Jump to content

skoda-club-bulgaria.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ф1


bega4kata

Recommended Posts

бях много щастлив,ама само 1-2минути

Маса заслужаваше да е шампион,той е от много години във Ф 1,а и негъра ми е много неприятен

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

бях много щастлив,ама само 1-2минути

Маса заслужаваше да е шампион,той е от много години във Ф 1,а и негъра ми е много неприятен

по различно не мога да го кажа и аз, само ще добавя, че в момента искам да счупя нещо ](*,)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...ама, че гадна работа !

Тоо хамилтън мяса на хулиганите по нашите пътища и ся ония тъпанари от британската преса ще го качат в небесата.....

Едно време Кими 3 години му разработва колата, за да може тоя калпазанин ся да се мисли за най-голямия шофер...

Браво на Фетел, да му мисли хамилтън ,кво го чака догодина...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А честито на Хамилтън!!!

След 2 години постоянство и професионално представяне на пистата(предполагам че и извън пистата също, но това да каже Никол от Pussycat dolls) най-накрая заслужена шампионска титла!

Честито на всички!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

краиния резултат показва че титлата си е титла..дали е заслужена-всеки си има мнение , но ,факт е че сьм пристрастен спрямо Ферари , не мога и да не сьм обективен-гафовете им бяха доста , за мое сьжаление..а в последната обиколка щях да получа удар от напрежение , представям си на пилотите и в бокса какво им е било

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И Хамилтън и Маса са ми еднакво несимпатични :x Но това последно състезание беше едно от най-невероятните, които съм гледал! Колкото се радвам за единя, толкова ми е жал за другия. Иначе щеше да е обратното. Малко ми е мъчно за бразилците. Честито и успех в бъдеще!

 

Страшно много съжалявам и сърцето ми се къса за брата поляк Кубица :cry: Най-добрият през сезона! Дано догодина БМВ да дръпне още малко с техниката! Щеше да е още по-откачено състезанието, ако трима се чепкат за титлата, ама нейсе!

 

Поздравления и за Рено!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А честито на Хамилтън!!!

След 2 години постоянство и професионално представяне на пистата(предполагам че и извън пистата също, но това да каже Никол от Pussycat dolls) най-накрая заслужена шампионска титла!

Честито на всички!!!

 

Айде абсолютно да не се съглася! Причини:

1) Не си извоюва титлата - подариха му я (ако не удави в алкохол Трули е най-големия з...ик!)

2) Най-безскруполния пилот на пистата! Тази години от 3-4 безумни и абсолютно некоректни задминавания го наказаха само за едно, при това в последствие спечелило му титлата (за подобно на Шумахер му отнеха ВСИЧКИ точки за сезона, но това е друга тема)

3) Новобранец, не умеещ да си владее нервите. Втора поредна година в която го доказва.

 

И с какво спечели - с по-стабилната кола и по-организирания бокс. Ферари сами са си виновни за кашите в бокса. Тази една точка....

Но като всеки спорт и във Ф1 не винаги печели по-добрия. Да видим следващата година как ще са нещата... Въпреки че Ф1 все повече ми опротивява ... отчасти заради световния шампион :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-несимпатичния, да не кажа най-неприятния за мене шампион, откакто се интересувам от Ф1. Сигурно ще обидя някого, ама много ми прилича на "голфаджия", в лошия смисъл на тази дума.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Неприятния черен тип е пълен късметлия тоя сезон дори и на последното състезание . Няма да се учуда и Тимо Глок да го пусна просто ей така защото той самия няма какво да печели чак толкова в шампионата! Но както и да е каквото било било, догодина ще видим !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде абсолютно да не се съглася! Причини: ...

Имаш пълното право да не се съгласиш и да имаш свое мнение по въпроса.

Аз, като анти-фен на Ферари(най-вече заради изцепките на М.Ш. през 90-те години и после преминаването му във Ферари) и като фен на Макларън, Хамилтън, Рено и Алонсо съм много доволен от този сезон.

Алонсо доказа, че е страхотен пилот.

Хамилтън подобри няколко рекорда и стана шампион.

Тази година Ферари гризна дръвчето, така както Макларън го гризна миналата година в последното състезание.

 

Има справедливост на този свят. :mrgreen:

 

Моето мнение е, че единствено преминаването на Алонсо във Ферари може да спре победния ход на Хамилтън. :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тимо Глог-КАК НЕ МОЖА ДА ОСТАНЕ ОШЕ 1 ЗАВОЙ ПРЕД Хамилтън :evil:

 

Де да можеше ... ама не искаше

 

hamilton.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Абсолютно си прав за правото на мнение :mrgreen:

 

И ми е странно как може да мразиш Шумахер заради изцепките му, като Хамилтън прави в пъти по груби изпреварвания?!?!? Разликата е че ги прави не срещу Хил или Хакинен а срещу Райконен и Глок ... а те му отстъпват!

Що се отнася до ферари - ми и аз не ги харесвам кой знае колко. Но пък чернилката ми е противна...

100% съгласен и за Алонсо. Честно казано противен ми е като човек, но пък кара!

 

А що се отнася до победния ход на Хамилтън - ще видим. Късмета рано или късно те изоставя ... като Шумахер в Япония и печели не по-добрия, а този с късмета ... както и на последното състезание... всъщност там е друго - там му подариха титлата :evil:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да му е честито на момчето ! Определено бях пред микро инфаркт последните 2 обиколки :)))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ме е яд и мен! Последната обиколка щях да влезна в телевизора! Ненавиждам гадното брикетче, защото всичко, което е постигнал е било с невероятните протекции на кого ли не, защото, ако беше истински пилот и борец нямаше да допусне да завърши на позиция, която едва го прави световен шампион и то с кола, в която са инвестирани 7 мил.$ само през последните 2 седмици. Беше длъжен да покаже, че наистина е най-добрият и да завърши поне на стълбичката на победителите! Не съм сигурен дали пак така щеше да пилотира като мишок в Бразилия и да пази 5-тото място, ако например на беше гръмнал моторът на Маса в Унгария?!

