Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

едно въпросче

morafeta

Recommended Posts

Според мен полирането има за цел да подмлади боята,а пастирането да я запази за по-дълго време (както цвета,така и лаковото покритие)С 2 думи като ти е относително нова боята - само пастираш.Като остарее и й се насъберат разни драскотини и други малки дефекти се полира :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен полирането има за цел да подмлади боята,а пастирането да я запази за по-дълго време (както цвета,така и лаковото покритие)С 2 думи като ти е относително нова боята - само пастираш.Като остарее и й се насъберат разни драскотини и други малки дефекти се полира :)

В общи линии е точно това. Пастирането предпазва от UV лъчи, попълва малки пори в боята и тн. Полирането се прави, когато боята вече е силно захабена(всички сме виждали автомобили, чиято боя "на облаци" в следствие твърде често ходене на кофти автомивки, където с една гъба мият джанти, прагове и лакираната повърхност).

И без да се заяждам(даже напротив, с най-приятелски чувства го казвам ;) ), ама Гъби пак е натворил постинг, който би влязъл в златния фонд(ако имахме такъв :P ). Така очарователно неорганизирано пише, че направо ме радва на моменти smile159 :D. Поздрави!

PRR:Позачистих темата от спама! Всеки за всичко може и да е по-свободна към off-topic което не означава, че ще се толерира спам под какъвто и да е вид! Гъби, това се отнася специално за теб!

PS: Goga, sorry че ползвам твоя пост, но той е последния по темата

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.