Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

Къде да си боядисам прахово лятите джанти?

tuningmania

Recommended Posts

Здравейте,

Някой може ли да ми каже къде в София мога да си дам 4-те ляти джанти да ми ги приведът в идеален вид? Тук таме имам по-дълбоки издирания - нямам идея как могат да се ремонтират - но се надявам да не е с кит (, че съм чувал и за такива "добри" майстори). Искам от всякъде джантите да се изчистят с пясъкоструйка и после да се полират някак си - тоест праховото боядисване. Не съм много запознат - някой има ли идея какво точно представлява праховото боядисване, че съм чувал, че някъде ги минават на пясъкоструйка и после ги боядисват със съвсем нормална авто-боя и отгоре съвсем нормален авто-лак, което има ефект, на вид става идеална, но като здравина на покритието не ме устройва. Все си мисля, че праховото боядисване е съвсем различно от това с бояджийски пистолет? Дайте акъл, Моля, и за боядисването и за поправянето на издраните места.. предполагам, че трябва да се навари алуминий или?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е от Рено форума преди време си го записах:

.........София, ул."Банско шосе 3" ИММ

сл.тел. 02/927 56 37

GSM 0887 80 48 84.......

.........Песъкоструй и прахово боядисване на джанти и всякакви изделия от метал има на бул.Европа 6, намира се на около 150 метра от кръстовището на МакДоналдс на Орион. Тел. 0888524710 и 0889476158.....

А относно праховото покритие, самата боя мисля че е на прах и след пръскането се изпича в пещ и май заради това е по здраво покритието.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А относно праховото покритие, самата боя мисля че е на прах и след пръскането се изпича в пещ и май заради това е по здраво покритието.

Ба...тва да не е леб!Сигурно говориш за камера! :mrgreen:
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми камера/пещ все тая :mrgreen: Ама нали стана ясно какво имам предвид :mrgreen:

PS Влизал съм в един такъв цех за прахово и беше голяма жега :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е от Рено форума преди време си го записах:

.........София, ул."Банско шосе 3" ИММ

сл.тел. 02/927 56 37

GSM 0887 80 48 84.......

.........Песъкоструй и прахово боядисване на джанти и всякакви изделия от метал има на бул.Европа 6, намира се на около 150 метра от кръстовището на МакДоналдс на Орион. Тел. 0888524710 и 0889476158.....

На първият адрес момчетата са много добри

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравеи.Не всички алуминиеви джанти могат да се боядисват прахово.От високата температура при изпичането джантата омеква и много лесно се криват.Внимавай да не си съсипеш джантите.Успех

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До "dundi67" - Е как да разбера дали мойте могат или не могат да се пекът? 99% съм сигурен, че и да не могат някой "майстори" биха ми ги опекли за пари..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти.Ако са от Октавия оригинални не стават.Тръгваш по бул.Европа посока Метро,след като подминеш Околовръстното завиваш по пътя за Банкя и почти веднага пак в ляво има тенекиена ограда влизаш в голям двор там също боядисват прахово.Момчетата са много коректни и няма да те излъжат.Надявам се да съм го обяснил добре.Успех

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 месеци по-късно...

Не съм доволен от тия прехвалените дето бяха на бул. Европа и същите имат второ прахово и песъкоструй на стария път за Банкя ИММ. Занесох ги там на разклона за Банкя. После 1 седмица - Ела днеска, ела утре- писна ми да ме мотаят. Отидох там, където са се преместили тия от Орион. Те се оказаха същата фирма. И там няколко пъти ходих - все пият. И пак ела днеска, ела утре. Момчето само късно вечерта работело. И накрая какво - много пари, мотане и джантите не са кой знае какво, от пияници какво да очакваш..... Май тия в Горна Баня са по-добре

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.