Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

Кой ще си признае?

siromaha

Recommended Posts

http://www.zazz.bg/play:a8a44a1b

Айде сега всички да си признаят :)

Мисля си дали във форума на Alfa Romeo знаят за това? :) :) :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жоре, във раздела за фото и видео, колегата Pow (Ицо) е дали линк към клипа, който той е снимал :P Събитието е от последната ни среща на НИМ. Виновници:

- Pow - оператор;

- Gogata - лепящ и "оскверняващ";

- Freshmaker - собственик на "поругания" автомобил;

- повече от 20 кибика, наблюдаващи нагло и безучастно с ръце в джобовете :D

Следи фото раздела - всичко от срещите отива там ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно момченце, на 14 г. според профила му в Vbox-а, ме нарече на лични, понеже си знам стоката и не позволявам коиментари към клиповете ми, селяндур заради този клип, кви са тия стикери, заради такива простаци като мене сайта често не работел. :mrgreen: :mrgreen: Майстора и аз имаме и три похвали до момента, което е по-важно. :lol::lol: Ама си е факт - рекордна посещаемост точно на този клип - 3178 пъти от понеделник до сега. Евала !!!!!:mrgreen: :mrgreen:

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:lol: Уау не знаех, че този клип ще има такъв отзвук :mrgreen: . Признавам си - "виновен" съм :P . Вече, освен Опел си имаме и Алфа със стикер на Шкода Клуб :mrgreen:. Пък и обективно погледнато собственика на "поруганата" италианка си е фен на Шкода, просто не се дореди до читава такава :D .
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Усещам как след някоя и друга година клубът не ще се превърне в агресор, който отнема коли от чужди клубове... ще ни наричат тирани... окупатори... турци и т.н. :)

Иначе... евала за клипчето... тази Alfa вече е изкарана от "Матрицата" и е в реалния свят :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз това по никакъв начин не мога до го разбера - кола от друга марка, със стикера на skoda - клуба... меко казано, доста е безсмислено и не оригинално...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това е стикер с линка към форума, нищо повече... то и на мен ми е смешно като видя някой новичък Мерцедес с надпис Надин под номера, ама... :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.