Jump to content

skoda-club-bulgaria.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Събор 2009 - коментари и отзиви


Recommended Posts

Видях, че някои колеги са писали в съседната, "подготвителна" за събора тема. Но пускам тази, за да съберем на едно място всички коментари, отзиви, похвали и критики.

 

На първо място, както му го казах на Миро, когато му стиснах ръката - поклон приятелю пред това, което сътвори тази година. Поклон пред мерака, пожертваните време, усилия и пари. Поклон за това, че направи събор 2009 не просто реалност а избухване!

 

Специални благодарности на Искрен за хубавия купон, който направи - казах го на поляната, пиша го и тук - за мен ти си водещ и DJ №1.

 

Благодарности и за всички онези, знайни и незнайни, които по един или друг начин помогнаха на Миро с тази тежка организация.

 

Моите отзиви :-k Избухване е много меко казано. Тази година се получи нещо наистина изкъртващо. По думи на организатора - 100 Шкоди са били на поляната. Факт, доказващ каква масовост се постигна тази година. И в превид тенденцията, очаквам следващата година цифрите да се увеличат. Трудно е да се опише Събор 2009 с думи. Човек трябва да го усети за да добие реална представа за какво иде реч. Но накратко - прекрасна организация, страхотна сцена (благодарение на "Приста ойл"), як саунд, много готини хора, много веселба и усмивки - това беше Събор 2009. Тези, които предполагаха лошо време не бяха удовлетворени :D Като изключим няколкото кратки превалявания, времето беше благосклонно към нас. Много яко беше на писта "Междене" - видяхме коли от всякакви класове да мерят коне, видяхме кой и колко умело може да управлява автомобила си. Награждаването, като последна част от програмата, също беше на много високо ниво - имаше много настроение и буйни аплодисменти. А за надпиването с бира - нека разкажат участващите в него :lol:

 

Поздравления за Митачето и Анастас за колите, които са направили - на първия беше като манекен, а на втория - размазващо ускорение, поставило на колене коли с много по-големи и нови двигатели.

 

Пристигнах на събора с голям кеф. Изкарах си страхотно. А когато се качих в колата да си тръгвам и напуснах очертанията на поляната усетих тъга. Такава, каквато до сега не бях усещал след събор. Стана ми мъчно, че всичко свърши толкова бързо и че ще трябва да чакам цяла година за следващото събиране. Дълго време ще ми липсват трите прекрасни дни и двете шумни вечери. Но знам, че следващия събор с всеки изминал ден наближава и че ще бъде още по-изкъртващ.

 

Излишно е да споменавам, изтъркано е, но ще го направя - всички, които пропуснаха поради една или друга причина събора, могат само да съжаляват. Събитието беше грандиозно и с перфектна организация. Толкова много усмивки и Шкоди на едно място не бях виждал до сега.

 

Още веднъж smile126

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 120
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

  • BlackPearl

    11

  • PRR

    9

  • VALDO

    9

  • filipkarolev

    8

Най-много писали в темата

На мен това ми беше за първа година и мисля повече да не пропускам :smt004 Аз нямам никакви забележки за почти 2-та дни през които бях.Запознах се с нови колеги,вихях мн красиви шкоди (стари и нови) ... всичко беше =D> :smt017 smile119 Чакам 2010 :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За първи път съм на Шкода събор но изкъртване е меко казано.

Прибрах се , за съжаление, още на втори заради фирмичката ми, и какъвто съм луд маниак на тема чистота след пътя веднага влизам на мивката, и непрекъснато ги гълчах да не ми изтрият номерчето от събора на стъклото. 16, даже и тото ще пусна с 16, на OMV сипах за 16 лева. Обаче колеги бензинеца нещо е взел да поскъпва пак. (но това е друга тема)

Толкова се кефя че ще си държа шеснайската докато времето я изтрие, ДОБРЕ ЧЕ ОТТАМ НЕ МИНАВАТ ЧИСТАЧКИТЕ, нека да ме питат колегите защо си я пазя, и да сядам да им разказвам надълго какъв бесен събор беше.

