Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

А така - нарязан труп в кофата :(

tuningmania

Recommended Posts

Колеги,

На 10-ина метра от "Octaviа"-та ми, в една боклукчийска кофа, цигани са намерили нарязан труп, "пакетиран" в чували :( Всичко е оградено с ленти, пълно е с полиция и няколко човека в чисто бяли костюми и противогази снимат "находката". Жк. Западен Парк, в София, беше спокоен квартал някога. Медийте май още не знаят, а аз не виждам нищо от балкона, че има дървета :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още една трагедия в милата ни родина

извинявам се но това вече май не е новина то си е ежедневие

направо настръхвам като си го представя......

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разчленен труп на мъж е открит в столицата

20.05.2008 / 22:20

Тялото беше намерено в контейнер за смет в квартал "Гевгелийски".

Районът е отцепен. На мястото има екипи на полицията и Съдебна медицина. Тялото е на мъж и беше намерено в кофа за боклук, уточнява БТА. Частите са увити и завързани в найлонови чували.

bTV.bg припомня, че на 9 май в кофи за боклук в столичния квартал "Мусагеница" беше открит разчленен труп на мъж, удушен от доведената си дъщеря, 30-годишната Вера Димитрова.

Миналата седмица полицаите разкриха и още едно убийство - на жена, умъртвена в началото на март, а разчлененото й тяло беше намерено в найлонови чували в кофи за боклук в столичния квартал "Разсадника".

Източник:

btv.bg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 10-ина метра от "Octaviа"-та ми, в една боклукчийска кофа, цигани са намерили нарязан труп, "пакетиран" в чували

тоя като е видял какво готина октавия имаш и го е хванало яд че той си няма и сам е скочил в кофата, самонарязал се е и се е самопакетирал :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До "ВСИЧКИ" - ВИЕ се смеете, но долу още е пълно с Полиция! Търсят му главата..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поредната трагедия...Иначе поне може да спиш спокойно цяла нощ никой няма да ти бара колата...то от толкова полиция...Интересно ми е сега ако слезеш и решиш да идеш някъде с колата дали ще те пуснат...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До "worldman" - Първата вечер (като намериха тялото) не пускаха нито да се паркира, нито да се махат автомобили. На втората вечер (снощи), вече можеше.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.