Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Купи си бензинова кола :mrgreen:

Публикувано

Трябва да се направи раздел Опел-клуб България

Публикувано

Форумът ИМ работи, специално проверих току-що, но теб са те изгонили от там за вечни времена. Имат си хората раздел, наречен Двигатели, горивни системи, съединители, ск.кутии Подфоруми и секция за Дизелови двигатели http://www.opelclub-bg.com/forum/index. ... owforum=32 ама ти няма как да влезеш и да попиташ за проблема си. Иначе, едва ли някой спами повече от теб тук.

Публикувано

Хайде да престанеш, бива ли? Опел форумът иска регистрация за да влезеш, под цитираните от теб полета има такива за потребителско име и парола и веднага след това бутон Влизане и после, след като се логнеш, не че ти можеш де, лъсва съдържанието на целия форум. А за извода ти, че не мога да чета, както и за щедрите емотикони - ще видим, като се видим, ще ми обясниш лично. А иначе виж какво намерих на прима виста, ей така, съвсем случайно, в "неработещия" Опел форум:

Здравейте колеги,

Колата е Кадет 1.7 дизел '90г., немски мотор, без турбо. Та, тъкмо потеглям - след нормално палене и след около 7-8 секунди угасна. Новите опити за палене завършиха с фиаско. Забелязах, че лампата за подгряване изобщо не светва, при условие че на тоя чиреп абсолютно винаги светва подргрева - независимо колко е топъл. Тъй като от известно време, понякога лампата за подгряване - при начален контакт отказваше да светне, аз му "помагах" с няколко странични удара по таблото, та реших че и сега ще трябва да го наказвам. Нищо! Пустата лампа потъна в мрак, и по въртенето на стартера съдя че няма подгряване (без подгрев върти малко по-бързо). Последва репатрак и в крайна сметка покойника е пред блока.

Насочих се към релето за подгревните свещи, което обаче не знам къде се намира. Дори избързах и купих ново.

Колеги, молбата ми е, ако някой знае къде се намира пустото реле, да ми каже. Ще го сменя, а ако не е в него причината, ще се насоча бързо към Кремиковци - докато още не са го затворили...

не че е интересно, но да кажа: след 2 седмици намерих време да заведа ел. техник до покойника. За около 2 минути се ориентира към алармата - и излезе прав. Горкият Кадет накрая запали. За награда му купих нов вътрешен плафон - за осветление, и го измих.
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.