Ще събера всичките снимки на една флашка да ги давам на който поиска нека да се пукат от завист. От Ситроен вече ни завидяха

 

011972372-big.jpg

 

Благодаря на всички, толкова беше хубаво, че на моменти не усещах че вали

 

И догодина 200 шкодетааа smile113

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че всеки, който дойде на събора откри там някаква до момента неподозирана /или просто забравена/ част от своята същност и тръгвайки си отнесе част от емоцията и магията му със себе си. Просто това събитие не можа да остави никого на поляната и пистата равнодушен наблюдател - всички го съпреживяхме заедно! И още веднъж поздравления и благодарности на хората, осъществили организацията с цената на много усилия и огромен ентусиазъм, за да може всичко това да се случи! :smt017

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това което аз мога да кажа е:

 

Организация: smile119 (специално за Миро, Ися и ко.)

Купон: smile119

Цялостно мнение: smile119

 

За съжаление имаше колеги които предпочитаха да си изхвърлят боклука преди да се качат в колата или просто през прозореца. Надявам се поне поляната след събора да не е била унищожена, което някои колеги бяха започнали да правят още първата вечер...

 

PS: DJ-я дължи една "Бяла роза" ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съборът беше прекрасен, организацията наистина на ниво! Евала на Миро! С нетърпение очаквам Соколски 2010г.

smile126 smile126 smile126

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги,

 

Бих искал и аз да съм тактичен и да ....... но просто съм такъв-казвам си нещата директно както ги мисля.

 

С голямо разочарование се прибрах вкъщи след събор 09. Разликата от събор 2008, е че там бях разочарован,че си тръгвам,а тук от самия събор!

 

Накратко: + и -

 

Пристигнах в четвъртък-много гадно време.....събрахме се за кратко на поляната вечерта и всеки по стаите.

 

Петък-страхотно беше, сбъднаха се очакванията ми -70 автомобила, но имаше и още-те снтигнаха 100 в събота след Междене.

Тук идва и първото ми разочарование-КОЛЕГИ, колкото и да се стараеше Миро и аз също + помощ от Ивака- просто на 100коли 3ма човека не са достатъчни.Не може така лесно 200 и кусур човека да се обгрижат.... :(

Много колеги говорят наизуст-БЛАГОДАРЯ на МИРО и това е- ВСЕОБЩ ФАКТ Е ЧЕ МИРО Е НОМЕР 1. Но нека да кажем и другите виновни за събор 2009 . Това е Ивака с неговата помощ, разбира се ПРИСТА ОЙЛ за шатрата. Чичи Мичи (Maniac и Jorek130-Жоро Поморието) за осветлението и ефектите. На групата на Миро - COOL TO HATE за прекрасната програма и емоции.На Илиянски (вокалчето на групата :) ) за оказаната помощ за музиката. На Дончо за барабаните и тн. (Дончо- днес като те извиках да ми настоиш усилвателя, а ти не дойде МИ НАПРАВИ МНОГО ЛОШО ВПЕЧАТЛЕНИЕ-аз не те викам за мой си кеф, а за да пусна музика на колегите на поляната).

Големи благодарности нба MorGan за потготвянето на ДВД филм за Събор 2008.

 

Та събрахме се 100коли-бях много щастлив от това. Съжалявам,че не можах да обърна внимание на колегите (почти никакво), но просто някой трябваше да се нагърби с организацията и да помогне на Миро, който колкото и да е невероятен и всеотдаен-не може да огрее навсякъде.

Пристигнаха и много коли гости-само и само да се забаевляват- чували са,че на Шкода събор купона е на макс.

Е да,ама НЕ-гостите на поляната си заминаха в Събота вечерта,защото НЯКОЙ ИМ ОТКРАДНА ХРАНАТА. Купиха си хората 3 торби от Билла и ги оставиха на поляната до беседката и хоп- те се изпарили.

Много съм разочарован от това- уж идват да се забавляват, а си тръгват преждевременно с негативни емоции.

(НА МЕН МИ ТАПАХА (СВИХА) 1 бутилка водка ЗЕЛЕН СМИРНОВ също).

Както и да е-петък всички си легнаха доста рано,явно заради пътуването до Сокола и лошото време.

Освен това Игуменката дойде в 12и30 и ни се скара за музиката- бях принуден да я спра и да приключим ...сори.

