Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

Акция :"пукане на гуми"

corropt

Recommended Posts

Днес сутринта около 30-35 автомобила който са паркирани точно пред блока ми, по цялата му дължина, се оказаха нарязани гуми. Някой автомобили с по 1 гума някой с по 2. На 2 автомобила и Рег. тебелите са им откраднали. Повечето са със задна дясна като някой който са 'имали' късмет и предна лява гума им е срязана. Непоправима дупка като от нож. Аз съм извадил късмет и понеже предишната вечер се прибрах късно и нямаше места точно пред блока съм минал метър и нищо и няма на колата. Рязането на гуми е било единствено и само на колите който са паркирани пред блока, като няма една пропусната :(

Лошото е че не се сещам наоколо да са отворили нов сервиз за гуми или охраняем паркинг. Задавам си въпроса ЗАЩО ?? :roll:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би на някой ненормален и разгневен съсед му е омръзнало да прави слалом между паркираните коли и е решил да отмъсти на всички "капиталистически негодници" :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 год един съсед от мойта улица беше нарязал гумите на 15тина коли паркирани на улицата, не беше подминал и моя Фаворит... резултатът беше 2 нови барумки... добре, че беше есента и не бях с 15ките :oops: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм извадил късмет и понеже предишната вечер се прибрах късно и нямаше места точно пред блока съм минал метър и нищо и няма на колата.

Може би някой, който като теб се е прибрал по-късно и се е ядосал, че "селяните напълния софия". Пред моя блок е същото, за това паркирам на 300-400 м. Вече почвам да се отчайвам :|

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шибана работа. Ти къде живееш, Наско?

Отдавна си мисля, че покупката на една наблюдателна камера хич не е лоша идея. И един компютър, записващ непрекъснато. Ама все не мога да се наканя да отделя няколкостотин лева.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен някой *** се е "вдъхновил" от същата "акция" проведена в Пловдив преди време. :evil: Такъв ако го хване човек, трябва да го бие докато спре да мърда :x :evil: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Живея в Дружба-2 300++ блоковете. Колите паркирани така не пречат на абсолютно никой пешеходец. Колите се спират перпендикулярно на тротоара и някоя кола никога не се качва на тротоара защото си има предвидено място за тях.

Преди 2 год един съсед от мойта улица беше нарязал гумите на 15тина коли паркирани на улицата

а спукахте ли му ребрата от бой после? :roll:

тука има по тази тема и други случай в други градове

http://www.opelclub-bg.com/forum/index. ... opic=41005

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мойта Шкода още е с микровълнов датчик, отделно от алармата е и се включва ръчно, като мине някой покрай нея писка еднократно, но достатъчно за да го чуя от прозореца. Но ако не съм наблизо или спя например, нищо не мога да направя. А тоя датчик ми струваше 50 лв. с монтажа при алармаджиите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До "ВСИЧКИ" - Аз живея в жк. Западен Парк в София и от две години някъде само на паркинга до блока в който живея се режат гуми на "непознати" коли! Под "непознати" имам предвид, коли.. дошли за малко пред блока.. не на живеещите! От живеещите само аз и още една кола си изпатихме! Аз лично "изревах" с предно и задно стъкла на стария ми "Ford Mondeo Combi" и 4 пъти с по 4 гуми:

На колата на Бившата ми smile088 Приятелката - веднъж;

На старата ми кола - два пъти;

На "Skoda"-та като я взех - веднъж.

П.П.

Снощи се прибрах към 1 и имаше една "Ford Fiesta" с една срязана гума. Сега гледах през прозореца - две гуми са на земята!

Не знам какво да правя - мисля до месец да взимам 4 нови гуми за "Octavia"-та.. направо ме е страх!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Споко , бе хора :D ! До 2 години ще има толкова коли , че просто няма да могат да се движат в градовете. Тогава факта ,че ти е срязана гумата или че ти е счупено стъклото въобще няма ви тревожи.

По последни данни в БГ има 3 000 000 автомобила.

И още нещо .... :mrgreen: ...след 5,6 г горивата ще станат толкова скъпи , че малцина ще си позволяват да карат . Плюс това няма да се намират редовно и навсякъде.

Така , че не е толкова трудно да се устискаме 5,6 г още ... :mrgreen:

п.п. Петролът на земята ще бъде изчерпан до нула през 2050г., но недостигът ще започне МНОООГО по-рано.

п.п.п. Който не вярва - мога да пусна препратка към интересно инфо!!!

edit: zloQQ >>> Реших да разделя писаното, което не е по темата и да направя друга, тъй като ми стана интересно, а мисля, че и на други хора ще е ;) Новата тема е "Недостигът на петрол", а ето и линк към нея >>>

http://www.skodaclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=8401

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... Аз лично "изревах" с предно и задно стъкла на стария ми "Ford Mondeo Combi" и 4 пъти с по 4 гуми:

На колата на Бившата ми smile088 Приятелката - веднъж;

На старата ми кола - два пъти;

На "Skoda"-та като я взех - веднъж.

при теб щом се случва редовно не е лоша идея един ден да поспиш в багажника на колата ти гушнал една бухалка и след този случай виновниците ще ти пазят гумите да не им стане нещо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До "corropt" - Два пъти сме спали по колите с Приятели. Никой не дойде :( Хем бяхме оставили чужди коли за примамка. Иначе аз ако си го хвана.. не ми трябва бухалка (ако става въпрос за бой имам една в колата плюс един оловен бокс) само ще му кажа, че ми дължи 16 гуми (по 100 лева средно) + преден и заден прозорци за "Mondeo"-то ми (по 150 лева средно). Рано или късно се Моля да се издъни и да го хванем - аз или други заинтересовани.. а такива има :x

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.