виждал съм как в Европейска столица в идеалния център на града с много пешеходци по протоарите, между 2 светофара правят драг състезание джип Mercedes G AMG класа и Ламборджини,например. Всяка вечер поред (3 дни гледах) имаше такива съзтезания. Тогава се впечатлих от чудовищното ускорение на колите - за колко малко време просто изчезват в далечината и се чудиш как е възможно автомобил толкова бързо да се ускори.

 

Преди време по BBC гледах репортаж за някои млади и богати хора в Чехия. След като си купи Ауди за поне 100000 лв, следващата стъпка на младежа или девойката е да се събере с подобни хора на малка уличка някъде в града и да правят среднощни драг състезания. ( А и други неща които се случват между младежи и девойки :) ).

Там поне имаше малко разум в това че избраната улица е пуста. Но въпреки това показаха как полицията идва в един момент дори на крайна пуста и малка уличка извън града.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И баща ми и брат ми живеят на Бъкстон, на 200 м от НИМ. Всяка вечер (без пропуск) се чува рев на двигатели и пилене на гуми.

Е питам аз, всяка вечер има драг на околовръстното. Всяка вечер се залага. Я сега да прочетем последното изречение от статията:

Рядко обаче пътните полицаи успяват да ги спрат.
Що? Ако се върнем малко по-нагоре в статията:
"Изкарвам по 2000' date=' 3000 лв., като закъсам. Но се пускам само на скоростна отсечка на Околовръстното край Бояна. За руската рулетка с минаване на червено понякога се взимат и по 10 бона", твърди участник в "състезанието".[/quote']Дали пък някаква част от тези пари не отиват в "служителите на реда" за да си траят и да пазят "състезанието" от зловредни посещения на съвестни полицаи?

Мое мнение - хванат такъв участник в Руска рулетка трябва да бъде съден и осъден за опит за предумишлено убийство. Аман от изроди в тая държава!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кви залози от 5000 до 10 000 лева бе,тия болни ли са!?

Участвал съм в такива гонки и залозите са от 50 до 100 лева най-много.Ей журналистите са голема работа верно... :lol: :mrgreen:

 

И аз,който съм участвал знам че е МНОГО опасно и можем да се убием и да убием някой невинен но просто немога да се сдръжа,това ми е в кръвта просто-както и на другите момчета.А тая скапана държава като само ни гони защо не направят една писта където може да се провежда това законно,не да ни гонят като престъпници.ТЕ са виновните за тая работа,имахме си едно Божурище и него ни взеха. :evil: :evil:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

smile091 Държавата ви е виновна smile197 ! Като "държавата"(не че вече няма няколко "пистички" в БГ) ви направи писта, понеже повечето рацери сте супер корави и мъжки копелета, няма да искате да плащате вход за същата тая писта(кинти на вятъра :mrgreen: ) и, в резултат на това, ще продължавате да се трепете(и най-лошото - да трепете невинни) по пътищата... Пък и, къде ви е адреналина, като го няма минаването на червено и карането в насрещното... smile012 Малоумна история smile175

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...знам че е МНОГО опасно и можем да се убием и да убием някой невинен но просто немога да се сдръжа,това ми е в кръвта просто-както и на другите момчета...
Сега дай да се уточниме. Тва че вие се трепете си е ваша работа. Така сте решили, както казваш в кръвта ви е, правете квото знаете. Но да се прави драг на околовръстното, да се кара в насрещното или тия полети на червено от Бояна по Пушкин, извинявай бате ама да не ме чуе дявола ако аз като обикновен шофьор с една кола има нема 50 к.с. ако оживея след това, вярвай ми ти си мъртав. Еле па да не съм сам в колата. Тогава със сигурност си мъртав. Па ше те лежа колко трябва. Поне ше ми е чиста съвестта.

Един съвет. Не въвличайте невинни хора във вашите малоумни изпълнения! Каквото имате да го правите, правете си го вие, без да участват случайни и нищо неподозиращи хора!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако имахме полиция също нямаше да има такива неща.Една нощ дрифтихме в насрещното на Цариградско с едно М3,вдигали сме също 180км в насрещното там.(НЕ СЕ ХВАЛЯ И НЕ СЕ ПРАВЯ НА МЪЖ smile012 ).Точно тогава ни спряха едни полицай и познайте какво,за такова нещо трябва да ни затворят а се оправихме с 80лв и един ланец за около 30.