Евала на чичо ДЖАК,Любомиров и на Буграз,за всеотдайното раздаване на дансинга (бургаз и за 2те вечери)

Събота- заради Лошото време (2ма организатори АЗ и МИРО) и пръснати хора и участници, не можахме да проведем конференция за ТОЧНАТА ЕЗДА.

Следователно тя се провали тотално, тъй като само 2,3ма колеги я направиха ТОЧНО.

Съжалявам за Гошето-BoshKov с Рапида ХАшек- той беше най-ощетен.

На Междене се събрахме доста коли-дойде и Верз (ЯкО). Пистата и майсторското преминаха много яко с много емоции.

Радвам се,че се пуснах с ВЕРЦ и въпреки това,че колата му е 2.0Т с ЧИП- 235коня- на 400м сме кантар, след това Октавията заминава и ако имаше още 200м щеше да ми направи 2+ коли.(за което Владо-ВЕРЗ, също трябва да получи грамота за най-бърз учсстник на Междене)

Радвам се,че Владо- ВЕРЗ дойде и показа истинска Октавия 2 РС-досега не беше виждала такава кола на Шкода събор.

 

След това имаше ТОП АУДИО и надпиване с БИРА- супер беше с много емоции и смях.

Миро и групата му посвириха и отново застанах зад компа да пускам музика.

Рано рано пак всички окапаха,може би пак заради лошпото време- в 01:00 приключих с музиката и отидох да си лафя с колегите.

Днес дойде моето голямо разочарование:

 

Накратко- 1во канадската борба: без много кандидати, завършила с лек спор и победа за Стефан -Слай, след като Пепи -гардемайстер си каза с ръка на сърцето с проведен личен диалог,че просто при борбата е нямало как да бие и не иска преиграване и не иска купа.

 

НАГРАДИТЕ-голямото ми разочарование;

 

Много се натъжих,след като като водещ всички бяхте срещу мен и видях допста тъжни физиономии. Някой колеги просто си останаха с очакванията .

Съжалявам за Ников,заради това (с проблем в задната) на Междене за няколко секунди не влезе в призовата тройка- този автомобил найстина според мен нямаше да е незаслужено ако беше взел награда, но заради технически проблеми-не успя.

За Гошето-че той беше най-ощетен за отпадналото майсторско.

За Пепи-че беше с единствения Фаворит и се представи повече от прилично..

Анастасе-ти що не се пусна на майсторско??? Можеше с това време от драга доста напред да се класираш.

Съжалявам много, ЧЕ НЕ СЕ УСЕТИХ ПО РАНО ДА ПОГЛЕДНА ГРАМОТИТЕ И ДА СЕ ОТКАЖА ОТ НАГРАДАТА (3то място Тунинг Автомобил) И ДА Я ДАМ НА КОЛЕГА,който много повече я заслужава от мен за работата си през изминалата година,а остана извън призовата 3ка.

Все пак е невъзможно всички около 200човека да получат награди. За мен е най-важно да виждам колкото се може повече усмивки по лицата на колегите и истинко желание за 2010 пак да са на линия. За съжаление, днеска видях доста колеги с противоположен поглед и желание. какво да се прави-глас народен....

 

Самата идея на Миро и ко. е повече купи-повече наградени. Колкото се може повече колеги да си тръгнат с приз и това да е стимул за да дойдат пак и още повече колеги догодинаа. За съжаление не се получи.

 

НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНИ КАТО ЦЯЛО БЯХА НАГРАДИТЕ НА КОКО И МИТАКА- за което ги поздрявам (аз също съм един от хората,гласувал за тях). С желанието си, работата си по колите през годината- напълно логично си прибраха наградите.

 

Лошото е,че в някой колеги остана предубеждението,че някой неща са нагласени (не сме ФОРД и БМВ събор-където само отбрани бройки си менкат наградите)

 

Та така: доста колеги, останаха предубедени и разочаровани от наградите. Аз какво да кажа- РАДВАМ СЕ най-сърдечно за Коко и Митака, но ми е много тъжно за останалите колеги, бих искал да променя мирогледа им, и да върна желанието у тях за работа по колите и посещение на събор 2010.

