Jump to content

>skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Събор 2009 - коментари и отзиви


Recommended Posts

...

П.П ПЕПИ ,Ръкавицата е хвърлена. :smt030

 

vasilisa, теб май носа ти го чистеха още преди Междене, та не ми се мисли какво е било след smile115

post-203-138453087867_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 120
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

  • BlackPearl

    11

  • PRR

    9

  • VALDO

    9

  • filipkarolev

    8

Най-много писали в темата

ето едно предложение от мен - ако изместим датата на събора с един месец напред, смятам, че ще имаме слънчеви дни през цялото време на мероприятието.
:smt017
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Получи се страхотен събор, организацията беше на ниво, поздравления за усилията на Миро и останалите, вярно предвид многото участници, че явно догодина, ще имат нужда от още хора в помощ :roll: Това за изчезналите неща е много грозно, чак не си представям някой от шкодаджиите да е бил, нали имаше и други хора по назад които май не бяха съборяни :idea:

Също Исе не разбрах защо се разтройваш заради разни цупеници за награди и т.н. Глупаво е това, видя се че има много фенове и много коли които собствениците са се постарали и мисля че всички бяха оценени от хората на събора. Купите не са важни. Ми те всичките рапиди примерно бяха страхотни нали? Аз останах с адски доволен от всичко и само съжелявам че се наложи да се прибираме на втория ден вечерта. Остава да почакаме Събор 2010 :smt004

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

smile191 Само за едно ме е яд... Е***ме майката на тревата на поляната...

...Ама нищо. После и тя на нас!

Е, прав си ... но въпреки това наистина стана много добър събор, който на мен мми бе първият всъщност.

Имам проблем с регистрацията си във снимка.бг , ако някой иска да му дам снимките които имам и да ги качи някъде ... да драсне едно ЛС със скайп или КЮ , да се разберем :)

smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...още ме гони носталгия и кофти настроение, че всичко свърши толкова бързо. Освен за други дати, дали да не помислим и за повече дни за годишните събори :roll:

Всичко беше прекрасно, единствената забележка като цяло, е че накрая и на двете вечери повечето окапваха рано рано ;)

 

И аз да изкажа огромни благодарности на организаторите! Благодарение на вас, ние се забавлявахме smile126

Искрене, невероятен водещ си ;) а като добавим и черната ти перла как мачкаше... много неща в 1 :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Mалко не е мястото тук да се коментира, но ....

Датата за събора е идеална за мен: единствен - е времето.

+те са :

-пада се през почивни дни

-Май месец повечето колеги все още не са засилени някъде (я по морето,я чужбина).

 

Догодина 1май се пада събота....

Следователно, ако събота се съберем, неделя да е Междене, а Понеделник да са наградите и тн (ако понеделник не се бачка).

 

Ще се мисли допълнително по този въпрос. smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де, ами ако игуменката наистина ни изгони от Соколски къде ще го направим 2010? Има ли друго такова подходящо място с поляна и писта на разумно разстояние от поляната?

 

012002145-big.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

smile188 по принцип и аз за датата нямам нищо против, просто дадох идея за повече дни
smile188 по принцип и аз за датата нямам нищо против, просто дадох идея за повече дни

 

Ние затова останахме още един ден преди малко се прибрахме от поляната. :D

 

Много беше хубаво определено организацията беше на ниво имам само една забележка а иманно, Бягането по чесовник да се организира след пистата посока поляната, защото пътуването в колона по посока пистата миналата година беше едно от най-забавните неща, поне мое мнение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Събора за мен беше невероятен!

Неусетно изминаха тези 3 дни! и времето не можа да ми развали настроението!

Наистина сцената беше адски голяма за 3-ма човека и не знам каква беше причината да няма повече хора там!

Нинджата дойде и развали купона,но не знам какво и пречеше музиката,която работеше сигурно на 30% от възможностите си!

Едно голямо БЛАГОДАРЯ на Миро,Искрен и компания! smile119

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз на Междене бя последен във всичките мои 3 пускания... ама какво ми пречи това... даже ми е яко , несъм се пускал за купа или за време, просто ей така за спорта, все пак е ШКОДА КЛУБ БЪЛГАРИЯ и не ме бърка ,че ще ме бият, просто ми е яко да им гледам задниците smile168

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

VALDO, след 10 часа Бургас бяхте номер 1 на дансинга.