И да знаете,Българските полицай не са корумпирани и в България няма никъква корупция!!!!!!!!!!! ](*,)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кви залози от 5000 до 10 000 лева бе,тия болни ли са!?

Участвал съм в такива гонки и залозите са от 50 до 100 лева най-много.Ей журналистите са голема работа верно... :lol: :mrgreen:

 

И аз,който съм участвал знам че е МНОГО опасно и можем да се убием и да убием някой нвинен

 

Поздравявам те за откровеността и смелостта да си признаеш....Факта, че съзнаваш, че може да убиеш някой...е показателен, че това, което наричаме "съвест" го имаш и това, заедно с куража да го признаеш показва, че си заслужава да загубя времето си да ти върна отговор.

Е, това, че тръпката е върховна, че залога са най-големия (тук не пиша за пари) ми е познато....

Е следващия път преди да се качиш, мисли как в насрешното ще срещнеш любимия си човек (майка, баша, гадже..сестра....едва ли имаш детенце, щот иначе едва ли ще се качиш ...) и няма как да спреш....

След това се опитай да си представиш лицето и/му ...и и след това, ако ти се кара....Давай....

та това е.

поздрав.

Пс. Ако 50 лв. са проблем, ми пусни личо съобщение. Ще ти ги дам....без да се налага да рискуваш и без да искам да те виждам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами признавам си го,знам че е лошо да го правя но поне не е лошо да си призная и да следя темата като някой страхливец и да казвам "Ооо боже,тия хора не са добре как може да правят такива неща!?"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като някой страхливец и да казвам "Ооо боже,тия хора не са добре как може да правят такива неща!?"

 

Правиш ли разлика между "страхливец" и "трезвомислещ"? Не ми отговаряй - реторичен въпрос. :smt032

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да казвам "Ооо боже,тия хора не са добре как може да правят такива неща!?"

Aз следя темата и си казвам "мамка му, едно едничко удоволствие имах в живота - нощното каране, сега тея хора и това ми отнеха"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами признавам си го,знам че е лошо да го правя но поне не е лошо да си призная и да следя темата като някой страхливец и да казвам "Ооо боже,тия хора не са добре как може да правят такива неща!?"
По повод твоята изповед да кажа. Вчера имах един доста задушевен разговор с един комшия. Дъщеря му е на 19 или 20. Гаджето й първо й беше купил една Астра GSI а сега й е купил едно много зло Ситроенче АХ. Мисля, че е 163 к.с. (може и да бъркам, специалистите ще кажат). Няма да се учудя ако я познаваш.

Та му казвам аз, че преди седмица щерка му мина през кварталната улица (тя е дълга и права) с поне 80 и то около 8:30 вечерта. Хем е тъмно, хем децата са още на улицата. Неговият отговор беше: "Ти знаеш ли колко отдавна съм изпуснал контрола. Нищо не мога да направя. А съм сигурен, че участва в гонки." Доста поспорихме. Накрая щяхме да се скараме сериозно и реших да отстъпя. Убедих се, че всичко е до възпитание. Дали родителите успяват да научат децата си да разсъждават или заради забързано ежедневие или друго глупаво извинение гледат собствения си кеф и спокойствие. И аз лично ще се постарая да науча сина си да мисли трезво, пък от там нататък Божа работа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да напиша и аз малко впечатления.

За мен всичко идва от БГ манталитета и най-вече от чуството да изпъкнеш,да се докажеш КЪВ си мъж и да бъдеш в устата на хората.

Одавна рейсинг и гонки страниците са затворени,след като :

http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=25&t=51459

Някой хора само лалаха (вижте все пак датата)

На 3та страница аз отговарям: Щото ми писна някой хора да мрънкат и да правят интриги и варненските рацери да ми звънят и да ме канят на Лука всяка вечер.

http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.ph ... 9&start=30

 

От там-едното момче с една тогава Ибиза сребриста много лалаше. При следвашата му визита на гонките обаче...подви опашка.