 

Може би грешката е,че трябваше да направим всяка кола да участва в 1 дисциплина, но пак казвам- при 2ма-3ма хора които организират нещата-това е много трудно на 100 коли.

Или пък да разделим наградите по класове, или поне грамоти за Междене по класове.

И аз незнам-пиша доста афектиран,защото съм човек който се опита и помъчи да помогне на Миро за събора, а видях доста разочаровани колеги -това адски ме натъжава. Особенно когато някой ти каже, че 2008 е било по яко.

Найстина не може на всички да се угоди и с музика и с внимание и с награди,но аз съм дошъл на Шкода събор и не искам да виждам тъжни физиономии. Надявам се колегите, ще си променят мненията и догодина ще дойдат да покажат,че са над тези неща........

 

Сори,че пиша тези редове...може би са малко несмислени,но....

 

За капак на всичко ИГУМЕНКАТА се закани,че заради "високата музика" догодина ще видим Сокола през крив макарон.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер се беше всичко.Не може всичко да се хареса от всички.И на мен много работи не ми харесаха,но важното е че имаше МНОГО ПРИЯТНИ МОМЕНТИ И ПРЕЖИВЯВАНИЯ.

А относно наградите-ами така са гласували хората :!: И аз не съм съгласен с някои неща,но наградите са получени честно и заслужено от най големите маниаци във форума -Коко и Митачето smile126

Другите,явно трябва още да се потрудим....

:smt030

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още веднъж ще кажа , че ми хареса супер много . Запознанства с нови хора . Приказки ..

Не съм очаквал обаче , че до 12 .. 12 и 30 останалите по масите ще са едва 20-25 човека . Много бързо се умаряте бе хора :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Странен ми е този тип поведение, да дойдеш на събор, с идеалната цел единствено и само да си правиш кефа и накрая да се разстроиш защото не си взел награда в някаква категория.

Според мен ценното е участието.

Ето аз с 1.2 НТР общо взето съм на последните места като характеристики, и въобще не правя нищо по двигателя, но се пусках с другите защото ми беше КЕФ. НО Видяхте ли ме на снимките каква РАЦЕРСКА физиономия бях изкарал, и как ентусиазирано стискам волана като че ли къртя стена с хилтито?

Това е онзи т.наречен КЛУБЕН дух, където всички участват не с цел непременната победа.

На мен ми е готино да съм "ВЪФ КЛУБЪ"

Аз затова написах "Благодаря на Всички" защото е ясно че Миро сам не може да се справи със това, но понеже не им знам имената на всички организатори и не ги изброявам за да няма пропуснати.

 

а между другото на Бургаската група изчезна една кутийка с добре опържени картофки и около 10-15 кебапчета, който и да е да е жив и здрав и да му е сладко, добре че на колите никой не е посегнал, че тогава щеше да бъде тъпо, да си тръгнеш от събор без тас например...

 

"Много бързо се умаряте бе хора"

 

morkov, Аз в началото на 2007 година спрях пиенето, защото ми пречи на другите ми две големи хобита фотографията и туристическите обиколки, но когато пиех ако те бях хванал на един "БИРЕН МАРАТОН" гарантирам ти че нямаше да можеш да издържиш на моят дебит, имаше дни касата Бургаско Пиво си я правех за един ден. А на Троянска Сливова със Странджансак луканка колко бях добър само ако знаеш...

Шампион бях в щафетното бягане 4 по 100 (на гладно) за цялото общежитие на ФМИ в Студентски Град през 1998 г

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Острооооо !

Аз като старо съборско куче мисля че това беше страхотен събор.

Тези които не дойдоха, могат само да съжеляват.

 

Благодарности на организаторите

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ися, според мен носталгията по току що отминалия събор си е казала думата за да напишеш всичко това :D Повече от ясно е, че Миро сам не може да се справи с такава мащабна организация и че е имало хора, които са му помагали. Ти си сред тях. Но няма как ние всички да знаем кои са те. За това не говорим на изуст, както пишеш, а просто се обръщаме към тези, за които знаем. А твое и негово, бих казал морално задължение, е да ги споменете, за да знаем ние кои са те и да можем да отправим благодарностите си и към тях.

