Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

Искам съвет

maxrpm

Recommended Posts

Предстои ми смяна на цялата спирачна система :smt46 , та се чудех има ли на4ин да се свалят зегерките на спирачните маркучи без да се счупят, или поне от 10 5 да останат читави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е то не е от това те с чук се набиват и не вярвам да охлаби от вд 40. Няма ли някои пиниз. Аз попринцип с една стоманена отверка ги разширявам и те охлабат, ама и се трошат много често, а не ми се вярва да са еднодневки

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като ще сменяш цялата спирачна система, смени си и зегерите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма в магазина. миналата година като сменях на старата ме Гледаха навсякъде като теле в железница

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз успявам без да ги счупя така че старай се повече.

ПП. Абе каква е тая мания при тебе да сменяш неща, които рабтят не ми е ясно.

Mи човек не знам първоначално за смяна е само десно спирачно цилиндърче, но 1во реших с него да сменя и накладките и пружините дето ги прибират, после си викам айде и маркучите да не са напукани, е да де ама с маркучите трябва и тръбичките че те не се развиват после си викам аиде и от ляво аиде и 3ниците аиде хубаво е и нови предни апарати, като дончо 8) и така сега съм решил да почна и докъдето стигна. Ще ходя от старата да сваля всичко + 1 барабан за всеки случай

Сподели технология на сваляне на тея зегерки

На второ четене може и само задни буталца, накладки и пружини да сменя, ама ако са напукани маркучите няма да се колебая, всичко отива на боклука. Пък лятото като сменя гумичките на другите чаркове от старата, че те нали бяхас дот 4, може и да ги сложа еи така да е ново. Чудя се за сега

вуду смених колата

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ги свалям с помоща на гарги(клещи). Захващам с едната челюст зегера, с другата ламарината под зегера и стискам! После същото от другата страна. Зегера излиза от шлица на мъркуча...

Успех

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сподели технология на сваляне на тея зегерки

- бих ти казал ама нямам специална технология. като се позамисля и за съм чупил такива, но не на Шкодата за моя радост а на коли на приятели :mrgreen:
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.