Бяха се събрали (сами ги знае-сребристата Ибиза,Жълтата, едно Ренде коч (маи на чичи Мичи авер) -аз отидох сам-въпреки,че имаше много публика. Отидох при пича- хванах го и му казах: Абе ей,мишок каталясал -кви неща разправяш във форума бе-защо лъжеш и създаваш напрежение.Аз дойдох да се пуснем-да направя кеф на варненци(понеже друга кола не искаше да се пуска- не че моята е била силна-само чип имаше тогава), а Вие туке революция правите.

Момчете почна да се оправдава- не бе човек,сега нали е форум -само си чешем езиците. От тогава по гонки не ходя- може да съм се пускал единично с някоя кола-но като цяло по гонки не ходя.

Всичко опира до манталитета. НЕ МИ ПУКА, че в града бакшишите говорят,че всички ме биели (даже и малки ГСИ и ГТИта)- не че са говорили. Наслушал съм се на много несъществуващи гонки с моята кола.

И какво-да се направя на мъж,да се бия в гърдите и да тръгна да се доказвам ли.

Аз ако тръгна да се доказвам на всеки сульо...къде ще му излезе края.

Всички обаче искат да са ТОП гъзари-да се говори за тях, големи смелчаци-минал със 180 в наср. платно- ГЕРОЙ на мама той.

Напомнят ми на децата пуснати на детска дискотека за 2-3 път- пият по една бира и почват да залитат, но в очите на приятели и съученици са герои и после има приказки. Мале снощи как се напих, пък ..... как се напи!

И КО? Приятелките ще пърхат покрай вас ли?

 

Трудно може да ме убеди ,че трезвомислещ човек който отива за удоволствие ще се пусне на такъв тип гонка.

Всички отиват да се докажат-комплекси ли избиват???

Бил си признал- и какво от това. Да, всеки е правил грешки и глупости в живота си (човек се учи докато е жив). Но човек след тези грешки трябва да си направи равносметката и да си извади поука, а не да се бие в гърдите и да се гордее с това ,че си е признал.

Нормалната реакция: Всеки си мисли: На мен не може да се случи, аз съм безсмъртен и тнн.......

 

Но продължавайте драги рацери,защото как ще преглътнете мнението на чуждите хора (зяпачи,семкаджии и тн) , че Вас ви е страх,колата Ви е слаба и тем подобни......

 

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами признавам си го,знам че е лошо да го правя но поне не е лошо да си призная и да следя темата като някой страхливец и да казвам "Ооо боже,тия хора не са добре как може да правят такива неща!?"

 

Пич, не ме интересува кой си и какъв си и какво си признаваш, как се чустваш като караш със180 в насрещното и какви комплекси имаш! Ясно ми е, че мама ти купува бензина, а тати ти оправя колицата като сгафиш - те са за бой! Ти си за сапун... може и за тва да не ставаш....

Хубаво поне, че нямам огнестрелно оръжие... да взема да излежа някой някой готованко като теб.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

[-X Е, чак пък сега- не бива да нападаме колегата толкова грубо! [-X

Не познаваме момчето за да се правят прибързани заключения и коментари за една постъпка!

Всеки си изказва лично мнение за себе си.

Всеки си има глава на раменете и си носи последствията от действията си-добри/лоши.

 

Нека не се превръщаме в наказателен форум. Всички сме правили някакви глупости и не е лошо да си ги кажем.

Нека не превръщаме форума в място където никой да не може да се изкаже честно и всички да се изкарваме светци!

Аз няма (то и не съм този който трябва) да съдя действията на колегата.

Така е преценил, така е постъпил- а дали си е извадил изводите- той си знае!

За мен е найстина мъжка постъпка да напише (каже) тук ,че е бил едно от действащиоте лица в даден момент, вместо да се скрие и да осъди постъпката- тогава щяхме да му казваме браво за подкрепата,нали!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Казал съм, че не ме интересува, следователно не нападам него лично... Ти ми ставаш малко подозрителен със защитата си на такива мероприятия и (рядкото) си участие в тях. Ако не съм прав, извинявай!

Не нападам никого, пак казвам! И не търся конфликт! Изразявам си мнението...