 

За изчезналите манджа и алкохол - изсипа се тумба от един рейс. Търсили са кръчме над горната част от поляната. Възможно е някои от тях да са сторили този долен и пропаднал зулум. Чух, че някои дори са идвали при колега и са искали да им продаде кебапчета :lol: Не вярвам кражбата на ядене и пиене да е извършена от участник на събора или поне така ми се иска да бъде. И двете вечери на масите, които ползвахме ние имаше ядене в изобилие, понякога оставено без надзор. Докато сме спали през нощта всичко, вкл. принадлежности за скара и т.н. на сутринта си бяха там.

 

За наградите. Не мисля, че трябва да говорим, че е имало "ощетени". Ако някой, колкото и да се е старал, е дошъл за награда, само по себе си не би говорило добре за него. Мисля, че идеята на събора е много Шкоди на едно място, а наградите са част от купона. Освен това, когато става въпрос за това кой ще спечели след гласуването - ами то всичко зависи от хората, които гласувахме.

 

И за времето. Не знам защо пишеш така за него, но е факт, че то беше по-скоро благосклонно към нас. В София - яко дъжд, по морето - яко дъжд. А на събора - само кратки превалявания. Повече от това няма как да искаме в тази част от годината. И понеже захванахме тази тема - ето едно предложение от мен - ако изместим датата на събора с един месец напред, смятам, че ще имаме слънчеви дни през цялото време на мероприятието. Може би няма да е зле да обсъдим вариант съоборите на клуба да се провеждат през първия уикенд на юни месец - тогава ще е по-топло и се предполага, че няма да вали.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още веднъж ще кажа , че ми хареса супер много . Запознанства с нови хора . Приказки ..

Не съм очаквал обаче , че до 12 .. 12 и 30 останалите по масите ще са едва 20-25 човека . Много бързо се умаряте бе хора :)

...ами и ти да беше пътувал 330км...

Много ме е яд, че не можах да остана до края на събора, да се запозная с повечето от вас, но пък догодина може би... Имаше една двойка, които ми направиха лошо впечатление с техните коментари за моя автомобил, ...това не е 4х4...

 

Тъй като незнам как е завършило награждаването, моля някой от организаторите да го напише. На мен лично ми бе за първи път - и аз съм супер доволен от организацията, настаняване, подреждане на автомобилите, озвучаване...

Р.С. Много съм учуден, че имало и кражби... :-k , имаше един колега който си търсеше GSMа, дано да го е открил! :smt017

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Излишно е да споменавам, изтъркано е, но ще го направя - всички, които пропуснаха поради една или друга причина събора, могат само да съжаляват. Събитието беше грандиозно и с перфектна организация. Толкова много усмивки и Шкоди на едно място не бях виждал до сега.

 

Още веднъж smile126

И още веднъж smile126

:smt017 smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Това е онзи т.наречен КЛУБЕН дух, където всички участват не с цел непременната победа. "

 

filipkarolev , И аз като теб излязох на Драг пистата за шоуто , за емоцийте . Анастас като застана до мен и до една Фелиция бях сигурен , че ще бъде пред мен , въпреки това се пуснах . Има хора дето като паднат после по 2 седмици вървят с наведени глави .

На майсторското силите ми стигнаха до 5-то място , и на това съм доволен :)

Догодина повече .... Остават 361 дни до следващия събор :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Говорих си с Миро, Искрен, Юли, Васето и Ицо, но нали за това е форума - да споделя с повече хора. Та - ето и моето впечатление от събор 2009. Още от тръгването се разбра, че тази година нещата са по-добри и по-"ИСТИНСКИ" от миналата. Много приятно пътуване в пакет, голяма група, колегиалност, радиостанции, лафчета и т.н. След като пристигнах на поляната се убедих, че реалната гледка наистина надхвърляше и най-смелите ми очаквания.

 

ГОЛЯМ ПОКЛОН, МИРО!!!

 

Организацията (мога само да се опитам да си представя през какво си минал и какво ти е било на главата) беше на професионално ниво. И не само организацията... Самото провеждане, сцената, групата...