На Епимено беше уникален! :)

ЕВАЛА и за знамето, което си взел (свалил) от Шкода Бургас. И на колегата Фил- за знаме Бургас; на Мери-за танците (ама чичо Джак те понападна 1вата вечер smile150 ) и на Николас, че усмивката и почитивното настроение не слезе от лицето му- ОСТРООООООООООООО. На Дани,че поиска приз за ............... само като го видях как пристигна на междене и усмивката на лицето му....... smile001 ! Мерси и за помоща на него и на Марти за Междене.

Много Ви се радвах на Вашата компания- много яко беше като ти казах Валдес и ти ми отвърна : Ше те бия !

smile113

 

ОСТРООООО!!! smile169

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как ще те бия бре?Кой ще ми пуска Epimeno?!!! smile001 Страшен си!Свалям ти шапка!

P>S>Бургас

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Събора беше ЧУК!!! Жалко,че дръжката се оказа къса (само 3 дни) :mrgreen: Евала на всички,които участваха в него и спомогнаха за прекрасната атмосфера и настроение през цялото време !!! Както се казва : Напред и нагоре! Догодина дано бъде още по-голяма лудница \:D/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

VALDO, след 10 часа Бургаз бяхте номер 1 на дансинга.

На Епимено беше уникален! :)

 

012003582-big.jpg

 

ЗНАМЕ БУРГАС RULLLLZ ОСТРОООООооооооо

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодарности на всички занимавали се с подготовката и реализацията на събора. Има адски много хора, стоящи зад завесите, които помогнаха много. Благодаря на участници и приятели за прекрасно изкараното време знаедно. На първо място най-много се радвам, че се видях с приятели от цяла България(Пловдив, Варна, Велико Търново, Русе, Монтана, София- цяла България). Това е за мен най-важното от събора!

 

П.П Благодарности на колегата SKODA 105 RS за това че успя да ме заобиколи в края на пистата, когато се дърпахме. Направих грешка и съжелявам. След тази случка оставих колата и не се пусках повече- опитах се да те намеря и да ти се извиня лично.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги надявам се, че всички сте си изкарали добре също като мен. Надявам се с колегата jorik130 (Жоро поморието) да сме си свършили добре работата за която отговаряхме, а именно - светлинни ефекти и видеостена. Искам да благодаря на човекът, който организира всичко това - Бат Миро и на спонсорите. Благодарности към музикантите от групата, които се грижиха освен всичко друго и за качеството на звука. Евала на всички които участваха в организацията. Благодарности и на колегите доброволци с които разглобихме сцената, на MorGan за направата на филма соколски 2008 и на всички които дойдоха и се включиха в това "приключение". Щастлив съм, че успях да дам някакъв принос и към този събор и не по малко за това че участвах в него. Радва ме факта, че това събитие придобива все по- големи мащаби и популярност и заедно с това наградният фонд се увеличава. Това поне е едно символично признание към колегите положили много труд по автомобилите си за да ни ги представят на събора във вида в който всички ги видяхме. Същевременно това се превръща и в стимул за нас останалите да заслужим такова признание през следващите години, а не това да се превръща в главна цел и/или повод за завист. Честито на всички "отличници" от събора, показахте страхотни автомобили и умения!

Аз лично за първи път видях толкова Рапиди накуп - на живо и в България, а не на снимки от Чехия! Показа се и доста конкурентен на световно ниво тунинг, което много ме изкефи и имах възможността да видя отблизо и да докосна такива експонати.

Съжалявам, че все пак е имало някякви кокушкарски прояви, но няма как това са рисковете на тълпата и аз като колегите от горните постове не вярвам, че това може да е дело на хора от клуба, защото досега такива инциденти не е имало.

Искам да отправя и една лична забележка към колегата с разградската сребриста Октавия 1 - micyri (дано не бъркам никнейма): Колега, когато на 3-ти сутринта Октавията ти не искаше да пали и Жоро поморието и останалите колеги ти помогнаха ти беше доволен, че в крайна сметка всичко се оправи и колата отново заработи. И само няколко часа по-късно когато видиш закъсала Шкода (особено клубна) е редно да спреш и да попиташ дали можеш да помогнеш с нещо, а не да свирнеш с клаксона и да профучиш, при положение че и двата капака на колата бяха отворени и е очевидно, че има някакъв проблем. В случая не ми трябваше кой знае какво - просто една плоска отвертка!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С голямо разочарование се прибрах вкъщи след събор 09. Разликата от събор 2008, е че там бях разочарован,че си тръгвам,а тук от самия събор...