То момчето мое да е свестно дете и да е само агент на БМВ форума, записал се тук само да подкокоросва "бедните" с Шкодите...

Посланието ми към "рацерите" с бензин в кръвта, за които червеното означава - премини с бясна скорост:

Ако ще ме блъскате по-добре ме убийте, щото ако оцелея, моят живот ще е посветен на това да почерня вашите и на вашите семейства! Просто и ясно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Посланието ми към "рацерите" с бензин в кръвта, за които червеното означава - премини с бясна скорост:

Ако ще ме блъскате по-добре ме убийте, щото ако оцелея, моят живот ще е посветен на това да почерня вашите и на вашите семейства! Просто и ясно.

:smt017 :smt017 :smt017

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, никой не е казал,че подкрепям колегата. Но не го и съдя!

Аз и в други теми съм казвал,казвам и тук : Всички сме правили грешки и сме били луди глави някога.

Въпрос на избор е да споделим тези неща.

Аз (ЛИЧНО ЗА МЕН) не искам (а и реално не трябва) форум Шкода да се превърне във видиш ли : Ние сме най-големите ангели и най праведните шофьори. Тук сме за да си пишем и споделим.

Трябва все пак хората да могат да напишат тези неща, вместо да знаят,че ако кажат нещо накриво и айде всички ги мятаме на черешата. Ти не си ли правил глупости в живота си и зад волана?

Това ми беше идеята. Лично за мен беше малко грубо да казваш-знам,че мама и тати и тн без да познаваме човека!(но така си преценил,така си постъпил- аз не давам акъл никому- то аз за себе си нямам :) )

 

Това е лично мое мнение, не очаквам всички да мислят като мен.

За последните ти редове в поста (които колегата Луд пастна) - и аз бих постъпил по същия начин! :smt017

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е луд този, който яде баницата. :smt0344

 

Тази тема се разисква доста сериозно и в един от най-големите мото форуми.

 

По принцип, може спокойно да се твърди, че мотористите се познават. Или ако не се познават - имат приятел моторист, който е приятел на някой от тези, които се пускат на гонките. Но!

 

Нормалните мотористи (да, има и такива и май са повече от ненормалните) в никакъв случай не одобряват подобно поведение, защото са стигнали до извода, че на 2 гуми не е като на 4 с покрив над главата. Някои от тях са стигнали до това умозаключение по трудния начин и пироните в костите им или болните стави им напомнят за това всеки път, като се развали времето.

 

Всичко това го пиша с надеждата да разберете гледната точка на хора, които често биват заклеймявани като "донори", "самоубийци" и т.н. , но реално не са.

 

Тези, които се пускат на подобни гонки са или по-млади колеги, които още нямат пирони и изкуствени стави, или такива, които вече имат доста "ъпгрейди по тялото си", но така или иначе умственото им развитие е на ниво на 14-годишен. Те се разпознават доста често, между другото. Първата отличителна черта е, че не са чували за екип по-различен от джапанки и къси гащи. Със слънчеви очила и с каска, поставена на ръката. По някога - голи до кръста, за да се вижда "мъжествена им поза, както и ланеца".

 

По-късно, ако не забравя ще ви изровя една снимка от личния си архив, за да онагледя този тип "мотористи".

 

И въпреки всичко изброено до тук, и след като стесних доста кръгът на тези, които са склонни към подобен род безумия, имайте предвид, че много малка част от гореописаните се пускат на подобни гонки.

 

Всички останали ходят я на Калояново, я на Серес. Там, където е една идея по-безопасно.

 

Бъдете здрави и се оглеждайте! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...Всичко това го пиша с надеждата да разберете гледната точка на хора, които често биват заклеймявани като "донори", "самоубийци" и т.н. , но реално не са...
Са, са. А защо са ли? Ами огледай се, карайки из София. Даже може да се вдигнем и да направим едно голяяяяяямо кръгче из Софийските булеварди. Обещавам да черпя ако ми покажеш мотор над 250сс на дълга права да кара с под 100. Говорим за булеварди с натоварен трафик (няма да изброявам). Убеден съм, че същото важи за всички градове с по-голямо разстояние между светофарите. Номерът на тези мотори е обикновено под задния калник (щот там си му е мястото), т.е. ти от колата го виждаш, ама камерата от високото - не. Е питам аз какво го спира да кара тогава с колкото си иска.