 

П.П Колкото до поведението на Глок не мисля, че нарочно пусна брикета. Той наистина едва се държеше на пистата!

Ах, защо не заваля една обиколка по-късно!!! :x

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...явно , годината е на афробританци и както изглежда, на афроамериканците, което по принцип не е от значение , ако спазваш правилата !

Че е добър , добър е , ама ако не го бяха избутали от пясъка и някои хора да си затворят очите за това, в началото на шампионата за да стане интригата.....Още му беше рано на тоя нахалитет да става шампион .Насади се на готова кола и: "елате да ви покажа , кой съм!"

Дръпнете се , че "младата звезда се е позасилил и не може да спре!"

"Пазете ме , щото не мога да се контролирам...ама много искам да стана шампион "!

Държи се като млад шофер, токущо взел книжка!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде и аз да кажа. Признавам си, че прочетох темата по диагонал.

 

Първо, определено съм за Ферари и определено съм псувал Хамилтън адски много включително и в този форум. Но НЕ съм съгласен, че Маса заслужаваше титлата повече от Луис. Кими да, но Маса не. Вярно, че загуби 20 точки заради гръмналия двигател и гадния маркуч в Сингапур, но и Луис загуби много точки и то заради съмнителни съдийски решения. Обвиняват го, че бил агресивен... Ами нали това искаме да гледаме! Аман от изпреварвания в бокса и променяне на класирането от съдиите, аз искам да гледам битка на пистата. А Маса се въртя по 4-5 пъти на някои състезания, особено в началото докато свикне без тракшън. По-голямата част от победите на маса бяха перфектно изпълнени състезания и водене на колоната от начало до край, включително победа в квалификацията, победа в състезаниято и най-добра обиколка. Това добре, но аз не мога да се сетя да съм го видял да изпревари някой в челото. Да кажем да се е движил 3 ти 20 обиколки преди края и да спечели. Няма никаква емоция в карането на Маса. Докато Хамилтън независимо от позицията си ги гони до посления завой. Честно казано в момента Алонсо и Луис правят най-мъжките и майсторски изпреварвания, макар да не съм фен на нито единия. Ако забравим кой за кой отбор кара и се замислим за последния сезон между двамата кой е направил повече изпреварвания до какъв извод ще стигнем.... Някой каза, че Маса заслужавал понеже бил много години във Ф1. Ами тогава да дадат служебно титлата на Култард, дето не може едно състезание да завърши от както не е в Макларън. Бътън като е от 100 години и той ли заслужава. Мога да изреждам много такива. В крайна сметка не виждам защо това, че е новак трабва да означава, че едва ли не няма право да се бори. Напротив чест му прави, че има такава амбиция от първата секунда в Мелбърн миналата година. А това, че е черен изобщо не мисля, че трабва да се коментира насериозно. Иначе и аз му викам често, че е черен, но никога не съм влагал истински смисъл в това.

 

Относно Глок, пича изобщо не е виновен. С гумите за сухо няма как да има шанс. То се видя, че завърши на 6 секунди зад Фетел и Луис. 6 секунди за 2 завоя. Ако беше влязъл в бокса за гуми за мокро изобщо нянмаше да се стигане до ситуацията Маса да има шанс. Тоест това беше максимума. Просто не беше писано Маса да спечели. Иначе голямо ЕВАЛА на Фетел. Показа невероятни умения и характер. Дано скоро да дойде във Ферари и ще ги унищожи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иначе голямо ЕВАЛА на Фетел. Показа невероятни умения и характер. Дано скоро да дойде във Ферари и ще ги унищожи.

 

 

smile162 и аз вече съм най големият фен на Фетел. Просто невероятен!

Това е МЪЖ. А за тимо... не вярвам, че едва се държеше на пистата.

Нали съм си българин, та и аз си мисля, че за 2 обиколки преди финала (когато Фетел изпревари Люис), мкларън са имали достатъчно време да предложат някое и друго милионче да поизостане лекичко с 20сек. за 1 обиколка. Все пак Люис (уж много агресивен), когато вече изпускаше титлата не направи и жалък опит да атакува Фетел.

 

Фетел, чакаме те във ФЕРАРРИИИ :!: :!: :!:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... мкларън са имали достатъчно време да предложат някое и друго милионче да поизостане лекичко с 20сек. за 1 обиколка. Все пак Люис (уж много агресивен), когато вече изпускаше титлата не направи и жалък опит да атакува Фетел..

 

Извинявай, ма това е смешно твърдение - не съм убеден, че Тойота има нужда от спонсор в лицето на МкЛарън. Иначе и аз този сезон бях за Маса - напоследък показва голям прогрес и много стабилно каране в сравнение с Райконен и напълно заслужаваше титлата. За Хамилтън - късметлия излезе сега, но ще видим ако се озове в по-слаб отбор, примерно Торо Росо, дали ще се представя на нивото на Фетъл или ще го сполети съдбата на бившите величия като Хил, Вилньов, Култард и т.н...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявай, ма това е смешно твърдение - не съм убеден, че Тойота има нужда от спонсор в лицето на МкЛарън....

 

Toyota може би не, но Глок след година-две ще си търси нов отбор ;)

 

Както и да е. На повторението ясно се вижда, че Глок е далеч от идеалната линия, т.е. от мястото където има най-малко вода и където би трябвало да се намира! Да не говорим, че предишната му обиколка е по-добра с повече от 8 секунди....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.