Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, от няколко седмици шкодата нещо взе да скърца.Започна в студовете и си мислих че е замръзнала затова го прави. Сега се стопли а тя продължава да скръца при по остро завиване.Кажете от какво може да е преди да я карам при майстор.

Публикувано

на мен ми намирисва на каре по скоро трябва като хъркане да се чува от колкото скърцане може от студа да се спукал маншона и да е влезнало вода. но нека и други колеги да дадат мение.

Публикувано

ivanko дай малко повечко подробности за това скърцане. Такова ли е като това, което описва ХС^^The_Devil^^ или не.

Публикувано

при мен скърцаше от шарнира на носача ,и тъй като носача е към 60 лв го излекувах временно с 1 спринцовка масло.

а може да скърца и от кормилния меанизъм евентуално

Публикувано
при мен скърцаше от шарнира на носача ,и тъй като носача е към 60 лв го излекувах временно с 1 спринцовка масло.

а може да скърца и от кормилния меанизъм евентуално

От шарнир е възможно, но защо ще слагаш носач като можеш да си смениш само шарнира.. :-k

Публикувано

щото има поизкривени външни краища,тампоните му тропат,пък и е бая ръждясал

Публикувано

закарах я днес на сервиз от дясното каре ама и лявото е тръгнало затова реших да смямя и двете. ](*,) ](*,) ](*,)

Публикувано

Здравейте!Бихте ли написали,каква им е цената?Благодаря!

Публикувано

ами от сервеза ми казаха че я нямат налична и са я поръчали някъде за около 70 лв каре ще ми вземат поне 30-40 за труд и утре олеквам с около 200 кинта :smt004 :smt004 :smt004

Публикувано

Бяха ми споменали,че карето е над 100лв.(външното) :smt017

Публикувано
Бяха ми споменали,че карето е над 100лв.(външното) :smt017

Просто има много производители. Тези на колегата по 70 не са оригинални примерно.

Публикувано

Прав си приятел че не са оригинални . И аз си мисля че у нашта държава 95% от стоките и то с име са ментаци.ЗА ОГРМНО СЪЖАЛЕНИЕ!!!

Публикувано

Повечето са ментаци защото хората такова искат. :!: Иначе желание да имаш винаги ще си намериш оригиналното но в повечето случаи цената не е много като за нас...

Публикувано

Напълно сте прави и все пак,какво е Орггинално и как да го различим? smile181

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.