Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

Octavia II Смяна на таблото !

paralichko

Recommended Posts

Здравейте, любопитно ми е какво ще се случи ако на моята кола която няма макси дот дисплей сложа табло със дисплей. Дали ще работи коректно ?

Със здраве Габи !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съветвам те да не предприемаш такава манипулация.

Изпуснал си момента като мен да си доплатиш 205 лв за максидот.

Със сигурност ще ти излезе повече, пък и ще ти разбъзикат таблото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм на същото мнение.

Като допълнителна екста максито не е много,но после едно че е почти невъзможно да си го сложиш-друго е,че това почти изисква много изграчка и смяна на чаркаляци!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеята е добра, стига да знаеш какво правиш или кой да ти го направи както трябва. Рискът е голям, но после...супер.

Еми след като прочетох горе долу май е работа за 5 мин. Едно табло с макси е ебей има за 150 Euro !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А ако отвориш ценовата листа пише: чип в ключа, двигателя и таблото. Това което аз съм чувал (тоест може и да не е вярно) само с преместване на табло от една кола на друга няма да мине. Трябва и разпознаване на чипа от новото табло и т.н. Порови с търсачката, защото преди време някои се беше опитвал да смени таблото на Фабия май и така и не успя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеята е добра, стига да знаеш какво правиш или кой да ти го направи както трябва. Рискът е голям, но после...супер.

Еми след като прочетох горе долу май е работа за 5 мин. Едно табло с макси е ебей има за 150 Euro !

В ebay-а има и едни дисплейчета, които се слагат на мястото, където са си лампичките /между скоростомера и оборотомера/ и се свързват по схема, за да се получи макси-дот ;) Има ги за Октавия 1 и 2...и изглеждаше като истински! Скоро ги гледах, но немския не ми е сила, та не мога да ги намеря и да пусна линкче...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.