Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

няма страшно - карай си така и не се занимавай с глупости, те и без това всички шкоди се трошат рано или късно. Даже почни да тръгваш от 4000 - така поне кефа ще ти е още по-голям :mrgreen:

и преди да си си отворил устата да ме репликираш, обяснявам - на "умен" въпрос давам "умен" отговор

Публикувано

Съединителя се скапва бързо. Друго няма какво да се счупи, освен ако не го пускаш рязко да превърти гуми. Тогава се товарят полуоските и диференциала.

Не мога да разбера за чии ти е да потегляш при такива обороти. Аз потеглям при 1000 - 1500 оборота обикновено.

Публикувано
Съединителя се скапва бързо. Друго няма какво да се счупи, освен ако не го пускаш рязко да превърти гуми. Тогава се товарят полуоските и диференциала.

Не мога да разбера за чии ти е да потегляш при такива обороти. Аз потеглям при 1000 - 1500 оборота обикновено.

съединителя при при каквито и да е обороти се скапва, ако често тръгваш или караш със задържане на полусъединител

Публикувано

съединителя при при каквито и да е обороти се скапва, ако често тръгваш или караш със задържане на полусъединител

Незнам колеги при ваште коли как е но при мене при потегляне не се ли задаржи малко на полусъединител придръпване и яко подскачане :lol:

Публикувано
Ако тръгвам от 3хил оборота?

полуоски и т.н ?

Ако не си разбрал Шкодите са нежни колици! поне преди 15-20 години!

Публикувано
Незнам колеги при ваште коли как е но при мене при потегляне не се ли задаржи малко на полусъединител придръпване и яко подскачане :lol:

Имаш проблем :!:

Не е зле да го решиш докато е по-евтин...

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.