 

ИСЯ, ДА НЕ СИ МИСЛИШ, ЧЕ ЩЕ ТЕ ПРОПУСНА... smile119

 

Въпреки опитите на природата да ни накара да се изпокрием като мишоци от влагата всичко ПОТРЪГНА като някаква мощна добре смазана машина и не можеше да бъде спряно.

 

ИЗКЪРТВАЩО, ГРАНДИОЗНО, ВЪЛНУВАЩО, РАЗМАЗВАЩО са наистина само клишета, които развалят ИСТИНСКОТО впечатление от събитието.

 

Много Шкоди, много приятни хора, приятели, много усмивки, атмосфера! Наистина не разбрах как минаха два дни. Мероприятията извън манастира (Междене) бяха голям кеф. Ися, що се ядосваш залудо бре???... Майсторското може и да не се получи точно както го бяхте планирали, но не можеш да си представиш какъв смях падна като се изгубихме... Няма да забравя думите на един колега: "...абе то и аз се позагубих, но като застанах на едно високо място и погледнах под мен - три пътя и по трите профучават хаотично Шкода след Шкода в различни посоки и се успокоих..." Пепи - няма такъв смях ти казвам, човече... Няма да казваме на никой за GPS-a на средата на нищото...

 

Васка - ще те поправя: "... имах чувството, че участвам в един мого СМЕШЕН виц..." (в добрия смисъл на думата)

 

 

Няма такова усещане, хора - стигаше ми просто да съм част от голямата колона, която събираше всички погледи в града...

Юли, казал си го толкова точно, че чак ме хваща яд, че ме изпревари за малко, но с благородна завист ще те цитирам:

Пристигнах на събора с голям кеф. Изкарах си страхотно. А когато се качих в колата да си тръгвам и напуснах очертанията на поляната усетих тъга. Такава, каквато до сега не бях усещал след събор. Стана ми мъчно, че всичко свърши толкова бързо и че ще трябва да чакам цяла година за следващото събиране. Дълго време ще ми липсват трите прекрасни дни и двете шумни вечери. Но знам, че следващия събор с всеки изминал ден наближава и че ще бъде още по-изкъртващ.

 

Благодаря на всички Ви!!!

Хайде - идва Събор 2010!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз излязох на драг-а за купона. Иначе какво да търся между Werz и Фията (мерси че не ме изгонихте момчета!)!??! Но пък беше шоу. И искрено се забавлявах въпреки нулевите шансове за успех :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти направо побърка Мица на майсторското бе Пепи :).

Уж с нулеви шансове, а стана шампион на Междене 2009 :).

 

Боби, радвам се че е имало смях и забавление- това е най важното- да се виждат усмивки по лицата на колегите :) .

 

Ама и ти доста се надъха за майсторското- направо умрях от смях като каза на жена си след 2я опит- КАЗАХ ЛИ ТИ :) .

 

Заслужи си и ти наградата- софиянци обрахте призовете на междене (с леко изключение)!

 

(ей- за другия събор докарай си радиовръзката да я ползваме с Миро) :)

 

Поздрави! smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз излязох на драг-а за купона. Иначе какво да търся между Werz и Фията (мерси че не ме изгонихте момчета!)!??! Но пък беше шоу. И искрено се забавлявах въпреки нулевите шансове за успех :mrgreen:

 

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Абе добър беше - едвам те настигах на преследването... Но най-голям смях падна Ани като каза - "Звънни му, че май объркахме посоката..." А аз и отвръщам: "Е,... Как ще му звъня???... Не е честно така. Та нали и с него се състезаваме..."

Какво ти състезание, човече... Коремът ме заболя от смях, когато срам-не срам - спряхме и двамата и си признахме, че въобще не знаем къде сме... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....

Какво ти състезание, човече... Коремът ме заболя от смях, когато срам-не срам - спряхме и двамата и си признахме, че въобще не знаем къде сме... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

 

Да са живи и здрави GPS-ите smile126 Че както се бяхме залетяли малко оставаше да видим табелката Варна, Бургас или София .:.

 

Ися,

На драга наистина се включих само за купона без никаква идея за състезание. Аз дори не знаех, че има комбинирано и бях доста приятно ШОКИРАН като ми съобщиха за спечелената купа.