 

Ися, изумен съм, че си забелязал толкова много негативни неща, вероятно понеже си пряко свързан с организацията и си следил всичко отблизо. Надявам се това да не те откаже догодина от водещата ти роля в събора. Лично аз бях толкова зает с това да се срещна и разговарям с възможно най-много колеги /разбира се пак се разминахме с някои/, така че бях изцяло погълнат от "светлата" страна на събора, неподозирайки изобщо за тъмната. Най ме шокира това с кражбите на продукти, но предполагам са били по-скоро неволни - и ние вечерта на поляната в мрака и държа може по грешка да сме изпили и изяли нещо не наше. въпреки че същото важи и за нашето ядене и пиене - всичко беше оставено на масата и не сме следили кой си взима от него - мисля, че е съвсем нормално за такива мероприятия всичко що се яде и пие да е общо. На някого му били откраднали шише водка - хаха, на мен пък ми остана цяло неразпечатано и стоя цяла нощ на масата недокоснато, понеже Мишо етанола ни почерпи с такава хубава Троянска ракийка, че просто не остана място за водката. Ако знаех, щях веднага да дам на ощетения моята водка... то още не е късно де - нека ми пише :D

Разбира се отново имаше и някои проблеми с настаняването, но мисля е нормално при над 200 участници, някой от които дошли в последния момент. Поне при нас тия притеснения имаха щастлив край /единствено дето тоалетната на "президенстския" ни апартамент се оказа запушена :mrgreen:/, но чух и някои по-сериозни оплаквания от колегите...

Колкото до наградите - съвсем умишлено си тръгнах преди раздаването им. Като оставим настрана драг състезанието, където е просто смешно всички автомобили да са в един кюп, без да са разделени в класове - някои просто нямат грам шанс. По принцип съм казвал на Миро нееднократно - при награждаването винаги недоволните ще са повече от доволните, освен ако броя на купите не е приблизително равен на броя участници, както е например в някои известни ралита за класик автомобили. Затова според мен добър вариант би бил ако всеки получи поне грамота за участие, защото малко или много е положил усилия да се подготви за този събор. Иначе системата с гласуването е по-демократична в сравнение конкурси с "жури", но и тук в голяма степен нещата зависят от числеността на агитката за спечелилия - дори да дойде някой нов и непознат колега с най-хубавата Шкода, достойна за 1-вото място вероятно хората няма да гласуват за него, а за някой свой градски, приятел, роднина и т.н... в крайна сметка поне по мое мнение, въпреки че са стимул за развитие на колите, наградите в случая съсзадват повече напрежение, отколкото положителни емоции. Целта на участниците трябва да е самото участие, а не непременно победа... както отбеязаха някои колеги - дошли сме на събор да се видим, да купонясаме и да обменим опит, а не да се пъчим кой е по-най.

Мога да пиша още много, но в крайна сметка на мен лично ми беше много готино, както надявам се и на повечето колеги - който е очаквал нещо друго и е останал незадоволен си е за негова сметка, значи просто мястото му не е било на този събор!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко късно се включвам и аз,но сега се прибирам в къщи.Свалям шапка на Миро и Искрен и на всички които са спомогнали да се осъществи това прекрасно събитие. smile119 За първа година съм с колегите от Шкода клуб,а имах чувството ,че се познаваме поне от 10г.Чувството което изпитах тези 3 дена,беше невероятно-напомни ми на доброто старо време когато активно се занимавах със спорт и по-точно отборния дух които цареше около нас.Както каза някой,с нетърпение ще чакаме 2010г.

Искам специално да благодаря на Жоро поморийския и на другите колеги, които помогнаха за отстраняването на проблема възникнал последния ден,а именно запалването на 10 годишната ми Октавия. smile126 Благодаря Ви колеги още веднъж! smile162

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз прекарах чудесно въпреки лошото време и проливния дъжд през нощта.

За съжаление трябваше отново да си тръгна на втория ден и явно пак съм пропуснал част от атракциите но няма как..

 

Запознах се с доста колеги и се забавлявах и на поляната и на пистата...(въпреки че всички ме скъсаха на драга :) )

 

Догодина пак ще дойда :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз прекарах чудесно въпреки лошото време и проливния дъжд през нощта.

За съжаление трябваше отново да си тръгна на втория ден и явно пак съм пропуснал част от атракциите но няма как..

 

Запознах се с доста колеги и се забавлявах и на поляната и на пистата...(въпреки че всички ме скъсаха на драга :) )

 

Догодина пак ще дойда :)

Трябваше да организираме няколко старта за най-бавните на пистата smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Състезание за най-бавните, това е добра идея как не се сетихме още там...

Ако трябва да перефразираме една българска поговорка

"Който финишира последен, финишира най-добре."

012031169-big.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

filipkarolev-ще изкривиш капака бе...

 

Взе ми го от ... клавиатурата smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.