Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

какво мислят немците за Шкода :)

Alexandar

Recommended Posts

Случайно попаднах на немски форум,в който се обсъждат шкоди и особено от старите.Хора карали такива коли споделят мнението и впечатлението си!Който знае немски мисля че ще му е интересно :D

Междудругото първото мнение е мое :mrgreen:

http://www.auto-mobil-forum.de/modelle_ ... ueintrag=1

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До "Alexandar" -

Който знае немски мисля че ще му е интересно :D
Аз не знам Немски! Това пречи ли да ми е интересно? Я кажи накратко какво "шпрехват Швабите"?
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aми общо взето като цяло хората са доволни от шкодичките.Няколко души изтъкват най-вече като недостатък малката мощност на двигателя.Като главен плюс посочват изгодната цена и "модерния стайлинг",който са имали шкодите за тогавашното време :mrgreen: Само един се изказва така по-остро че е недоволен ама тоя е заблуден някакъв явно...smile108b .На повечето,които пишат това им е била първата кола.Даже има един дето и сега(мнението му е от 06.01.2008) си кара 120-ката smile162 ,на която е направил доста подобрения smile161 .

П.П. Аз като ходих в Германия още не бях запален по шкодите,иначе сега ако отида само ше се оглеждам навсякъде,явно и там има фенове :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.