 

Отново казвам: ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на хората направили този събор възможен и жертвали личното си време, нерви, средства и купон за да можем ние да му се насладим напълно!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Говорих си с Миро, Искрен, Юли, Васето и Ицо, но нали за това е форума - да споделя с повече хора. Та - ето и моето впечатление от събор 2009. Още от тръгването се разбра, че тази година нещата са по-добри и по-"ИСТИНСКИ" от миналата. Много приятно пътуване в пакет, голяма група, колегиалност, радиостанции, лафчета и т.н. След като пристигнах на поляната се убедих, че реалната гледка наистина надхвърляше и най-смелите ми очаквания.

 

ГОЛЯМ ПОКЛОН, МИРО!!!

 

Организацията (мога само да се опитам да си представя през какво си минал и какво ти е било на главата) беше на професионално ниво. И не само организацията... Самото провеждане, сцената, групата...

 

ИСЯ, ДА НЕ СИ МИСЛИШ, ЧЕ ЩЕ ТЕ ПРОПУСНА... smile119

 

Въпреки опитите на природата да ни накара да се изпокрием като мишоци от влагата всичко ПОТРЪГНА като някаква мощна добре смазана машина и не можеше да бъде спряно.

 

 

 

Много Шкоди, много приятни хора, приятели, много усмивки, атмосфера! Наистина не разбрах как минаха два дни. Мероприятията извън манастира (Междене) бяха голям кеф. quote]

 

Благодаря на всички Ви!!!

Хайде - идва Събор 2010!

За да не се повтаряме, заставам зад поста на Боби и само казвам мойто-

БЛАГОДАРЯ МОМЧЕТА .НАИСТИНА НЕ ИСКАХ ТЕЗИ 3 ДНИ ДА СВЪРШВАТ. smile119

 

П.П ПЕПИ ,Ръкавицата е хвърлена. :smt030

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е хайде някой да пусне резултатите от състезанията,защото не всички имахме възможност да присъстваме на награждаването...(как се точих на канадската борба,пфу). Ися,трябва да приемеш,че винаги ще има недоволни,винаги ще има по-добри от теб в дадена област,и винаги ще има хора търсещи под вола теле...Живота ще ти е по лек :smt017 И тук е момента да вметна ,че ако бяха обявени предварително критериите за оценяване в отделните конкурси,недоволните щяха да са по-малко.Разбирам че целта на Миро е била да занимава колкото се може по-малко народ,за да се чувстваме като на гости едвали не.Но имаше неща,с които можехме да помогнем някои хора.Пример - Миро вдига телефона и за 2 минути намирам техника за мерене на децибели... Другото,което искам да отбележа е че,разположението-сцена-стена от шатри-още шатри зад тях ,беше изключително дразнещо,поне за мен. Спирам с критиките,защото суперлативите са повече,за жалост има 2 теми и мойте са там...

 

И те така...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това с мишока човек не може да излезе на глава smile001

Но истината е ,че проблемът с наградите го има винаги и навсякъде по съборите в БГ,просто българина няма как да е доволен,че не е номер 1.Имаме егота големи като камиони и тва си е-аз затова написах преди един месец,че награда не искам.Затова следващата година ясни критерии и жури.

 

Иначе събора беше перфектен като усещане и атмосфера-беше вложено много старание и емоция в него.Браво на варнеската група големи сте-без изключение.Мястото е суперяко,пистата беше суперяка,разположението е точно в центъра на България,но определено следващата година ще малее и трябва да се мисли нещо.

 

Много благодарности на Мишел,че подържа този форум,на Хашек,че му се занимава с организация и на всички други съпричастни към оформянето на Шкода обществото, защото то вече е живо smile113

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

werz, аз и на събора ти го казах.

-майтапа и шегите (дразгите) настрана,БЛАГОДАРЯ ТИ,че дойде с Октавията и показа Октавия 2 РСка, която липсваше досега по съборите.

Съжалявам за колегата LACHO , който в последния момент имаше неприятности (Обади ми се на Междене,че детето му не се чуства добре) и в последния момент не можа да дойде на Междене,а вместо това посети Търновката болница. Дано всичко е наред.Ако беше дошъл, щяхме да имаме 2 РСки Дизел и Бензинка(чипосана :P).

Догодина пак те чакам, мишкаааа! smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.