Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

понеже съм голям мислител, зодия везни,не мога да реша коя от двете джанти да избера.какво мислите вие?

ето и джантите:

post-1220-138453102903_thumb.jpg

post-1220-138453103163_thumb.jpg

Публикувано

TSW smile027

П.С. Не че другата джанта е грозна,но тая повече ми се връзва на колата ти !

Публикувано

Поиграй си с фотошопа и виж коя от двете ще ти хареса повече на теб(все пак ти ще си караш колата с тези джанти и е важно на теб дали ти харесват). :) Иначе и на мен ми харесват повече TSW :-k.

Публикувано

Tези без борда ще изглейдат по големи защото лачовете отиват до краи .И според мен са по добри! :)

Публикувано

file.php?id=5029

това са ти джантите-ще изглеждат по-големи наистина

така е когато лъчите се разширяват в края и се спускат до края на джантата

Публикувано

:oops:

Това е джантата :smt017

Публикувано

Я "монтирайте" тия джанти с PhotoShop, че да няма изненади! Да не станат едни "дантелени" историй и след това да пълним раздел продава smile049

Публикувано

напоследък много коли взех да виждам с подобни MAK-ове, което ме кара да се замисля, че не са джанта(черна със хром. кант) за всяка кола, за това - и без фотошопи мисля, че TSW-то ще е по-добре ;)

Публикувано

Айде сичките слагайте снимката! [-X

Първата не е лоша,ама втория модел е направо ужасен!

Публикувано
(черна със хром. кант)

Тези ме карат да smile122 вече. Слагат ги на коли на които ама хиииич не се връзват.

Публикувано

благодаря за помоща на всички за избора!

Публикувано

В сайтовете за гуми и джанти има симулатор-избираш си кола,слагаш джантите и гледаш.Стига да ги има тези модели.

Публикувано

Първият вариант :smt017 В какъв размер ще ги слагаш :?:

Публикувано

мисля да са 17 номер и да не прекалявам с размера,че да може да се кара по нашите офрод пътища

Публикувано

Да повече от 17 за Octavia става вече прекалено!Ако ни бяха хубави пътищата щахме все със 19 да караме,ама...ще чакаме Бат Бойко да ги оправи!

Публикувано

абе защо ти е точно сега да сменяш дцжанти? Какви по-готини ще излезат след време. :)

поздрав.

Публикувано

след доста проблемацийки с доставката днес най-накрая успях да монтирам джантите.

ето и няколко снимки с кофти качество за ,което се извинявам , правих ги с гадния телефон,но все пак става ясно за какво става въпрос.

размера е:8J 17 ,ET 35, разтоянието на болтовете се променя от 5X108 до 5X120 и на практика стават за много коли.

post-1220-138453104825_thumb.jpg

post-1220-138453104867_thumb.jpg

post-1220-138453104874_thumb.jpg

post-1220-13845310488_thumb.jpgpost-1220-138453104887_thumb.jpg

Публикувано

доста добре и стоят :) честито ! :smt030

Публикувано

Ммммм честито - страхотно и стоят :) Много добър избор :)

Публикувано

Еййй,страхотна е станала!Браво,маняк си ти :mrgreen:

Окачване,лупи +ксенон+пръскачки,чип тунинг,джанти,накрайник на ауспуха,вътре-"големия телевизор :lol: ",супер безшумна,диадем-крушки отред ,отзад,никакви забележки по боята.... smile126

Публикувано

получило се е мн добре > \:D/ БРАВО

Публикувано

абе...колкото и предубеден да бях, трябва да призная, че много добре стоят.

поздрав.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.