На колегата ми сина му ей така препречи пътя на едно Кавазаки. Казва "Абе далече беше бе! Докато правех обаче обратния завой (на забранено) тоя беше до мене и нямаше на къде. Фрасна ме във вратата (на бавареца 320, '92) и излетя над мен." Летял е доста. Счупена ключица, от маторя нищо не става, от бавареца също и момчето в бавареца с натъртвания. Случката се развива пред Мото Пфое на бул. Европа. После се разбра (т.е. призна си), че пича е карал със 160.

Случки милиони (не хиляди). Лошото е, че заради няколко малоумника, които твърдят, че това им е страст, страдат невинни хора.

Ей, колеги! Представете си го бре. Кръстовището на Околовръстното и бул. Пушкин. Който не го е виждал, намира се на 200 м от НИМ - по 2 ленти във всички посоки. Околовръстното е равно, а бул. Пушкин е спускане от Бояна към центъра. ТАМ НА 3 ОТ ЪГЛИТЕ НЯМА ТРОТОАР. Оградите и храстите са почти на асфалта. Разбирайте НИКАКВА ВИДИМОСТ! Ти си караш по Околовръстното и се позасилваш да хванеш зеленото. От Бояна по нанадолнището лети участник в руската рулетка. Убедил съм се, че в тази ситуация можеш да видиш идваща кола малко след "В последния момент". Никакво време за реакция. И.......................

Колеги smile163 искрено Ви желая на никого да не се случва!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мишо, бъркаш.

Казваш мотори над 250сс.

Абе, то хората под 1000сс не ги харесват вече.

Имам приятел във Варна с чисто нова Хонда от САЩ 600сс с леки доработки (афтърмаркет ауспух и тн) - мотора няма забележка и е перфектен.

Каза ми така: Никой не го иска човек, всеки много го харесва, но във Варна всички искат 1000сс да са.

Сами си правете сметката.

После защо им казваме донори! ](*,)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Струва ми се че почвате да измествате темата в друга посока. Реалния проблем не е че хората карат бързо, аз обичам бързото каране smile035 въпреки че се обърнах с фиата едни от най- готините моменти в живота ми са минали в омегата на приятел цариградско на обяд 160-70 малко в стил "Тaxi", шкодата с 150 на магистрала, по българия към витошка 120, покраи гараж земляне 110 при ограничение 40. Болката във врата зимата по скоро ми напомня че трябва да си карам по често колата и да си седя на топличко вътре. Аз съм против това да се кара в насрещното движение и да се минава на червено без да се спре. Другото не е проблем ако някои има 300коня под капака според мен има лента на пътя и за него

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Макс,

 

Стига глупости! Какви са тия скорости от 160-170 по Цариградско бре!??!? И какви са тия скорости от по 150 със 120ка?!?!? Вярвай ми, ако недай си боже някой ти мине в лентата и/или ти излезе куче на пътя с тая 120ка ще те четем във вестниците ... като размазал освен себе си и груп невини! Хиляди пъти съм го казвал "Не е добър този шофьор който умее да излезе от критична ситуация, а този който умее да не влезе в нея!" А ти се буташ между шамарите! BTW, без да се обиждаш, ама имам много сериозни резерви относно шофиорските ти умения ... поне от това което сме виждали на НИМ!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не се обиждам, само 2 ма човека от всички който познавам не ги е страх да ги возя, като се замисля може би 3 ма. А от това на ним не знам, аз там където съм се дръпнал 7-8 пъти не го считам за шофиране, считам го за кръгчета. А и като нямах гражданска и карах зад теб, ти въртеше детелината по бързичко от мен. Като карам се моля някои да не се престрои, гледам ги в мигачите, пазя се от реисаджийте,не съм чак толкова безотговорен.

Запиши си на 1 диск Аce of spades ама само нея 8-9 пъти, излез да се поразходиш извън сф и после напиши с колко си карал, ама с шкодова емблемка на сърцето ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.